شایعه بزودی کمپانی TAKE-TWO نسخه جدید مافیا را معرفی خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
mafia.jpg

کاربر شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) Kurakasis ادعا کرده است که کمپانی Take-Two در حال آماده شدن برای معرفی بازی جدید مافیا در آینده نزدیک است. Kurakasis قبلاً اطلاعات اولیه بازی‌ها را با کشف علائم تجاری پیدا کرده بود. این علائم تجاری می‌توانند نشان دهند که معرفی بازی‌ها اخیری که ثبت تجاری شده‌اند، نزدیک است. یافته‌های قبلی کاربر شامل یافتن نام‌های بازی‌هایی از جمله Metro Awakening، Indiana Jones and The Great Circle، و Marvel’s 1943: Rise of Hydra است.

سال گذشته، یک لیست شغلی برای بازی بعدی مافیا اعلام شد که این بازی یک بازی چند پلتفرمی معرفی نشده است و در مراحل پیش تولید است. همچنین گفته شد که این بازی با استفاده از Unreal Engine 5 ساخته خواهد شد.

Kotaku در می 2022 گزارش داد که این بازی یک پیش درآمد در شهر سیسیل، زادگاه مافیا، خواهد بود و سال ها قبل از اولین بازی مافیا اتفاق می‌افتد که در آن بازیکنان کنترل تامی آنجلو را در دهه 1930 به دست خواهند گرفتند.

کوزا نوسترا
دون
اومرتا
فاشیست
زن خانه دار بسیار بداخلاق
پیتزا
فقر
پیشنهادی که نتونی رد کنی
شراب قرمز
زن خانه دار خوش اخلاق!
روغن زیتون
زن زیبا
عکس مسیح یا مریم مقدس
چاقو
دختر زیبا
مادر روحانی مهربان
پاستا حتما بصورت آلدنته
پوستر فیلم روی دیوار با عکس زنی زیبا
مرد هیز
مرد شریف زحمتکش
انتقام
سیرک
پارتیزان
شکار خرگوش با دون فابریزیو
کوفته برنجی
زن اغواگر 40 ساله با سینه های بزرگ
فحش ترجیحا باستاردو
پسر بچه هیز بسیار جقال!
گرفتن تخمها همزمان با فحش دادن
دوچرخه قدیمی
لمونچلو
و...

تیپها هم اینجوری:

View attachment 334582

لامصب توی همین تیزر چند ثانیه ای که الان برای بازی اومد:

کوزا نوسترا
دون
شراب قرمز
چاقو
عکس مسیح یا مریم مقدس
انتقام
لمونچلو! :)) :)) :))

چیزی که به نظرم قطعی بود از معرفی بازی این هست که اول از نسخه های شماره دار نیست و به قولی اسپین آف هست این بازی و میشه گفت ادامه ی مافیا ۳ نیست دوم اینکه با توجه به اسمش همون شایعات درست بود که احتمال زیاد برمیگرده به ریشه های خانواده های مافیایی احتمالا در سیسیل و از این جهت فکر کنم خیلی از لحاظ زمانی به بازی ردد نزدیک شده باشه و احتمالا باید اسب سواری رو توی بازی ببینیم

نمیدونم ممکنه یه شخصیت پردازی تمیز و زیبا در حد ویتو یا تامی ببینیم؟
اگر بگم خیلی کمتر از معرفی GTA VI خوشحال شدم دروغ گفتم!سری مافیا همیشه برای من خیلی با ارزش بوده حیف که مافیا ۳ خیلی چیزا رو خراب کرد ولی خب به خاطر خاطرات گذشته بازم خیلی به این سری امیدوارم

آخرین ویرایش:
باید یه تاپیک جدا برای این بازی زده میشد. همین تیزر چند ثانیه ای از صبح فکر منو درگیر خودش کرده. کلا تو دنیای گیمینگ دیگه بازی های زیادی نیستن که منو هایپ کنند ولی
مافیا با اون ریشه های خودش همیشه برای من جذاب خواهد بود.

امیدوارم یه داستان درست درمون در کنار یه گیم پلی خوب بدن بیرون عشق کنیم.

باید یه تاپیک جدا برای این بازی زده میشد. همین تیزر چند ثانیه ای از صبح فکر منو درگیر خودش کرده. کلا تو دنیای گیمینگ دیگه بازی های زیادی نیستن که منو هایپ کنند ولی
مافیا با اون ریشه های خودش همیشه برای من جذاب خواهد بود.

امیدوارم یه داستان درست درمون در کنار یه گیم پلی خوب بدن بیرون عشق کنیم.
مطمئنی منو بلاک نکردی؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or