برگذاری مسابقه لحظه های Resident Evil و شانس حضور در "عنوانی جدید"

A.R.A.$.H

کاربر سایت
48527870004981198656.jpg

اگر همین حالا به صفحه ف-یس بوک بازی Resident Evil مراجعه کنید مسابقه جالبی را شاهد خواهید بود.
اینطور که گفته شده شما بایستی بهترین خاطرات خود پیرامون دنیای Resident Evil را به اشتراک بگذارید و برنده آن شانس حضور در بازی جدید شرکت Capcom را خواهد داشت. اینکه مسابقه مذکور حول دنیای Resident Evil قرار دارد، حدس و گمان های بسیاری به وجود می آورد که عنوانی جدید از این سری محبوب در راه است. برای شرکت در مسابقه شما بایستی خاطرات خود را از طریق یک ویدئو در Youtube،توئیتی با آدرس #REmemory و یا پستی در صفحه ف-یس بوک ارسال کنید.
مهلت مسابقه تا 14 آپریل (25 فروردین) است. به نظر شما Capcom چه می تواند بجز Resident Evil جدید در نظر داشته باشد؟!
Gamingeverything

نظری درباره این که به جز نسخه جدید چی میتونه داشته باشه ندارم اما به نظر من باز هم این بازی شکست میخوره
نسخه 1 تا 3 که اصلا بحثشون جداس عالی بودن 4 هم همینطور
5 خیلی خوب بود اما همه دیگه میدونن 6 چه بلایی سر این سری آورد
نسخه بعدی هم همینطور میشه اگه واقعا میخوان به محبوبیت نسخه های قبلی دست پیدا کنن باید یه فکر خیلی اساسی برای این سری بردارن;)

هر دفعه كه قراره يه RE جديد بياد دوباره به ياد خاطرات قديم هايپ ميشم بعد هم ضد حال ميخورم ولي امسال كور خوندن من يكي حتي زحمت به خودم نميدم يه تريلر ازش دانلود كنم. البته تقصير از اونا نيست شاهكاري مثل REmake مياد يكي دو ميليون ميفروشه يا TloU چهار ميليون ميفروشه از اونطرف RE6 فروشش 6 ميليون بوده منم باشم ميرم دوباره همونو ادامه ميدم. تازه يه پيشنهادم دارم براشون براي جذب طرفداران GT هم بيان يه بخش Endurance هم با حضور Nissan Skyline GT به بازي اضافه كنن كلي به فروششون كمك ميكنه

تازه يه پيشنهادم دارم براشون براي جذب طرفداران GT هم بيان يه بخش Endurance هم با حضور Nissan Skyline GT به بازي اضافه كنن كلي به فروششون كمك ميكنه
مگه تو 6 ریسینگ نداشت ؟! :-/ :دی

یه کاری برای جذب فیفا بازها باید بکنن ، به نظرم تو فروش هم تاثیرش بیشتر از کاریه که برای WWE بازها تو 6 کردن :دی

امیدوارم کپکام حداقل از خاطرات ما بکشه بیرون و بزاره با یاد 3 تا شماره اول خوش باشیم.
شماره جدید هم پیشکش عشاق کال و دد رایزینگ.

بهترین خاطره من از سری رزیدنت اویل که بخوام واسه شون بفرستم، کشته شدن لوییس سرا هستش (البته خیلی تلخ بود) :((
آره مخصوصا دوبله بازی توسط شرکت دارینوس... میگفت : لیون پیداش کردم اه ه ه ه ه ه بعد هم لیون میگفت لووووووووووووویس درسته صحنه تلخی بود
یه کاری برای جذب فیفا بازها باید بکنن ، به نظرم تو فروش هم تاثیرش بیشتر از کاریه که برای WWE بازها تو 6 کردن
تو نسخه 6 که دیگه کلا بازی WWE بود از DDT بگیر تا RKO همش رو داشت :|
خدا نسخه بعد رو بخیر کنه حتما نسخه بعدی با حضور رونالدو و مسی خواهد بود :))

برای من صحنه ای که مایکل یا اون یارو کلاهی که تو قطار خودشو با نمسیس منفجر کرد برای کمک به جیل و کارلوس یکی از بدترین خاطرات بود..

برنده آن شانس حضور در بازی جدید شرکت Capcom را خواهد دا

این جمله یعنی چی معنیش دقیقا؟ یعنی یک شخصیت با اسم نفر برنده تو رزیدنت اویل وجود خواهد داشت؟:)) یا اینکه اسم نفر برنده تو لیست کردیتس میاد؟ اگه مورد اول باشه که خیلی مسخره مثلا یکی برنده بشه اسمش باشه عبدالجبار =))

این جمله یعنی چی معنیش دقیقا؟ یعنی یک شخصیت با اسم نفر برنده تو رزیدنت اویل وجود خواهد داشت؟:)) یا اینکه اسم نفر برنده تو لیست کردیتس میاد؟ اگه مورد اول باشه که خیلی مسخره مثلا یکی برنده بشه اسمش باشه عبدالجبار =))

فکر کن اسم عبدالجار لرزه به تن آدم میاره حالا فکرش رو بکن یه زامبی بسازن عبدالجبار :))
من که از الان ترسیدم

خدا کنه اگه قراره معرفی بشه یه چیزی تو مایه های اویل 4 باشه و شخصیت اول لئون بعد چندتا شخصیت هم بزارن که بشه هرکدوم دوست داشتی انتخاب کنی

بعید میدونم نقشی به کسی عطا بشه.
به برنده احتمالا یه تور رایگان به استدیو سازنده RE جدید می دند تا یه نگاهی بندازه به بازی و شاید اونقدر Capcom بزنه به سرش و مشورت هم بگیره از یه گیمر قدیمی این سری LoL

به برنده احتمالا یه تور رایگان به استدیو سازنده RE جدید می دند تا یه نگاهی بندازه به بازی و شاید اونقدر Capcom بزنه به سرش و مشورت هم بگیره از یه گیمر قدیمی این سری LoL
پول کی داره بره از استودیو CapCom تو مملکت غریب دیدن کنه؟؟ تاپیکه تو زدی آخه:d

باو خودش داره میگه شما میتونید تو رزیدنت اویل بعدی باشید تور چی؟ اسمی از تور و سیر سیاحت نبرده من میگم احتمالا اسم طرف رو مینویسن توی قسمت کردیتس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or