خب هدف اصلی بازی هم ارائه یک داستان قویه
به نظرم داستانش جذاب بود و نسبتا طولانی برای همین من شخصا نیازی به ماموریت فرعی احساس نکردم
شما میگید لباس خریدن محدودیت داشت درحالیکه به نظرم توی زمان خودش بازی کمترین محدودیتی رو که میتونست ایجاد کرد،کافیه شما بازی رو با GTA IV که اون زمان پیشروی این سبک و شخصی سازی کاراکتر بود مقایسه کنید
هیچی از IV کم نداشت و حتی امکان دزدیدن تمام ایتم های فروشگاها(از قبیل لباس،مهمات،اسلحه و غذا و نوشیدنی)رو داخل بازیش داشت،محدودیتی که همین الانم برای من داخل GTA وجودش عقلانی نیست و توی ردد۲ هم وجود داشت،مغازه لباس فروشی پر از ایتمه برای خرید ولی برای دزدی نه یا اینکه خیلی محدود ترن موارد قابل دزدی
در مورد FREE ROAM هم به نظرم وجود داشت،بین هر ماموریت میشد هرجا که پلیر میخواست بگرده و هرکاری که دوست داره انجام بده
شاید نظرم طرفدار نداشته باشه ولی مافیا ۲ رو من یه شاهکار میدونم،طلای ۲۴ عیار
IV در زمینه شخصی سازی نسبت به SA افت داشت
مافیا میتونست کامل تر باشه
من مشکلی با استوری بازی نداشتم
ولی حالت FREE ROAM و ساید میشن و اتفاقات تصادفی درون شهر به نظرم جذابش میکرد
FREE ROAM فقط همون حالت گردش بین هر کپچر بود
منم مافیا 2 رو شاهکار میدونم و از مافیا 1 بیشتر میپسندم
مافیا 1 زمان خودش غولی بود
ولی برایه من مافیا 2 یه چیز دیگه بود خصوصا زمانی که ویتو از زندان برمیگرده
ای کاش ضعف های که گفتم رفع میشد
و حداقل مثل مافیا 1 ریمیکش میکردم ( با اینکه میدونم الان خیلیا میگن نه گرافیکش خوبه ولی مافیا 2 برایه من مثل این میمونه یه بچه ای به باباش بگه 18 شدم باباش بزه تو پرش بگه چرا 20 نشدی ، افسوسشو میخورم که چه ضعف هایه الکی داشت )
هنوز هم میگم مافیا 2 اثر ژورنالیه ، فقط زیبایه ، گرافیک خوب ، ماشین هایه جذاب ، موزیک هایه جذاب ، اتمسفر خوب ، داستان جالب
پتانسیل بالای داره مافیا 2
همین الان رو سیستم هم نصبه و بازی میکنم
وقتی با ماشین حرکت میکنی تو سر بالایی و پایینی فشار باد لاستیک قشنگ مشخصه
مافیا ، GTA ، RED DEAD اینا فوریت هایه من هستند
* یه چیزی هم در مورد مافیا نسبت به GTA ترجیح میدم که قطعا صدایه فن هایه GTA در میاد
گرافیک بازی و ماشین ها که برق جذابی داره ، ولی بازی مثل GTA IV / V یه حالت کدری داره
یا وقتی ماشینو پارک میکنی فرمون ماشین تو همون حالت میمونه بر خلاف GTA که فرمون ماشین موقع پارک کردن صاف میشه