کسی نگفت برابری می کرد... گفتم بهتر بود
اولا این نظر شماست و قابل احترام . اما دلیل نمیشه که بقیه هم این نظر رو داشته باشن پس بهتره یک چیزی رو که به صورت دقیق معلوم نیست بیخودی به صورت 100% تعیید نکنید که شما فقط متوجه بهتر بودنش شدین و بقیه نفهم.
خوب مشخصا نفهمیدم چی گفتی...الان یعنی منظورت اینه این ماد ( نه مود
روی PC اجرا نشده؟!؟!
خوب دوم از همه این مشکل از کیبورد من بوده باید عوض بشه یکم مشکل داره بعضی وقتی میزاره حرف ها رو بعضی وقتا نه . بعدشم MOD (مود ) (ماد ) شما وقتی میخونید چی میگین میگین (ماد )
.
الان باس گفت ROFLMAO فکر کنم این ماد روی 2 عدد ماهیتابه که SLI شده اجرا شده :laughing: عزیز من توی عکس های بالا رو نگاه کنی روی یه PC نه چندان High end کپچر شده...مشخصات سیستمم رو میتونی توی پروفایلم ببینی
(متوسط هم 25 الی 30 فریم می گیرم.)
الان شما منظور من رو متوجه نشدی داری یه چیزی میگی . منظور من از PC اون عکسی که شما گزاشتی نبود منظور اون مود یا ماد به قول شما که KILLZONE 2 رو درست کرده بود یه سیستم در پیت پنتیوم 3 رم 1 گیگ نبوده با کارت گرافیک 6600 چون اصلا با رده پایین هم اجرا نمیشه بازی چه برسه به مود یا ماد به قول شما رو یه PC متوسط رو به پایین نبوده که کلیپش تو YT هستش. انقدر با این سیستم گیر میکنه که حتی نمیفهمی بازی چی شود.
درسته سیتمش HIGH END نیست اما PC هستش .
بعدشم من خودم بازی رو روی سیستمی که با صورت SLI 8800GTX asus و INTEL 3.2 core2:CPU رم 4 گیگ بازی کردم هیچ وقت هم نگفتم بازی بدی هستش یا این که بازی در پیت هستش یا گرافیک نداره و میگم در زمان خودش رو PC جهش گرافیکی خوبی بوده .
و هیچ وقت این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم چون یکش روی PC هستش یکیش روی کنسول که محدودیت داره.
کلا پیشنهاد میدم شروع کنی به خوندن دوباره کتاب های فارسی دوره دبستان چون جمله هایی که می نویسی نه سر داره نه تَـه...باید با استفاده از تحلیلگران زبان های بیگانه جمله های شما رو رمز گشایی کرد.
خوب این که شما صحبت من رو متوجه نمیشی مشکل از خود شما هستش.
بعدشم این بخش پست شما یکم شخصیت شما رو نشون میده چون اصلا احترام به صحبت های بقیه نمیدونی چی هستش جواب پست شما رو به بقیه میسپارم که عضوی از تحرریه به صورت یک بچه کوچه بازاری صحبت میکنه که فکر میکنه از بقیه بیشتر حالیشه و به خودش حق میده که به بقیه بی احترامی کنه.
اون هم که بعضی جاها حروف پس و پیش هستش . کیبورد من مشکل داره بعضی وقتی حرفی که میزنم جاش حروف دیگه میزاره یا بعد از حروفی که زدم بعدی رو میزاره.
دقیقا به خاطر همین عزیزان توی کار
پنکه نمیخواستم اینجا پست بدم.
الان شما خیلی ... نیستی
شما نظر شخصیت رو وحی میدونی من نمیگم نظرم اشتباه نیست شاید اشتباه باشه اما دیگه به بقیه انگ ... نمیزنم که برای همین نمیخواستم پست بدم و .... لطفا قبل از جک گفتن یکم فکر کن.
در آخر هم من نظرم رو نسبط به نظر شما گفتم شاید نظر من اشتباه باشه اما هیچ وقت به نظر شما بی احترامی نکرده بودم. چون شاید بهتر بود پست شما رو نقل نمیکردم و نظرم رو میدادم اگه به نظر شما پست شما نقل شد اشتباه بود و به شما بی احترامی شد من شرمندم.