گزارش بلومبرگ: سونی در حال ساخت یک کنسول دستی به منظور رقابت با نینتندو است

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1732510919184.jpeg
صبح دوشنبه، 5 آذر ماه 1403، به گزارش بلومبرگ، سونی در مراحل اولیه طراحی و تولید کنسول دستی ای قرار دارد که بتواند بازی های پلی استیشن 5 را به صورت پرتابل اجرا کند.

طبق گزارش مفصل بلومبرگ و تاکاشی موچیزوکی در این رابطه (که دیوید گیبسون نیز صحت آن را تایید کرده) کمپانی سونی به منظور گسترش بازار خود در ویدیو گیم تصمیم به نفوذ دوباره در بازار کنسول های دستی گرفته و به قصد رقابت با نینتندو در حال ساخت کنسول دستی جدیدی تحت برند پلی استیشن است.

طبق شنیده ها از افراد قابل اطمینان، در سخت افزار و طراحی این محصول به منظور مقابله با هر محصول دستی از طرف مایکروسافت تدابیری اندیشیده شده. از چند ماه پیش نیز شایعات و گزارشاتی مبنی بر ورود مایکروسافت به حوزه کنسول های دستی منتشر شده بود.

طبق این گفته ها، تا عرضه این کنسول سال ها فاصله داریم و هنوز سونی در مراحل اولیه طراحی آن به سر می برد.

منبع: Bloomberg - Are you a robot?

آخرین ویرایش:
حالا بذاريد عرضه بشه بعد مثل تاپيك ps5 pro بيايد هيت بديد آروم بشيد :D
والا :دی

هنوز نه به داره نه به باره شروع کردن هیت ورزیدن. جالبیشم اینه که هیچ کدومشونم قبول ندارن هیترن و مثلا مشکلشون فقط با قیمته :))

• Like
Reactions: SiminSecret
سونی یه دستگاه دستی سوپر محدود معرفی کرد و ظاهراً مثل بنز می فروشه
اگر کنسول هندهلدی بسازه که بازی های کنسول رو با هر کیفیتی، تاکید می کنم با هر کیفیتی اجرا کنه، بازار رو پاره می کنه و به نظرم در این گزاره.... لا ریب فیه!

سکته نکنی انقدر حرص می خوری!
نه تا شما رو سکته ندم دست بردار نیستم :D
پستام هنوز اینجا هست که می گفتم ویتا شکست می خوره اون موقع برای سونی جون جامع دریدید اخرشم حتی شما فن های دروغین نخریدید خودم خریدمش و دارمش و تاپیک هاشم توسط من زنده نگه داشته شد

فرق هست بین گیمری که تعصب به هیچ برندی نداره تا شماها که از نقل پست های من لایک می گیرید اما اخرش حرف من می شه. فقط عشق بت ساختن از هر کسی یا چیزی رو دارید

سونی پتانسیلش خیلی بیشتر از این حرفاست اما شما فن های دروغین همیشه باعث الکی مغرور کردن و پسرفتش شدید

پستام هنوز اینجا هست که می گفتم ویتا شکست می خوره اون موقع برای سونی جون جامع دریدید اخرشم حتی شما فن های دروغین نخریدید خودم خریدمش و دارمش و تاپیک هاشم توسط من زنده نگه داشته شد

فرق هست بین گیمری که تعصب به هیچ برندی نداره تا شماها که از نقل پست های من لایک می گیرید اما اخرش حرف من می شه. فقط عشق بت ساختن از هر کسی یا چیزی رو دارید

سونی پتانسیلش خیلی بیشتر از این حرفاست اما شما فن های دروغین همیشه باعث الکی مغرور کردن و پسرفتش شدید
من هروقت نظرات شما رو میبینم یاد اون کاراکتر کارتون سفر های گالیور میوفتم که همش میگفت :
" من میدونستم "
واقعا چیزی هست که شما نمیدونستین ؟ :-??

اولا به خاطر وجود سوپر فن های پلی استیشن این شرکت هر چیزی با هر کیفیت و قیمتی عرضه کنه قطعا شکست نمیخوره

حالا به غیر از این قضیه اگر سونی کنسول دستی بده بیرون قطعا مثل دوران PSP نیست که فقط بازی اختصاصی داشته باشه و کنسولی میده بیرون که بازی های PS5 اجرا کنه چون همین الانشم قطره چکانی داره برای PS5 بازی می سازه و بازی اختصاصی کنسول دستی پیشکش! رقابت با نینتیدیو هم اصلا عاقلانه نیست و شروع نشده 10-0 عقبه! پس بهترین کار اینکه کنسولی طراحی کنه که بدون دردسر بازی های PS5 اجرا کنه به نظر من رزولیشن 720 تا 960 با 30 تا 60 فریم عالی خواهد بود با یک صفحه 7 اینچی امولد و یک باتری فست شارژ 120 واتی که حداکثر 30 دقیقه ای فول شارژ کنه

شما برای تمام محصولات پلی‌استیشن همین پیشبینی رو کردید، ما که یادمونه اسپایدرمن ۲ گرافیک بصریش واسه زمان پلی‌استیشن ۳ بود از نظر شما 😂 حالا خدارو شکر یه ویتا خوب نفروخت شما تونستی اینجا بگی من میدونستم 😁 ما دوتا همدان داریم، یدونه شهرِ همدان، یدونه شما که همه‌دانی 😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or