M Mahdi 56 عضو جدید Dec 23, 2021 #16 سلام منم ی ps2 مدل 9006دارم هر کاری میکنم فاش خور نمیشه شما این برنامه رو با چه نرم افزاری روی cdرایت میکنید؟
سلام منم ی ps2 مدل 9006دارم هر کاری میکنم فاش خور نمیشه شما این برنامه رو با چه نرم افزاری روی cdرایت میکنید؟
vendor کاربر سایت Dec 27, 2021 #17 نوشته شده توسط Mahdi 56: سلام منم ی ps2 مدل 9006دارم هر کاری میکنم فاش خور نمیشه شما این برنامه رو با چه نرم افزاری روی cdرایت میکنید؟ بیشتر... این برنامه روی سری 90000 کار نمیکنه.
نوشته شده توسط Mahdi 56: سلام منم ی ps2 مدل 9006دارم هر کاری میکنم فاش خور نمیشه شما این برنامه رو با چه نرم افزاری روی cdرایت میکنید؟ بیشتر... این برنامه روی سری 90000 کار نمیکنه.
Y yashar044 عضو جدید Jun 3, 2025 #18 نوشته شده توسط vendor: برنامه Free MCBOOT 2014 By VENDOR با فرمت ISO برنامه Free MCBOOT 2014 By VENDOR با فرمت ISO سلام این نسخه از برنامه ویرایشی از خودم هستش. نرم افزار ها رو به آخرین ورژن آپدیت کردم و 2 تا قسمت هم خودم بهش اضافه کردم. امیدوارم لذت ببرید. دانلود با لینک مستقیم نظرات خودتون رو بیان کنید تا در نسخه بعدی امکانات بیشتر اضافه کنم. وبلاگ برنامه: فلش خور كردن پلي استيشن 2 freemcboot.ir بیشتر... سلام و خسته نباشید عزیز من ورژن ۱.۸ شما رو دانلود کرده بودم ولی مموری پاک شده اگه ممکنه ورژن ۱.۸ رو میگی از کجا دانلود کنم؟
نوشته شده توسط vendor: برنامه Free MCBOOT 2014 By VENDOR با فرمت ISO برنامه Free MCBOOT 2014 By VENDOR با فرمت ISO سلام این نسخه از برنامه ویرایشی از خودم هستش. نرم افزار ها رو به آخرین ورژن آپدیت کردم و 2 تا قسمت هم خودم بهش اضافه کردم. امیدوارم لذت ببرید. دانلود با لینک مستقیم نظرات خودتون رو بیان کنید تا در نسخه بعدی امکانات بیشتر اضافه کنم. وبلاگ برنامه: فلش خور كردن پلي استيشن 2 freemcboot.ir بیشتر... سلام و خسته نباشید عزیز من ورژن ۱.۸ شما رو دانلود کرده بودم ولی مموری پاک شده اگه ممکنه ورژن ۱.۸ رو میگی از کجا دانلود کنم؟
vendor کاربر سایت Jun 11, 2025 #19 نوشته شده توسط yashar044: سلام و خسته نباشید عزیز من ورژن ۱.۸ شما رو دانلود کرده بودم ولی مموری پاک شده اگه ممکنه ورژن ۱.۸ رو میگی از کجا دانلود کنم؟ بیشتر... لینک وبلاگم در پست اول هستش
نوشته شده توسط yashar044: سلام و خسته نباشید عزیز من ورژن ۱.۸ شما رو دانلود کرده بودم ولی مموری پاک شده اگه ممکنه ورژن ۱.۸ رو میگی از کجا دانلود کنم؟ بیشتر... لینک وبلاگم در پست اول هستش