برنده مسابقه دهمین سالگرد سری DMC مشخص شد + آپدیت !!!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
20111102dmc.jpg

خب همونطوری که در جریان هستید چند ماه قبل کاپکام مسابقه طراحی Artwork از سری DMC و شخصیت های اون رو به مناسبت دهمین سالگرد این سری بازیه ترتیب داده بود که هم اکنون نتایج آن اعلام شده است

قرار است اثر انتخاب شده ( برنده شده ) در یکی از پروژه های معرفی نشده از سری بازی های DMC و با نام طراح اصلی آن استفاده شود و علاوه بر آن به شخص برنده یک نسخه رایگان از بازی مذکور نیز داده خواهد شد

موضوع عجیب در مورد این انتخاب این است که اثر انتخاب شده مربوط به طراحی کارکتر جدید سری DMC ، نیرو میباشد که تنها در نسخه 4 حضور داشته است

از آنجایی که نیرو در 3 نسخه ابتدایی DMC حضور نداشته پس احتمال این که این طرح مربوط به DMC HD Collection باشد زیاد نیست ، از طرف دیگر احتمال این که این شخصیت در نسخه جدید و در حال ساخت این سری حضور یابد نیز بسیار کم است زیرا زمان وقوع DmC نیرو اصلا وجود نداشته است

آیا نسخه دیگری از سری بازی های DMC با محوریت نیرو در حال ساخت است ؟! آیا بزودی خبری از ادامه سری اصلی بازی ها و Devil May Cry 5 خواهیم شنید یا این طرح فقط به عنوان پوسته ایی در HD Collection استفاده خواهد شد ؟!

طرح برنده شده :

-----------------------------------------------------------
آپدیت :متاسفانه خبر از پایه اشتباهه ( از همینجا از همه دوستان عذر خواهی میکنم ) ، اون Art Work نرو رو توی توییتر بازی به عنوان برنده نشون دادن ولی الان نتایج اصلی رو توی سایت Capcom گذاشتن :

رتبه اول :
US_gs-illustrations.jpg

رتبه دوم :

US_goushinryuken.jpg

رتبه سوم :
Ger_MetalHeadOdinn.jpg

قراره از این طرح ها توی کالکشن بازی استفاده بشه

منبع

آخرین ویرایش:
اگر این بازی بسازن با همون دانته قبلی خیلی عالیه من دعا می کنم که بازی ساخته بشه
100 درصد با داته قبلیه اگه واقعا همون نیرو سابق در بازی باشه و دانته هم حتما حضور داره.
من فکر میکنم دلیل اینکه این آرت برنده شده، نزدیک بودن آرت های طراحی شده واسه بازی هستش. یعنی ماله این رفیقمون کلا میخوره این آرت رو :biggrin1:. منتها شاید اون چون سبکش بیشتر شبیه به آرت های بازی هستش برنده شده. مثلا این عکس:
واقعا همینه چون خیلی از هنر مندان(چه ایران و چه جهان ) عالی تر رسم میکنن کاراکتر هارو.

به سلیقه همه باید احترام گذاشت مگه هرکی طرفدار نیرو بد سلیقس و هرکی دانته دوسته خوش سلیقس!! اتفاقا خیلی از طرفدارای بازی از نیرو طرفداری میکنن. به سایت دویل می کرای و deviantart و فیس بوک سر بزنین.
اگه دانته جدیده این باشه بابا همون نرو رو بیارن.
نقاشی های اینرو ببینن چی میگن اینقدر حرفه ایه!
[/COLOR]
خب مسلما سلیقه ی شخصی مورد تمسخر قرار نگرفته .......... صرفا اینه که سری DMC یه جورایی ضعیف و ضعیفتر داره میشه ... من 3سری اول رو به 4ترجیح میدم ...... چه برسه 5 !
حالا فکرشو بکن بعد از 4سری توی همچین مسابقه ای آرتی که به نِرو شبیهِ یا خودشه! برنده میشه ...... میگیری چجوریاس؟ :دی

خب مسلما سلیقه ی شخصی مورد تمسخر قرار نگرفته .......... صرفا اینه که سری DMC یه جورایی ضعیف و ضعیفتر داره میشه ... من 3سری اول رو به 4ترجیح میدم ...... چه برسه 5 !
حالا فکرشو بکن بعد از 4سری توی همچین مسابقه ای آرتی که به نِرو شبیهِ یا خودشه! برنده میشه ...... میگیری چجوریاس؟ :دی
کلاً علاقه ی زائد الوصفی به حذف و جایگزین کردن یه شخصیت از سوی خودشون (که مثلاً بیاد محبوبتر بشه) به جای کاراکتر های استاد رو دارن :دی از همون 4 ِ نرو محور هم معلوم بود تا به این افتضاح اخیر رسید !

یادمه قبلاً (2-3 سال پیش) یه شایعه بود که دارن شماره 5 دویل می کرای میسازن با عنوان Devil May Cry: Nero's Awakeness
بعد کپکام تکذیبش کرد؛ ولی فکر کنم با این شواهد نشون میده که کپکام وقتی یه چیز ازش لو میره تکذیبش میکنه. مثه همین صدا پیشه تو شماره 6 اویل!
پس اینم همینه! به شخصه از نیرو خوشم میاد؛ و میدونم که وجودش ممکنه زمینه ساز حضور ورجیل و حتی خوده دانته هم بشه؛ واسه من که خبر خوبی بود ;)
---------------------
حالا عکس این ریبوت مزخرف چی میخواد تو این خبر :-/ :دی

طراحی راد قشنگه اما این طراحی هم که برنده شده هم خوبه ! به نظرم یه دلیلی داشته که نیرو رو انتخاب کردن من هم احتمال میدم بعد از این ریبوت dmc 5 ساخته میشه و تو اون نیرو حضورش خیلی پر رنگه و صد در صد شاهد حضور ورجیل هم هستیم !

جدی این آقای راد هم خیلی هنرمنده ها ;)

اون که مسابقه ی gears of war بود . . . . !

دوست عزیز طرح شما هم فوق العاده خوبه ! ولی یه نکته ای که این وسط هست سبک و ایده ی طرح شما بیشتر بر پایه ی Wallpaper ـه ولی اون طرح سبک ـش بیشتر برپایه ی همون ARTWORK ـه :دی
ولی در کل سلیقشون خیلی هم خوب نبوده ! :دی

حالا فکرشو بکن بعد از 4سری توی همچین مسابقه ای آرتی که به نِرو شبیهِ یا خودشه! برنده میشه ...... میگیری چجوریاس؟ :biggrin1:
خوب میدونم منظورتون چیه چون داستان 4 اصلا حول ماجرا های دویل نبود. یه پسر جووون بود که عاشق دختری شد اخر سر به هم رسیدن اما اگه اصل ماجرا رو در نظر گرفت داسان نسخه 5 رو به جرئت میتونم بگم بهتر از شماره سه چون خیلی دوست دارم روبه رو شدن سه کاراکتر اصلی بازی رو ببینم به علاوه ورجیل و دانته هم نقش پررنگ تری رو میگیرن چون همونجوری که میدونیننیرو نسبت خانوادگی با خاندان اسپاردا داره دیگه و مطمونا داستان 5 از 4 قشنگتر میشه درست مثله شماره 3 که شماره دومر رو در جا قورت داد.:d
یه ارت تقریبان کلون شده از نرو برنده شده؟! فاتحه این IP خوندس :d.
اما واقعا اگه داستان حتی اخصاص یافته به نیرو باشه مثه شماره چهارم هندی بازار نیس اینو مطمئنم چون سازنده هم گفته بود هدفش از ساختن این شماره وارد کردن کاراکتر جدید به بازی و همینطور هم جذابیت بیشتر داستان برای نسخه بعد بوده و فقط در این نسخه اوومد نیرو رو وارد ماجرا کنه و داستان پردازی قوی رو ایفا نکرد.
کلاً علاقه ی زائد الوصفی به حذف و جایگزین کردن یه شخصیت از سوی خودشون (که مثلاً بیاد محبوبتر بشه) به جای کاراکتر های استاد رو دارن :biggrin1: از همون 4 ِ نرو محور هم معلوم بود تا به این افتضاح اخیر رسید !
کلا اوردن نیرو به نسخه چهار خیلی بهتر از ریبوت بازی بود چون حداق دانته رو میدیم چه بسا شماره 5 نقش دانته 1000 پررنگ تر میشه!
به نظرم که طرح قشنگیه هر کی یه سلیقه ای داره ولی خواهشا از روی هوا نگید که بده :d
والا بخدا! من هم دلیل مخالفت رو میدونم چون طرفدار ها فکر میکنن داستان دوباره راجب عشق کایری و نیرو هست اگه ماجرا این بود 100 درصد مخالف این قضیه بودم اما مطمئنم این ماجرا ها نیست!
ما دانته نسخه 3 رو میخوایم ، نه این جدیده نه نرو . ورژیل میخوایم. یاسنا کپکام؟
خوب اگه کمی عاقلانه فکر کنیم دوباره داستان دانته سه رو کش بدن کلی تناقض تو داستان میاد که بهتره نباشه!
طراحی راد قشنگه اما این طراحی هم که برنده شده هم خوبه ! به نظرم یه دلیلی داشته که نیرو رو انتخاب کردن من هم احتمال میدم بعد از این ریبوت dmc 5 ساخته میشه و تو اون نیرو حضورش خیلی پر رنگه و صد در صد شاهد حضور ورجیل هم هستیم !
تایید میشه!

art work های wow ده برابر این Art work زیباتر هستن.بعد این چجوری انتخاب شده(منظورم اینکه Art owrk بهتری نبوده).اصلا نرو یک شخصیت از دانته تقلید شده است.نمیدونم چه مرضی هست.خب همین داستان دانته را ادامه بدید دیگه

به نظرم این که قسمت پایین رو به زرد (نشان شمشیر نرو) و قسمت بالا رو به آبی (نشان اون روح(احتمالا ویرجیل)) اختصاص دادن خیلی طراحی رو زیبا کرده!!!:دی

art work های wow ده برابر این Art work زیباتر هستن.بعد این چجوری انتخاب شده(منظورم اینکه Art owrk بهتری نبوده).اصلا نرو یک شخصیت از دانته تقلید شده است.نمیدونم چه مرضی هست.خب همین داستان دانته را ادامه بدید دیگه
ای بابا! WOW که بهترین Art Work و Fan Art رو تو دنیایه گیم داره، انصافاً هم رو دست ندارن :x ;)
اما من مخالفم با این حرف تقلیدی که زدی! ببین کلاً این خاصه کپکام هست که چند تا هیرو وارد بازیاش بکنه؛ نمونش همین اویل... و اینم بدونید که نیرو هم واقعاً پتانسیل بالایی داره، ینی من اصلاً احتمال میدم که یه شماره در میون کارکتر اصلی از نیرو به دانته و برعکس تغییر کنه! مطمئن باش نیرو خیلی پتانسیلش بالاست، گذشته مبهم، آینده مبهم تر، اون دویل برینگرش و...

• Like
Reactions: NERO TURBO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or