برگزاری جام بزرگ FIFA و PES

happypooya

کاربر سایت
سلام دوستان گرامی،

اگه اخیرا به سایت گل سر زده باشین، یه نظرسنجی رو دیدین که برای برگزاری مسابقات FIFA و PES روی کنسول های Xbox و PS3 گذاشتن. این نظرسنجی برای اینه که مخاطباشون رو بهتر بشناسن و همچنین شرایط مسابقه رو با توجه به نظر شرکت کننده هاش تغییر بدن.

اولین دوره ش که امسال برگزار خواهد شد، توی تهران خواهد بود، اما از دوره های بعد، در صورت استقبال دوستان شهرهای دیگه، در شهرهای بزرگ دیگه هم برگزار میشه. چند تا مسئله رو باید مد نظر داشت. پس همه علاقه مندان فیفا و پس سعی کنن توی این نظرسنجی شرکت کنن، علی الخصوص تهرانی ها و کسایی که حاضرن برای مسابقات به تهران بیان.

از علاقه مندان تهرانی که دوس دارن به عنوان مسئول اجرایی و ... توی این مسابقات کار کنند (با حقوق) خواهش می کنم به من پیغام بزنن و یا به ایمیل psbox.iran@gmail.com ایمیل بزنن. علت زدن این تاپیک، درخواست دوست خوبم هست که برگزار کننده ی این رقابت هاست.

متذکر بشم که جوایزی که به من گفته شد واقعا جوایز نفیسی بود و برق از چشام پرید. پس حسابی تمرین کنین تا ایشالله همدیگه رو تو این مسابقات از نردیک ببینیم.

برای شرکت در نظرسنجی، اینجا کلیک کنین.

آخرین ویرایش:
آقا من حرفه ای بودم روی ps3 ..... ولی با یکی روی pc با یه دسته آشغالی بازی کردم , 3 تا گل خوردم دیگه اعصابم خورد شده میخواستم یارو رو بکشم , درک نمیکرد که خیلی با هم فرق دارن

اونایی که pc بازن بدونن که فرق داره بازی کردن

آقا من حرفه ای بودم روی ps3 ..... ولی با یکی روی pc با یه دسته آشغالی بازی کردم , 3 تا گل خوردم دیگه اعصابم خورد شده میخواستم یارو رو بکشم , درک نمیکرد که خیلی با هم فرق دارن

تا اونجا که من اطلاع دارم تو FIFA 12 قرار بود در هر سه پلتفرم صد در صد یکسان باشن !!!

سلام
فقط حیف که تهران برگزار میشه

عزیز بعد عید حتما تو شهرستان هم برگزار میشه. اگه طرفدارش باشه. اینو من مطمئنم.

---------- نوشته در 08:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

نه آقا یکیه هیچ فرقی ندارن.

سری قبل شرکت کردی یا نه؟ندیدی بحث شد اصلا 10نفر انصراف دادن؟چون مسول برگزاری مسابقات به نظر من بسیار ادم.....تشریل دارن مسابقات که تک حذفی قرعه کشی بی قرعه کشی دیگه چی میخای بدتر از این؟

مجتبی دهاقین رئیس اداره امورشعب بانک ملی استان اصفهان : نگاه بانک ملی صرفا به مسائل اقتصادی نیست و فرهنگ سازی و حمایت از فعالیتهای اجتماعی از مهمترین رسالت های بانک ملی ایران است ، لذا حمایت مالی بانک از این مسابقات ، تحقق سرمایه گزاری فرهنگی است
یکی نیست به این اقای محترم بگه اگه فرهنگ سازی یا فعالیت اجتماعی هست چرا 20000 تومان میگیرید 10 نفر که شرکت کنند 200000 هزار میشه پول اب و برق خونشونم درمیاد
5000 تومن بگیرید که به قول دوستمون بدون قرعه کشی و تک حذفی باشه دل ادم نسوزه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or