بعد از چند ماه شایعه سرنوشت HALO 4 مشخص شد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
Frank-Oconner.jpg

Frank O’Connor از استودیو 343 Industries همه چیز را روشن کرد .
در حال حاضر چند ماهی هست که شایعات کنسول نسل بعد مایکروسافت به گوش میرسد و در آخرین شایعات حاکی از آن بود که کنسول نسل بعدی مایکروسافت سال 2012 عرضه میشود و بسیاری به این نتیجه و باور رسیده اند که HALO 4 یکی از عناوین لانچ کنسول بعدیست . Frank O’Connor در اظهاراتش شایعات HALO 4 رو به اتمام رسوند .
development director at 343 Industries has confirmed that Halo 4 is indeed an Xbox 360 title
فرانک گفت :
بازی HALO 4 برای XBOX360 هست و از موتور اصلاح شده ی این سری بهره میبرد . و از منحصر بفرد بودن آن و تحولات اون میگه :
Not really a singular engine since it goes through fairly radical evolutions all the time
بعد نظر نویسنده که خلاصه شده به نوعی در جایی از متن میگه که این سود بیشتر رو برای HALO 4 داره بخاطر install base بزرگ X360 .
پس با این حساب HALO 4 قطعا اختصاصی X360 خواهد بود در سال 2012 .
خوش باشید فنهای X360 .
منبع :
---------------------
میشه مطمعن شد حداقل تا پایان سال 2012 کنسول مایکروسافت عرضه نمیشه ( نظر شخصی )

آخرین ویرایش:
شما برای این آمار فروش منبع معتبری هم داری یا منبعت حدسیات هست؟ یا VG chartes؟

بازی هیلو 3 تنها 3 ماه بعد عرضش 8 میلیون نسخه فروش داشته :http://www.gamespot.com/news/6184291.html و بقیش هم مراجعه بشه به پست بعد از من... .

فروش gow3 رو رسمی من پیدا نکردم ولی اخرین بازی که همینجا گذاشتن 3 میلیون بود(بازم جستجو می کنم)

اشتباه شد منظورم میانگین 94 بود در متا.با همین میانگین 94 هم الان از هیلو ریچ و ODST بالاتر هست.با هیلو 3 مساوی و فقط از هیلو 1 و 2 کمتر هست.
حتی آخرین نسخه از GOW هم با متای 92 از آخرین شماره از هیلو یعنی ریچ با میانگین 91 بالاتر هست.

شما داری یه شماره اصلی از یه بازی رو با یه شماره فرعی از یه بازی دیگه مقایسه می کنی ؟؟درسته به نظرت؟؟

منظورت از NG نینجا گایدن هست؟ اونکه متاش 91 هست. ninja gaiden black هم که 94. اون طرف GOW =94 و GOW 2 =93 حالا کدومشون بهترین هست؟ :دی
پس دیگه به به تنهایی بهترین نیست و رقیب داره تو بهترین بودن........ .

+

در کل تاثیری که بازی halo رو فروش کنسول داره اصلا قابل قیاس با هیچ بازی کنسولی(یا کلا تک پلتفرم) دیگه ای نیس.....این بازی علاوه بر تاثیر محسوس وزیادش رو فروش کنسول تاثیر خیره کننده ای هم در هر چه بیشتر رونق پیدا کردن سیستم انلاین ایکس باکس داره(مثه بقیه بازیها نیس که سروراش همون چند ماه اول شلوغ باشه و بعد مگس توش پر نزنه)
.
.
.
.
.

.
..

آخرین ویرایش:
شما برای این آمار فروش منبع معتبری هم داری یا منبعت حدسیات هست؟
شرمنده اشتباه کردم، خوب شد متوجه اشتباهم کردی. Halo 3 تقریبا 14.5 میلیون نسخه از ابتدای عرضه اش تا حالا فروخته.
Halo 3 has now sold in excess of 14.5 million copies making it the the Xbox 360's best selling game of all time
http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_3

اشتباه شد منظورم میانگین 94 بود در متا.با همین میانگین 94 هم الان از هیلو ریچ و ODST بالاتر هست.با هیلو 3 مساوی و فقط از هیلو 1 و 2 کمتر هست.
آقا بیخیال مقایسه این دو تا شو، واسه خودتون میگم:دی

پ.ن: همین مونده بود GoW هم با یه مگافرنچایز مثل هیلو مقایسه بشه!http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_3

شما برای این آمار فروش منبع معتبری هم داری یا منبعت حدسیات هست؟ یا VG chartes؟
منظورت از NG نینجا گایدن هست؟ اونکه متاش 91 هست. ninja gaiden black هم که 94. اون طرف GOW =94 و GOW 2 =93 حالا کدومشون بهترین هست؟ :دی
حتی آخرین نسخه از GOW هم با متای 92 از آخرین شماره از هیلو یعنی ریچ با میانگین 91 بالاتر هست.
پ.ن:دوستان خواهشا مسخره بازی رو کنار بذارین کسی نیومد اینجا رو به Halo VS GOW تبدیل کنه. فقط هر دو عنوان دارن از نظر تاثیری که میتونن رو فروش کنسول بذارن برسی میشن.
بهنام بی خیال :دی هیلو اگه نگم بهترین یکی از بهترین fps های تاریخه :دی (به نظر خودم بهترین :دی) به قدری خوش ساخته که توی سبک خودش به زور بهش برسن ( که نمیرسن :دی ) بقیه دیگه بماند :دی فن بیسش هم خیلی خیلی بیشتر از این حرفاس :دی از لحاظ فن بیس مگه بتونی با GT مقایسه کنیش :دی و گرنه بقیه بوق ـن :دی
NG کبیر هم بهترین HnS تاریخ می باشد بعدش GOW :دی

• Like
Reactions: SiLeNt DeλtH
خیلی جالبه که دوستان دست به نخریب halo میزنن مثل اینه که بیای بگی برزیل اصلا فوتبال داره مگه؟مگه تا به حال قهرمان شده؟
جلل الخالق پای این یکی رو وسط نکشین که یه تنه تمام عناوین رو حریفه

• Like
Reactions: hosein_fisher
شرمنده اشتباه کردم، خوب شد متوجه اشتباهم کردی. Halo 3 تقریبا 14.5 میلیون نسخه از ابتدای عرضه اش تا حالا فروخته.
http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_3
آقا بیخیال مقایسه این دو تا شو، واسه خودتون میگم:دی
پ.ن: همین مونده بود GoW هم با یه مگافرنچایز مثل هیلو مقایسه بشه!
مقایسه کجا بود عزیز من. من همه ی حرفم اینه که این هیلو هرچقدر هم محبوب و پرفروش باشه دلیل قانع کننده ای برای این نیست که کنسول نسل بعدی نمیتونه 2012 بیاد.
در ضمن این هیلو اگر یک مگا فرانچایز در سبک FPS باشه GOW هم یک مگا فرانچایز در سبک Hack'n Slash هست.تنها فرقش اینه که هیلو قدمت بیشتری داره و سبک FPS هم محبوبین و فروش بیشتری داره بین گیمر ها.
بهنام بی خیال :biggrin1: هیلو اگه نگم بهترین یکی از بهترین fps های تاریخه :biggrin1: (به نظر خودم بهترین :biggrin1:) به قدری خوش ساخته که توی سبک خودش به زور بهش برسن ( که نمیرسن :biggrin1: ) بقیه دیگه بماند :biggrin1: فن بیسش هم خیلی خیلی بیشتر از این حرفاس :biggrin1: از لحاظ فن بیس مگه بتونی با GT مقایسه کنیش :biggrin1: و گرنه بقیه بوق ـن :biggrin1:
NG کبیر هم بهترین HnS تاریخ می باشد بعدش GOW :biggrin1:
بهترین FPS؟ :دی یکی از بهترین ها شاید ولی دیگه بهترین نه. هاف لایف 2- bioshock- سری cod اینا بوق نیستن که :d
فکر میکنم COD خیلی وقته که تو سبک FPS به هیلو رسیده و حتی جلو هم زده :دی من نمیگما :دی متا و آمار فروش و آمار آنلاین بازی کردن اینو میگه :دی
از لحاظ فن بیس خیلی راحت از فن بیس COD و GTA و RDR فقط روی پلتفرم 360 هم شکست میخوره چه برسه فن بیس کلی :d
در مورد NG هم ظاهرا متا با شما هم عقیده نیست :d
حالا اصلا اینا رو بیخیال بحث اصلا سر این نبود که هیلو بهتره یا گاو. یا اینکه بهترین HnS تاریخ کدومه یا فن بیس کدوم بیشتره.
من از اول حرفم این بود که اینکه هیلو 4 سال 2012 انحصاری 360 میاد دلیل قانع کننده ای برای اینکه بگیم کنسول نسل بعد ماکروسافت سال 2012 میاد نیست.خودم هم نظرم اینه که کنسول های جدید زودتر از 2013 نمیان ولی این دیگه نشد دلیل...
GOW هم فقط مثال بود وگرنه این دو تا بازی کوچک ترین ربطی به هم ندارن. ولی ظاهرا دوستان اینکه اسم فرانچایز معمولی GOW رو کنار مگا فرانچایز (؟؟!!) هیلو آوردیم کسر شأن دونستن برا انحصاریشون و اومدن دفاع :دی

مقایسه کجا بود عزیز من. من همه ی حرفم اینه که این هیلو هرچقدر هم محبوب و پرفروش باشه دلیل قانع کننده ای برای این نیست که کنسول نسل بعدی نمیتونه 2012 بیاد.
در ضمن این هیلو اگر یک مگا فرانچایز در سبک FPS باشه GOW هم یک مگا فرانچایز در سبک Hack'n Slash هست.تنها فرقش اینه که هیلو قدمت بیشتری داره و سبک FPS هم محبوبین و فروش بیشتری داره بین گیمر ها.
بهترین FPS؟ :دی یکی از بهترین ها شاید ولی دیگه بهترین نه. هاف لایف 2- bioshock- سری cod اینا بوق نیستن که :d
فکر میکنم COD خیلی وقته که تو سبک FPS به هیلو رسیده و حتی جلو هم زده :دی من نمیگما :دی متا و آمار فروش و آمار آنلاین بازی کردن اینو میگه :دی
از لحاظ فن بیس خیلی راحت از فن بیس COD و GTA و RDR فقط روی پلتفرم 360 هم شکست میخوره چه برسه فن بیس کلی :d
حالا اصلا اینا رو بیخیال بحث اصلا سر این نبود که هیلو بهتره یا گاو. یا اینکه بهترین HnS تاریخ کدومه یا فن بیس کدوم بیشتره.
من از اول حرفم این بود که اینکه هیلو 4 سال 2012 انحصاری 360 میاد دلیل قانع کننده ای برای اینکه بگیم کنسول نسل بعد ماکروسافت سال 2012 میاد نیست.خودم هم نظرم اینه که کنسول های جدید زودتر از 2013 نمیان ولی این دیگه نشد دلیل...
GOW هم فقط مثال بود وگرنه این دو تا بازی کوچک ترین ربطی به هم ندارن. ولی ظاهرا دوستان اینکه اسم فرانچایز معمولی GOW رو کنار مگا فرانچایز (؟؟!!) هیلو آوردیم کسر شأن دونستن برا انحصاریشون و اومدن دفاع :دی
بهنام جان تو نمی خوای قبول کنی و فقط داری حرفه خودت رو میزنی.
تنها جوابی که میشه بهت داد اینه که اونا اونوره آب هستن و حرفه تو براشون بی اهمیت.. نیمیان الکی چیزی که براشون پول دراره خراب کنن.
حالا چه می خواد این برات یه دلیل باشه یا نباشه.

• Like
Reactions: Timeless One
فکر میکنم COD خیلی وقته که تو سبک FPS به هیلو رسیده و حتی جلو هم زده :biggrin1: من نمیگما :biggrin1: متا و آمار فروش و آمار آنلاین بازی کردن اینو میگه :biggrin1:
البته شما که از این امضا خارجی ها گذاشتی ، باید بدونی که اسم CoD رو آوردن کنار HL و بایوشاک کنار CoD حرامه ، همین هیلو هم . چون هیلو از هر بعدی به عنوان یه FPS کنسولی کامل ِ . HL هم نیازی نیست بگم چرا . CoD صرفا یه فرمول موفقیته .

• Like
Reactions: LBJ4Ever
بهترین FPS؟ :biggrin1: یکی از بهترین ها شاید ولی دیگه بهترین نه. هاف لایف 2- bioshock- سری cod اینا بوق نیستن که :d
به اعتقاد خیلی ها بهترین FPS هست، شماره اول Halo تو MetaCritic امتیازش از اون بازیی که ذکر کردید بیشتره.
فکر میکنم COD خیلی وقته که تو سبک FPS به هیلو رسیده و حتی جلو هم زده :biggrin1: من نمیگما :biggrin1: متا و آمار فروش و آمار آنلاین بازی کردن اینو میگه :biggrin1:
سری CoD دو بازی با امتیاز 94 داره، یه دونه 91 داره بقیه بازیهاش زیر 90 هستن (82 و 83 و 84 هم داره فکر کنم) :دی سری Halo هم شماره های اصلیش یه 97 داره، یه 95، یه 94، دو تا Spin off هم داره که 91 و 85 گرفتن، حالا چطور سری CoD تو امتیاز جلو زده؟ بعد میشه آمار فروش RDR و GTA IV رو 360 رو واسمون بزاری؟ RDR که فکر کنم در مجموع 2 تا پلتفرم نصف Halo 3 هم فروش نداشته باشه :دی GTA IV هم نسخه 360 ـش احتمال زیاد کمتر از Halo 3 فروش داشته.

آخرین ویرایش:
بهترین بودن رو مت مشخص میکنه که الآنم داه داد میزنه چه بازی بهترین FPS هست (97-95-94) سه شماره اصلی هست که بهترین بودن یه بازی رو مشخص مکنه :) شما نظریات خودت رو مورد بهترین بودن Fact جلوه نده. در حال حاضر حرف شما در مورد اون چیزایی که در مورد هیلو گفت ذره ای ارزش نداره که بخوای بگی کی بهترین هست کی نیست

بهترین FPS؟ :biggrin1: یکی از بهترین ها شاید ولی دیگه بهترین نه. هاف لایف 2- bioshock- سری cod اینا بوق نیستن که :d
GOW هم فقط مثال بود وگرنه این دو تا بازی کوچک ترین ربطی به هم ندارن. ولی ظاهرا دوستان اینکه اسم فرانچایز معمولی GOW رو کنار مگا فرانچایز (؟؟!!) هیلو آوردیم کسر شأن دونستن برا انحصاریشون و اومدن دفاع
عزیزم این چه حرفیه که میزنی درسته که همه ی این بازیایی که نام بردی عنوان های بزرگ ، تاثیر گذار و قابل احترامی هستن ولی نصف HALO :CE هم نوآوری نداشتن ، این بازی یه بازیه افسانه ای که تاثیرش رو ژانر اول شخص اصلا با این بازیایی که نام بردی قابل مقایسه نیست HALO:CE یه بازی بینظیر و استثناییه که استاندارد هایی که برای ژانر اول شخص به وجود اورد هنوز هم پابرجاست و جزو مهم ترین المانای بازیای موجود تو این سبک به حساب میاد. این بازیا از لحاظ فروش ، محبوبیت و اعتبار هم با HALO قابل مقایسه نیستن اینو میتونی با مراجعه به آمار فروش، متا و خلاصه هر مرجع دیگه ای میشناسی بفهمی HALO :CE بهترین FPS تاریخه و این جایگاه برای همیشه براش محفوظه این بازیا از لحاظ داستان و عظمت دنیاشونم پیش HALO هیچن

آخرین ویرایش:
البته شما که از این امضا خارجی ها گذاشتی ، باید بدونی که اسم CoD رو آوردن کنار HL و بایوشاک کنار CoD حرامه ، همین هیلو هم . چون هیلو از هر بعدی به عنوان یه FPS کنسولی کامل ِ . HL هم نیازی نیست بگم چرا . CoD صرفا یه فرمول موفقیته .
ای خدا ما یه غلطی کردیم حالا باید اینجا از تمام بازی های دفاع کنیم :دی
عزیز من MW و MW 2 میانگینشون 94 شد. سه نسخه ی آخر COD رکورد فروش تمام سرگرمیهای جهان رو به راحتی شکست. 4 نسخه ی آخرش همچنان جزو 20 بازی xbox live هست که بیشتر از همه بازی میشن.( بلک اپس اول ، مدرن 2 سوم) اینا اگه اسمش موفقیت نیست و دلیل عالی بودن یک سری بازی نیست پس چی میتونه دلیل باشه؟
اگر بنا به نظر شخصیه و صرفا شما و بقیه ی فن های بازی هیلو رو بهترین میدونین خیلیا هم از این فرانچایز تنفر دارن.
به اعتقاد خیلی ها بهترین FPS هست، شماره اول Halo تو MetaCritic امتیازش از اون بازیی که ذکر کردید بیشتره.
سری CoD کلا 2 شماره با امتیاز 94 داره، یه دونه 91 داره بقیه بازیهاش زیر 90 هستن فکر کنم :biggrin1: سری Halo هم شماره های اصلیش یه 97 داره، یه 95، یه 94، دو تا Spin off هم داره که 91 و 85 گرفتن، حالا چطور سری CoD تو امتیاز جلو زده؟ بعد میشه آمار فروش RDR و GTA IV رو 360 رو واسمون بزاری؟ RDR که فکر کنم در مجموع 2 تا پلتفرم نصف Halo 3 هم فروش نداشته باشه :biggrin1: GTA IV هم نسخه 360 ـش احتمال زیاد کمتر از Halo 3 فروش داشته.
البته COD 1 هم میانگینش 91 شد. COD 2 و MW3 هم 89 و بلک اوپس 88.
مدرن وارفر 2 و بلک اپس به ترتیب 23 و 25 میلیون نسخه فروختن که فروش هر کدوم روی 360 حدود 50% بوده. یعنی 50% از 23 میلیون میشه 11.5 و 50% از 25 میلیون میشه 12.5 میلیون. MW3 هم که تا اینجا رکورد 2 نسخه ی قبلش رو شکسته پس طبیهتا این هم فروش بیشتری میکنه.
GTA IV رو دقیق نمیدونم چقدر فروخته ولی فکر میکنم در مجموع 17 یا 20 میلیون باشه که اگه 17 هم حساب کنیم و بگیم 50% روی 360 فروش داشته میشه 8.5 میلیون.
در ضمن پارسال با وجود هیلو ریچ بلک اوپس بهترین شوتر سال شد. 2007 هم اگر اشتباه نکنم عنوان افسانه ای هیلو نتونست بهترین شوتر سال بشه و این مقام رو به MW واگذار کرد. از پس bioshock هم که بر نیومد.
در مورد آمار آنلاین هم به نقل قول بالا نگاه کنید.
---------------------------------
دوستان شرمنده از اینکه بحث منحرف شد ولی انگار هیچکس نمیخواد کوتاه بیاد :d
بهترین بودن رو مت مشخص میکنه که الآنم داه داد میزنه چه بازی بهترین FPS هست (97-95-94) سه شماره اصلی هست که بهترین بودن یه بازی رو مشخص مکنه
yahoo_1.gif
شما نظریات خودت رو مورد بهترین بودن Fact جلوه نده. در حال حاضر حرف شما در مورد اون چیزایی که در مورد هیلو گفت ذره ای ارزش نداره که بخوای بگی کی بهترین هست کی نیست
در حال حاظر اینجا بهترین بودن رو فقط متا تعیین میکنه. یه زمان دیگه فقط فروش و یه زمان دیگه هم هر دو یا هیچکدام. بستگی به جهت وزش باد داره. :)

البته COD 1 هم میانگینش 91 شد. COD 2 و MW3 هم 89 و بلک اوپس 88.
مدرن وارفر 2 و بلک اپس به ترتیب 23 و 25 میلیون نسخه فروختن که فروش هر کدوم روی 360 حدود 50% بوده. یعنی 50% از 23 میلیون میشه 11.5 و 50% از 25 میلیون میشه 12.5 میلیون. MW3 هم که تا اینجا رکورد 2 نسخه ی قبلش رو شکسته پس طبیهتا این هم فروش بیشتری میکنه.
GTA IV رو دقیق نمیدونم چقدر فروخته ولی فکر میکنم در مجموع 17 یا 20 میلیون باشه که اگه 17 هم حساب کنیم و بگیم 50% روی 360 فروش داشته میشه 8.5 میلیون.
در ضمن پارسال با وجود هیلو ریچ بلک اوپس بهترین شوتر سال شد. 2007 هم اگر اشتباه نکنم عنوان افسانه ای هیلو نتونست بهترین شوتر سال بشه و این مقام رو به MW واگذار کرد. از پس bioshock هم که بر نیومد.
در مورد آمار آنلاین هم به نقل قول بالا نگاه کنید.
خب من هم که گفتم 2 تا 94 داره با یک 91 :دی ولی خب دیگه مشخصه Halo امتیازات بهتری داره، همون 97 ـی که CE گرفته کلا نشون میده این برتری رو :دی طبق همین آمار فروشی که خودتون دارید میگید فروش هیچ کدوم از این بازی ها رو 360 اندازه Halo 3 نشده، البته من خودم فکر کنم BO روی 360 به اندازه Halo 3 فروش داشته. GTA IV هم در مجموع 16 یا 17 میلیون نسخه فروش داشته که در بهترین حالت هم حساب کنیم 10 میلیونش واسه 360 بوده که بازم از Halo 3 کمتره :دی راجع به کوتاه نیومدن اگه بحث سلیقه باشه که آره، ولی دیگه امتیاز و فروش یه چیز قطعی هست و راحت میشه ازش نتیجه گیری کرد.

نظر شخصی بود :دی گفتم از دید من بهترینه :دی اگر چه امتیاز و فروش هم مشخصه :دی
اونایی که نام بردی روی 3 پلتفرم اونجوری فروش دارن هیلو روی 1 کنسول :دی
متا رو بی خیال گیم رنکینگز رو بچسب :دی
البته ممکنه اونطور هم باشه ولی بعیده به اون زودی کنسولش بیاد چون ملت باید یه چند سالی توی آنلاین هیلو 4 ولو باشن :دی بالاخره یه 360 ـه و یه لایو ـه و یه HALO :دی

کاربران عزیز طرفدار هیلو، شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم البته فقط قصدم دونستنه و خواهشا نپرید بهم :) میشه بگید این هیلو دقیقا چه استانداردهایی رو به سبک fps اضافه کرده؟ چه چیزیه این بازی باعث محبوبیت و فروشش شده؟ من خودم کنسول ندارم و همیشه روی pc بازی ها رو انجام دادم و انجام میدم و انجام خواهم داد و متاسفانه این بازی رو تجربه نکردم و فقط نسخه ی 3 رو خونه ی یکی از دوستان دیدم البته خیلی کوتاه ، ولی گیم پلی ها و تریلرهاش رو همیشه دانلود کردم و دیدم. از چیزهایی که من دیدم دقیقا متوجه نشدم این بازی چجوری اینقدر نمراتش خوبه آخه از نظر من خیلی چیز معمولی ایه البته با توجه به اطلاعات محدودم از این بازی. گرافیک بازی هم که جلوی خیلی از fps های کنسولی کم میاره و اکشنشم شبیه بیشتر fps های حاضره و چیز خارق العاده ای ندیدم . گفتم من خودم فن هیچ کنسولی نیستم و خیلی از بازی های هر دو کنسول رو آرزو داشتم که روی pc هم تجربه کنم مثل geow و u و killzone و fortza و alan wake و ...... ولی نمیدونم چرا با این بازی به قول یکی از دوستان اصلا هایپ نمیشم. اگه میشه یکم توضیح بدین ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or