گزارش بلومبرگ: سونی در حال ساخت یک کنسول دستی به منظور رقابت با نینتندو است

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1732510919184.jpeg
صبح دوشنبه، 5 آذر ماه 1403، به گزارش بلومبرگ، سونی در مراحل اولیه طراحی و تولید کنسول دستی ای قرار دارد که بتواند بازی های پلی استیشن 5 را به صورت پرتابل اجرا کند.

طبق گزارش مفصل بلومبرگ و تاکاشی موچیزوکی در این رابطه (که دیوید گیبسون نیز صحت آن را تایید کرده) کمپانی سونی به منظور گسترش بازار خود در ویدیو گیم تصمیم به نفوذ دوباره در بازار کنسول های دستی گرفته و به قصد رقابت با نینتندو در حال ساخت کنسول دستی جدیدی تحت برند پلی استیشن است.

طبق شنیده ها از افراد قابل اطمینان، در سخت افزار و طراحی این محصول به منظور مقابله با هر محصول دستی از طرف مایکروسافت تدابیری اندیشیده شده. از چند ماه پیش نیز شایعات و گزارشاتی مبنی بر ورود مایکروسافت به حوزه کنسول های دستی منتشر شده بود.

طبق این گفته ها، تا عرضه این کنسول سال ها فاصله داریم و هنوز سونی در مراحل اولیه طراحی آن به سر می برد.

منبع: Bloomberg - Are you a robot?

آخرین ویرایش:
یه چیزی رو شما باید در نظر بگیرین که موفقیت فروش PSP بخاطر داشتن انحصاریای خودش هم بود.
به سری بازیا فقط برای خودش بودن که به شدت هم بازیای خوبی بودن. این به تنهایی دلیل بر خرید میشد براش. بازیای خلاقاانه ای مثل Patapon یا مثلا Metal gear portable ops یا peace walker.
کنسول دستی پلی استیشن اگه که صرفا بازیای ps4 یا ps5 رو فقط به صورت Native اجرا کنه که اصلا نمیشه اسمش رو گذاشت PSP2
صرفا همون PS5 Portable هست برای اونی که میخواد دستی هم بازی کنه. البته باید یه تیم هم بزارن بالا سرشون که فقط برای این کنسول دستی بازیا رو پورت کنه.

در مورد رقابت با نینتندو، سونی هیچوقت نمیتونه با نینتندو رقابت کنه، چونکه نینتندو کنسول اصلیش سوییچ هست و دیگه هیچ تمرکزی نداره. شاید قدیم همچین چیزی ممکن بود ولی الان بخاطر بالا رفتن بودجه و هزینه ساخت واقعا نمیشه.

• Like
Reactions: milad3d
انصافا متریال ساخت سوییچ اینقدر هم زباله نیست ها...:-??مخصوصا این اولد ها...

قائدتا سونی دنبال بازار هدف سوییچ نیست چون نینتندو بازار مخصوص خودش رو داره، این دیگه روشنه و همه میدونن، نینتندو باز های چه نسل جدید این 10 سال گذشته چه چند دهه ای و اولد اسکول که نمیان بازی های نینتندو رو رها کنن و هندهلد جدید سونی رو بگیرن،

بحث اون بخشی هست که صرفا به دنبال "هندهلد" هستند و تو این چند سال اخیر گزینه ای بهتر از سوییچ براشون وجود نداشت؛ حتی استیم دک هم براشون گرونه؛ اینا خب طبیعتا وقتی گزینه پلی استیشن هندهلد جدید تو بازار باشه؛ احتمال زیادی وجود داره که بیان سمت پلی استیشن؛ مخصوصا اگر قیمت مناسب باشه....

چون اولویتشون بازی های نینتندو نیست، بلکه یک هندهلد خوب هست...

با توجه به اینکه رقابت کنسولای خونگی بعد چند نسل دیگه تموم شد و الان عملا یه طرفس قضیه، سونی میخواد وارد قلمرویی بشه که الان نینتندو درش حکمرانی می‌کنه و این می‌تونه باز رقابتو داغ کنه!:D
امیدوارم این قضیه باعث بشه که تجربه تلخ عدم پشتیبانی از ویتا تکرار نشه. پتانسیل بالایی داشت که هدر رفت.

همونطور که با استرو وارد ماریو شد 😁 امیدوارم بتونه با کنسول دستی جدیدش وارد قلمرو نینتندو بشه.

دو حالت داره اینکه بخواد سیستم خودشو پیاده کنه و مثل ویتا انحصاری باشه (ps5 قابل حمل ) یا pc handled باشه که بهترین تصمیمه
سونی همه بازی هاشو رو استیم منتشر کرده و از steam os هم از استفاده کنه دیگه عالی میشه

فعلا که دارن کلاود گیمینگ رو پورتال راه میندازن، خودش چیز مهمیه اگه فقط مشکل Latency حل کنن
ما اینجا متوجه نمیشیم ولی تو خیلی کشورا دیگه اینترنت به حدی رسیده که کلاود گیمینگم یه گزینه قابل توجه باشه

• Like
Reactions: fire emblem
اصلا فکر بازیهای ps5 رو کنسول دستی رو بذارید کنار چون همین الان ps portal داره به بهترین شکل و کمترین مصرف باتری این کار رو انجام میده.با آپدیت جدید و کلاود هم که دیگه همه چی تموم شد.یا باید به فکر بازیهای اختصاصی براش باشه و یا اینکه کلا فقط یه جنجال خبری بودش تا اخبار حریف رو ببره زیر سایه

دو حالت داره اینکه بخواد سیستم خودشو پیاده کنه و مثل ویتا انحصاری باشه (ps5 قابل حمل ) یا pc handled باشه که بهترین تصمیمه
سونی همه بازی هاشو رو استیم منتشر کرده و از steam os هم از استفاده کنه دیگه عالی میشه
اینطوری میشه باز pc هند هلد فکر نکنم اینطور بشه چون مجبوره در اون حالت بازی هاش رو day 1 کنه
ولی اینکه اینکارو اگه میکرد تصمیم هوشمندانه ای بود
فعلا که دارن کلاود گیمینگ رو پورتال راه میندازن، خودش چیز مهمیه اگه فقط مشکل Latency حل کنن
ما اینجا متوجه نمیشیم ولی تو خیلی کشورا دیگه اینترنت به حدی رسیده که کلاود گیمینگم یه گزینه قابل توجه باشه
اینجا هم اگه اشتباه نکنم دیگه باید بشه چون اینترنت فیبر داره با سرعت 1 گیگابیت رایج میشه بین جمعیت
----
از نظر من کنسول دستی سونی مثل psvr جایگاه خاصی نمیتونه بدست بیاره در بازار بهتره بنظرم تو همین بخش کنسول تمرکز کنه

اصلا فکر بازیهای ps5 رو کنسول دستی رو بذارید کنار چون همین الان ps portal داره به بهترین شکل و کمترین مصرف باتری این کار رو انجام میده.با آپدیت جدید و کلاود هم که دیگه همه چی تموم شد.یا باید به فکر بازیهای اختصاصی براش باشه و یا اینکه کلا فقط یه جنجال خبری بودش تا اخبار حریف رو ببره زیر سایه
ازونجایی که بازیای جدیدی که حتی از سمت خود سونی منتشر میشه، رو دستگاه نفله ای مثل استیم دک هم اجرا میشه به نظرم سونی باید خیلی بی عقل باشه که خودش به فکر یه ورژن هندهلد از پلی استیشن نیفتاده باشه.
و حتما هم به عنوان یه وسیله جانبی مثل همین پورتال یا پرو یا وی آر باید عرضه شه نه یه دستگاه کاملا مستقل با بازی های مستقل. یه دستگاهی باید بسازن که صرفا بازیای پی اس 4 یا 5 رو اجرا کنه. طول عمر مفید دستگاه با تضمین اجرای به روز بازی ها هم نهایت 3 یا 4 سال باشه.

اینجا هم اگه اشتباه نکنم دیگه باید بشه چون اینترنت فیبر داره با سرعت 1 گیگابیت رایج میشه بین جمعیت
نمیدونسم فیبر هس ایرانم
مال شاتل الان نگا کردم خیلی گرونه و مثکه فقط چنتا شهر داره

نمیدونسم فیبر هس ایرانم
مال شاتل الان نگا کردم خیلی گرونه و مثکه فقط چنتا شهر داره
سرعت بالا که هست ولی برای بازی یکی لتنسی مهمه و اونیکی ترافیک.
از این لحاظ با سرورهای اروپا که کلی فاصله داریم و حداقل 70-60 میلی ثانیه تو بهترین حالت به تاخیر اضافه میشه.
از اونطرف هم کلی ترافیک میخواد که اصلا با قیمتهایی که ترافیک اینجا داره منطقی نیست.

حالا بعدها که 5G اومد شاید این مشکل تاخیر حل بشه ولی باز فکر نکنم این کیسه ای که اپراتورها با این قیمتهای ترافیک دوختن رو بیخیال بشن و ارزونش کن.

بهترین حالت اینه که سرورها تو همین ایران باشه و ترافیک رو هم با اپراتورها قرارداد ببندن که یک چندم قیمت حساب بشه یا اصلا رایگان باشه (مثلا خود اپراتور بازیهای ابری جزو سرویسهاش باشه).

• Like
Reactions: fire emblem
اول از هر چیزی
لعنتیا بذارید کنسول حداقل رو کاغذ پیاده بشه بعد محکوم به شکستش کنید :D
نه به داره نه به باره نسخه اش رو پیچیدن :D به نظر من سونی نه میتونه و نه میخواد که راه نینتندو رو بره
کلا استراتژی و راه دو شرکت کاملا از هم جداست
پلی استیشن شاید نتونه نینتندو رو شکست بده چون نینتندو اگر چه تو کشور ما اونقدر محبوب نیست ولی میشه گفت محبوب ترین شرکت کنسول سازی دنیاست و به لطف بازی های خوبش و کامیونیتی قویش اونو فعلا بی رقیب کرده اما یه مشکلی که داره دیگه فکر کنم اینو همه قبول داریم که نینتندو مثل آقای خرچنگ تو باب اسفنجی خط قرمزش پوله :D ا
یعنی حاضره جونش رو بگیری ولی تخفیف مخفیف نده :D
اینجاست که پلی استیشن میتونه به وسیله پلاس و کاتالوگ بازی هاش بخشی از بازار رو مال خودش بکنه(نینتندو فن ها رو که عمرا بتونه بکشه سمت خودش منظور من بخش خاکستری ماجراست)
به نظر من اگه پلی استیشن و ایکس باکس کنسول دستی بزنن خیلی چیزها واسه ارائه دارن و برگ برنده اش هم همینطور که بالا گفتم اشتراک گیمپس و اشتراک پلاس هستش که نه نینتندو همچین بذل و بخششی میکنه نه هندهلدهای پیسی همچین چیزی دارن
مثلا من خودم شخصا خیلی از بازی های پلاس رو دوست دارم تموم کنم ولی وقتش رو ندارم چون اکثر مواقع سر کار هستم ولی اگه یه کنسول دستی باشه که بتونم موقع استراحت سر کار بازی کنم واقعا برام جذابه
و همینطور که شاید خیلی هاتون بدونید یک سالیه میخوام یدونه کنسول دستی بگیرم ولی به دلیل آخر نسل بودن گفتم سویچ 2 میخرم ولی الان اگه کنسولی از پلی استیشن باشه که نیاز نباشه تو دوتا پلتفرم هزینه کنم قطعا کنسول دستی سونی واسه منی که یوزر پلی استیشن هستم راحت و جذاب تره و قطعا میخرمش
راستی دوستان در مورد انحصاری و به طور یقین گفتن که دیگه عمرا مثل PSP انحصاری بده من مخالفم؛نمیگم مثل نینتندو یا دوران PSP بازی های انحصاری زیادی میده ولی بدون انحصاری هم نمیشه فکر کنم یه دو تا استدیو بخره یا راه اندازی کنه و در کنار بازی های ترد پارتی تک توک بازی انحصاری هم براش بسازه

اکانت پریمیوم ندارم برا تست کلاود ولی با هات اسپات 4G همراه اول رو پورتال و اینترنت فیبر مخابرات روی کنسول، بازیهای داستانی رو خیلی خوب میتونم بازی کنم.بازیهای شوتر آنلاین هم حتی با روتور مشترک هم رو کنسول دستی خیلی سخت و عذاب آوره چه برسه که با اینترنت انجامشون بدی

برای من که واقعا فروش چنین کنسولی مهم نیست.
چیزی که اهمیت داره فقط بازیاش هست
اگه JRPG انحصاری داشته باشه+قوی باشه و بازیهای روز رو اجرا کنه (ولو به صورت دانگرید شده-اینموردو نینتندو نداره بازی گرافیکی باشه میزنه عرضه و بازی از طریق کلاد) شکی نیست میترکونه.

اکانت پریمیوم ندارم برا تست کلاود ولی با هات اسپات 4G همراه اول رو پورتال و اینترنت فیبر مخابرات روی کنسول، بازیهای داستانی رو خیلی خوب میتونم بازی کنم.بازیهای شوتر آنلاین هم حتی با روتور مشترک هم رو کنسول دستی خیلی سخت و عذاب آوره چه برسه که با اینترنت انجامشون بدی
متوجه نشدم منظورت ریموت پلی بود؟ خب اون که ربطی به اینترنت نداره کلا اینترنت نباشه هم باید جواب بده شبکه داخلیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or