برگذاری مسابقه لحظه های Resident Evil و شانس حضور در "عنوانی جدید"

A.R.A.$.H

کاربر سایت
48527870004981198656.jpg

اگر همین حالا به صفحه ف-یس بوک بازی Resident Evil مراجعه کنید مسابقه جالبی را شاهد خواهید بود.
اینطور که گفته شده شما بایستی بهترین خاطرات خود پیرامون دنیای Resident Evil را به اشتراک بگذارید و برنده آن شانس حضور در بازی جدید شرکت Capcom را خواهد داشت. اینکه مسابقه مذکور حول دنیای Resident Evil قرار دارد، حدس و گمان های بسیاری به وجود می آورد که عنوانی جدید از این سری محبوب در راه است. برای شرکت در مسابقه شما بایستی خاطرات خود را از طریق یک ویدئو در Youtube،توئیتی با آدرس #REmemory و یا پستی در صفحه ف-یس بوک ارسال کنید.
مهلت مسابقه تا 14 آپریل (25 فروردین) است. به نظر شما Capcom چه می تواند بجز Resident Evil جدید در نظر داشته باشد؟!
Gamingeverything

اینو بی خیال....تا 6 ماه دیگه بازیه جدید بابای این بازی میاد...اون موقع هست که دیگه RE با این نمایش های واپسین خیره کنندش(!!!!!) به تاریخ می پیونده:d

من میگم به جای اینکه بیان بگین این شماره رزیدنت خوبه، اون شمارش مسخرست، خاطراتتون بگین. بیچاره یه تاپیک زده، موضوع اصلی را ول کردین چسبیدین به ترول کردن سری.
برا من تلخ ترین خاطره، رها شدن دست ایدا از دست لیون تو رزیدنت 2 بود :(
یه خاطره خوب هم جاییکه تو اویل 4 لیون بعد از کشتن کراوزر ارتشی ها محاصره ش میکنن اما مایک با هلیکوپتر میاد، اونجاش خیلی باحال بود اما وقتی با rpg هلیوکپترش را میزنن خیلی ناراحت شدم :(

بحث خاطره شد: لحظه اشنایی من با این سری هیچوقت یادم نمیره .سال 1376 بود و من 11 سالم بود .طرفای ساعت 7 عصر بود دم غروبی صاحب کلوپ اومد و گفت بچها یه بازی ترسناک و خفن اوردم !

گفتیم چیه ؟

خودشم نمیفهمید!

حالا شما فکر کنید همه بچها سن و سالهاشون کم بود و این بازی رو گذاشتیم .تریلر اول بازی یه چیزایی گرفتیم چیز خاصی نبود و بازی شروع شد .هنوز کسی نمیفهمید دنیا دست کیه تا اینکه چشممون به جمال این صحنه ها روشن شد:

07190676424129509582.jpg

23323366440499505834.jpg

43601552636977242893.jpg

49651696536025760860.jpg

حالا موزیک بازی هم شروع شده که خودش باز ایجاد ترس میکنه یه طرف یه مشت لوح و در قفل و راهروهای پیچ در پیچ و یه مشت نقشه گنگ هم یه طرف و ترس از کمبود مهمات و قیافه ترسناک زامبی و سگهای وحشی و غافل گیری هم یه طرف دیگه .کلا همه چی دست و دست همدیگه داد تا اون شب کلا همه تو خواب کابوس ببینن و البته بعدش معتاد این بازی بشن که بعدش فهمیدن تازه اسم بازی رزیدنت اویله یا همون بایو هازارد !

یعنی حتی بار اول اسم بازی رو هم نمیدونستن !

الان طوری شده که دارن فقط از اسمش پول در میارن! یعنی دقیقا برعکس شده!

من که همون resident evil 2 بود فکر کنم پسر خالم میومد خ نمون بازی میکرد میرسید به یک در میرفتیم از اتاق بیرون در میبستم که قبض روح نشم ، از ترس ، یادش بخیر
این ایده در باز کردن و پریدن یک زامبی خیلی تازه بود اون موقع . .>:)8-|

چه فایده گفتن خاطرات این کاپکوم که گوش نمیده به حرف و خواسته طرفداران این همه گیم اشغال رزیدنت این اواخر داد بیرون نکرد یه remake شماره 2یا3 بده بیرون :|

دوستان خبر رو یه بار دیگه بخونید :
شانس حضور در یک عنوان جدید از کپکام
هیچ جا نگفته این عنوان یه Resident Evil ـه. درسته گفتن از خاطراتتون با سری Resident Evil بگید ولی اینجور مسابقات و حضور در بازی ها بیشتر به عناوین Fighting میخوره. از اونجایی هم که کپکام سالهاست یه IP جدید در سبک Fighting معرفی نکرده و نسل جدید کنسول ها هم عرضه شدن، هیچ بعید نیست این بازی یه Fighting جدید باشه.
---
اما در مورد خاطره انگیزترین لحظه Resident Evil:
07056787911763639518.jpg
اون لحظه ای که هلیکوپتر اومد، با خودم گفتم: آخیش تموم شد. آخرش از این جهنم نجات پیدا کردم. -------> \:d/:)>-:excited:
ولی یه دفعه Nemesis زد با RPG ترکوندش-------> :-o:-ss:((

من بهترین خاطرات خود را با Resident Evil های 5 و 6 دارم (!) :) آنقدر این خاطرات شیرین هستند که نگو و نپرس :) بنده از همین جا دست تک تک اعضای کمپانی معظم کپکام رو به خاطر عرضه این دو نسخه طلایی و مهم می فشارم و بسیار هم ممنون هستم از این تیم با استعداد (!) به دلیل یک عمر فعالیت مهم در عرضه نسخه های جدید این فرنچایز ! واقعا دمتون گرم ! :)
کل Resident Evil 3 خاطره ست ! نمیدونم کجاش رو بگم ! :|:d
فقط کافیه یاد همون فرارکردن ها از دست Nemesis بیفتی ! دیگه کارت تمومه ! :-s
:d

من صادقانه و خالصانه از کپکام تقاضا دارم از من طرفدار این سری بکشه بیرون. از RE که نمیکشه بیرون لااقل از ما بکشه بیرون و بره سراغ ریمیک شماره دوم و سوم.

میخواد ببینه اگه لحظه های طرفداران با 6 و 5 بیشتر بوده بره و 7 را اکشن بسازه!!!:)) باید شینجی میکامی بسازه که در حد بازگشت لوئیز فیگو به بارسلوناست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or