بنگاه ماشين، پمپ بنزين، چرخه شب و روز در Forza Horizon

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
forzahorizonheader.jpg

اولين تصاوير و جزئيات جديد از Forza Horizon امروز در سايت آلماني Forza life به نمايش در آمد. برطبق گفته هاي سايت اين بازي از فيزيك Forza 4 استفاده خواهد كرد اما با كمي تغييرات براي جاده هاي بيرون شهري و Off Road .

در بازي 65 گونه زمين (براي رانندگي) وجود دارد از گِل و ماسه تا چمن و البته آسفالت. نكته قابل توجه اين است كه بازي يك open world مسابقه اي است كه در آن چرخه شب و روز به صورت پويا وجود دارد. همچنين در بازي پمپ بنزين براي سوخت گيري، مغازه هايي براي رنگ كردن و اسپُرت كردن (paint shops) و فروشگاه ماشين وجود دارد كه بازيكنان مي توانند با ماشين هاي بسياري مسابقه دهند كه نكته عجيب وجود يك هواپيما در بازي نيز هست و در آخر بايد گفت كه بازي در منطقه Colorado اتفاق مي افتد.

با توجه به سايت Forza life قرار است بازي در 23 اكتبر امسال عرضه شود. براي اطلاعات بيشتر تا دوشنبه كنفرانس مايكروسافت صبر مي كنيم.

تصاوير بازي :

همونجور که FORZA4 مارو از کار و زندگی انداخت اینم میندازه ! :دی
رسما باید بگیم بای بای NFS :دی شاید یه تلنگری بشه به EA وقتی دیگه هیچکس سری NFS رو نخرید .

یه نکته جالب اینکه رانندش کلاه نداره!:biggrin1:
http://images.vg247.com/current//201...-horizon-5.jpg
آره دیروز به امیرعلی میگفتم ! :دی احتمالش هست که مثلآ یه طراحی چهره مختصر هم توی بازی وجود داشته باشه که توی بخش های اجتماعی به درد بخوره !
کلآ فردا خیلی چیزا مشخص میشه ! :دی

همیشه به این فکر میکردم چی میشد یه بازی ریسینگ به سبک TD میدادن ولی قابل تحمل و بازی کردن میبود. :d یه بازی که یه چیزی بین سیمولیشن و آرکید باشه و تو جاده ها بشه به صورت آزاد ماشین های مورد علاقه مون رو روند.
با محیط و امکاناتشم به شدت حال کردم.

آره دیروز به امیرعلی میگفتم ! :biggrin1: احتمالش هست که مثلآ یه طراحی چهره مختصر هم توی بازی وجود داشته باشه که توی بخش های اجتماعی به درد بخوره !
کلآ فردا خیلی چیزا مشخص میشه ! :biggrin1:
شاید یه حالت داستانی هم داشته باشه؟ :d

منم خوراکم اپن ورلد هست مخصوصا روی فورزا فکرشو بکن یک مسافت طولانی رو تو یک جاده بری تا برسی به یک جایی و وسط راه بنزین یارانه ای :dبزنی

اتفاقاً کارشون قابل تقدیره ! الان اینا 3 تا فورتزا توی این نسل دادن که سیمولیشن بوده الان 4 ـمی هم به شکل آرکید تو راهه ! در حالی که GT یه شماره بیشتر توی این نسل نداشته ! (حالا ایرادات ریزش بماند!) همینجوری خیلی راحت بعد از کمبود شدید GT طرفدارهاش جذب فورتزا میشن ! یکیش خود من که الان کم کم با این عدم حضور GT دارم جذب فورتزا میشم ! (البته هنوز کامل نشدم قضیه ی همون کورسوی امید و اینا)

اين حرف هايي احسان رو بايد طلا گرفت >:d<

منم خودم يه GT فن هستم ولي خب بدجور دارم به اين بازي كشيده ميشم چون هميشه در حال اپديت هست و قابليت هاي جالب و خيلي چيز هاي ديگه داره به بازي اضافه ميشه ، البته اشتباه نكنيد الان اپديت هاي GT5 انقدر زياد متنوع هست كه ادم سردرگم ميمونه ولي ادم يه چيز جديد ميخواد و من الان بدجور جذب اين بازي شدم :x

حالا نسل بعد به کنار ، قسمت زیادی از هایپ من برای E3 به خاطر تریلر CG ـی که از AC III قراره رونمایی شه بود ، ولی الآن دیگه فقط کنفرانس مایکروسافت ! :دی
اصن حتی فکر کردن به یک بازی شبیه ساز توی جاده های باز ، دریفت کشیدن به صورت حرفه ای بین ماشین های مردم ، هم لذت بخشه >:d< وای اگه تائید شه بازی شبیه سازه چی میشه >:d

نه GT نه F4 فقط FORZA HORIZON :دی
من که هر دوتا رو بازی کردم واقعا خفن ترین ها تو سبک ریسینگ بخصوص گرافیک بوده اند ولی برام عجیبه بازی اپن با قابلیت برف و شب و روز اونم روی دیسک حجمش خیلی زیاد میشه!
اگه اینکار عملی بود چرا T10 با F4 نکرد پس و بارش برف اونتو نبود!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or