من به خاطر اينكه كرايسيس رو با آخرين كيفيت بازي كنم رفتم يه سيستم فضايي خريدم kz2رو هم تو گيم نت بازي كردم اما خدا وكيلي kz2در حد تنظيمات lowكرايسيس ميشه گرافيك كرايسيس واقعآ جهش در دنياي گيم بود به گفته ي كرايتك كراي انجين3در حد تنظيمات متوسط كراي انجين2هست
كرايسيس بزرگترين جهش در گرافيك بود اما چون براي همه ملموس نبودممكنه خيليا فكر كنن اون 6تاي ديگه بهتر بودن چون اونا ملموس تر بودن:biggrin1:
EXACTLY
ملموس بودن یا نبودن! مسئله این است!:biggrin1:
یه بنده خدایی که بخواد CRYSIS رو very high بازی کنه(با یه frame rate خوب) , چقد باید بسلفه؟!!!
یه بنده خدایی که بخواد CRYSIS رو very high بازی کنه(با یه frame rate خوب) , چقد باید بسلفه؟!!!
این حرفای شما چه ربطی به "بزرگترین جهش گرافیکی"داره!!!؟1.100 تومن نا قابل موارد مورد نیاز:intel i7 cpu or quad core,gtx 295 or 290,4 gig ddr3,mb giga or asus
خوب همین چند تا قطعه میری رو 700 800 تومن باقی بماند
بیا عوض کردمش بدو برو نقل قول از حرف منو عوض کن.این حرفای شما چه ربطی به "بزرگترین جهش گرافیکی"داره!!!؟
این حرفای شما چه ربطی به "بزرگترین جهش گرافیکی"داره!!!؟
با حال بود ها ...حقیقت داشت...
از جایی الهام گرفتی یا اینکه ذهنیت خودته؟
دقیقا جواب هیچ کدام ـه .. !
چون اولین بازی اول شخص 3D ( و نه حتی اولین بازی 3D ) که پدر Wolfenstein 3D و Doom حساب می شود Hovertank 3D از شرکت id software است
http://www.idsoftware.com/games/vintage/hovertank/
[FONT="]
[/FONT]لطفاً تا از چیزی مطمئن نبودید با این لحن در مورد درک و شعور بقیه صحبت نکنید.
با تشکر
جهش گرافیکی ؟ :confused: میشه یکی به من بگه مثلا crysis رو با کدوم ورژنش مقایسه کردید ؟ یا اینکه لیست بازیهارو؟ این معلوم هست که هر نسلی که میگزره موتور گرافیکیش بهتر میشه حال اینکه این بازی هارو هیچ جور نمیشه با هم قیاس کرد هر کدوم از اینها engine خواص خودشون رو دارن