برگذاری مسابقه لحظه های Resident Evil و شانس حضور در "عنوانی جدید"

A.R.A.$.H

کاربر سایت
48527870004981198656.jpg

اگر همین حالا به صفحه ف-یس بوک بازی Resident Evil مراجعه کنید مسابقه جالبی را شاهد خواهید بود.
اینطور که گفته شده شما بایستی بهترین خاطرات خود پیرامون دنیای Resident Evil را به اشتراک بگذارید و برنده آن شانس حضور در بازی جدید شرکت Capcom را خواهد داشت. اینکه مسابقه مذکور حول دنیای Resident Evil قرار دارد، حدس و گمان های بسیاری به وجود می آورد که عنوانی جدید از این سری محبوب در راه است. برای شرکت در مسابقه شما بایستی خاطرات خود را از طریق یک ویدئو در Youtube،توئیتی با آدرس #REmemory و یا پستی در صفحه ف-یس بوک ارسال کنید.
مهلت مسابقه تا 14 آپریل (25 فروردین) است. به نظر شما Capcom چه می تواند بجز Resident Evil جدید در نظر داشته باشد؟!
Gamingeverything

دوستان خبر رو یه بار دیگه بخونید :

هیچ جا نگفته این عنوان یه Resident Evil ـه. درسته گفتن از خاطراتتون با سری Resident Evil بگید ولی اینجور مسابقات و حضور در بازی ها بیشتر به عناوین Fighting میخوره. از اونجایی هم که کپکام سالهاست یه IP جدید در سبک Fighting معرفی نکرده و نسل جدید کنسول ها هم عرضه شدن، هیچ بعید نیست این بازی یه Fighting جدید باشه.
---
اما در مورد خاطره انگیزترین لحظه Resident Evil:
07056787911763639518.jpg
اون لحظه ای که هلیکوپتر اومد، با خودم گفتم: آخیش تموم شد. آخرش از این جهنم نجات پیدا کردم. -------> \:d/:)>-:excited:
ولی یه دفعه Nemesis زد با RPG ترکوندش-------> :-o:-ss:((

اگه رزیدنت اویل نیست چرا گفتن خاطرتون توی رزیدنت اویل رو بگید چرا نگفتن مثلا خاطرتون توی یک بازی دیگه ی کپکام رو بگید مثلا Lost Planet ؟ من مطمعنم این یه رزیدنت اویله!

این حرفشون یعنی حتی یادمون نمیاد ریشه این بازچی بوده ک الان ب اینجا رسوندیمش!!!!)x
ی مشت احمق بی استعداد تو کپ کام موندن ک میخان با خاطرات مردم بازی بسازن....

خاطرات من توی باز کردن دربها همیشه خلاصه میشد ... تا در باز میشدو صدای باز شدنش میومد هزار تا معما و ترس و هیجان از ذهنو دلم میگذشت و واقعا آدرنالین خونم به سقف میچسبید .. مخصوصا خاطره انگیزترین درب در نمسیس که در ابتدای بازی غول تشن پرید پایین گفت استارز !! من عملا همرنگ بر دیوار نقش بستم :d هولو هوش هشت نفر کنارم بودن تا فهمیدم چی به چیه دیدم هیشکی کنارم نیست !! .. من از همون ابتدا کنسولها رو میگرفتم برا همین اقوام اونموقعها خیلی منو دوس میداشتن :d

به قرآن من یکی دلم برای ربکا چمبرز ، جیل ولنتاین و کلیر ردفیلدهای کلاسیک تنگ شده و فنهای رزیدنت هم مطمئنم هنوزم که هنوزه مثل من نسخه های کلاسیکو بازی میکنن ... کاش که همشون HD بشن .. چون دنباله ای که اینا دنبالشن اسمش دنباله رزیدنت نمیشه ..

واقعا باز کردن درب به نظر هر کسی چیز ساده ای میاد ولی ترسی که القا میکرد به کل بازی رزیدنت 5 و 6 میارزید

آخرین ویرایش:
یه خاطره خوب هم جاییکه تو اویل 4 لیون بعد از کشتن کراوزر ارتشی ها محاصره ش میکنن اما مایک با هلیکوپتر میاد، اونجاش خیلی باحال بود اما وقتی با rpg هلیوکپترش را میزنن خیلی ناراحت شدم :(
من بر عکس حرصم گرفته بود که مثل هویج می کشت اون بدبختا رو بعدشم دیالوگای هالیوودی با لیان رد و بدل می کرد که بی خیال و باحال جلوه کنه RPG رو که زدن جیگرم حال اومد.:)

خاطره انگیزترین چیزم :arrowd:
http://stream.get-tune.net/listen/6...esident_Evil_3_-_Save_Room_(get-tune.net).mp3

الانشم شنیدنش بهم آرامش میده.هیچ خطری اون جا تهدیدم نمی کنه!

نسخه ی بعدی re با حضور لیونل مسی :d این یکی از باس فایت های بازی هست =))
آورین...آورین =d>

.
.
.
دیالوگ های جیل در زمان ورود نمسیس و در رابطه با اون خاطرات دربیه دوستمون که از بازی سانسور شد:

تا از در اومد بوی گل اومد بوی بهار و سوز دل اومد وقتی نگام کرد آشفته بودم حرف دلم رو کاش گفته بودم(2)
اومد موهاشو شونه کرد این دلو خوب دیوونه کرد(2) ...........

آخرین ویرایش:
این حرفشون یعنی حتی یادمون نمیاد ریشه این بازچی بوده ک الان ب اینجا رسوندیمش!!!!)x
ی مشت احمق بی استعداد تو کپ کام موندن ک میخان با خاطرات مردم بازی بسازن....

داداش اینا نمیخوان با خاطرات فن ها بازی بسازن اینا بازیشونو از دسامبر سال 2012 شروع کردن به ساخت این خاطرات هم بیشتر جنبه ی مسابقه ای داره خبر اگه درست بخونبی متوجه میشی کپکام بهترین خاطره رو انتخاب میکنه و حالا اسم طرف رو تو بازی بعدی کردیت میکنه یا چیز دیگه اینشو مطمعن نیستم ولی قرار نیست با خاطرات ما بازی بسازه که :))

داداش اینا نمیخوان با خاطرات فن ها بازی بسازن اینا بازیشونو از دسامبر سال 2012 شروع کردن به ساخت این خاطرات هم بیشتر جنبه ی مسابقه ای داره خبر اگه درست بخونبی متوجه میشی کپکام بهترین خاطره رو انتخاب میکنه و حالا اسم طرف رو تو بازی بعدی کردیت میکنه یا چیز دیگه اینشو مطمعن نیستم ولی قرار نیست با خاطرات ما بازی بسازه که :))
درسته این کار واقعا خنده داره:d:d
اما کپکام با ساخت RE6 و بدنبال اون متا بازی نشون داد ک هیچی کمتر از ی احمق نداشتن ک همچین مضخرفی رو تحویل ملت دادن;)

بیشترین خاطرات من از رزیدنت اویل مربوط به نسخه دومه:x ... یکی از ترسناک ترین سکانسای کل سری..
بدبختی اینه که موقع گذشتن ازین راهرو همه چی امن و آرومه ، اما وقتی داری بر میگردی اصلا انتظار نداری همچین بلایی سرت در بیاد و نیم متر میپری هوا ! ... هونجا یه سکته ناقص زدم من:d

73449183569121065539.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or