برق مصرفی کنسول های نسل جدید در حالت استند بای برای روشن کردن یک شهر کافی است

ebibatboy

کاربر سایت
مصرف برق کنسول های جدید در حد نسل قبل نیست بلکه به راحتی 2-3 برابر آن شده است...حتی وقتی در حال اجرای بازی نیستند!
بر طبق مطالعه ای در NRDC (سازمان حفاظت از منابع طبیعی) برق مصرفی PS4 و Xbox one و WiiU در آمریکا هر ساله به اندازه مصرف برق تمام شهر هیوستون (Houston) است.در این مطالعه نشان داده شده که اکثر برق مصرفی صرف بازی نمی شود بلکه برای روشن نگه داشتن کنسول در حالت Stand by مصرف می شود!

PS4 و Xbox one نسبت به نسل قبل دو تا سه برابر انرژی مصرف می کنند و در این میان مقدار برق مصرفی Xbox One از PS4 نیز به مراتب بیشتر است.PS4 اکثر برق را در هنگام اجرای بازی مصرف می کند ولی Xbox اکثریت برق را در حالت استند بای و در انتظار شنیدن عبارت "Xbox on" از کاربر برای روشن شدن صرف می کند.در این مطالعه آمده که این قابلیت در هنگام شب و در ساعات کار خریداران کنسول نیز فعال است و اگر فکری به حال آن نشود می تواند سالانه مبلغ حدود 400 میلیون دلار بر قبض های برق تحمیل کند که این مبلغ معادل مبلغ برق خروجی سالیانه یک کارخانه برق 750 مگاواتی است.

نکته جالب در این میان میزان مصرف برق WiiU می باشد که به طرز جالبی از برق مصرفی کنسول نسل قبلی نینتندو یعنی Wii کمتر است!

Newest%20vs%20previous%20generation%20150.jpg

به هر حال نتیجه تحقیق برای تهدید کردن بازیبازان نیست بلکه درخواستی برای سازندگان کنسول است تا بتوانند کنسول خود را بهینه تر طراحی کنند.در این تحقیق Amazoon Fire TV نیز مثال زده شده است که قابلیتی مشابه Xbox One دارد و می تواند با صدای کاربر فعال شود اما برق مصرفی آن در حالت استند بای 80% از Xbox کمتر است.

منبع : America's Unused Game Consoles Eat Up as Much Power as All of Houston | Motherboard

جفتشون برن از نینتندو یاد بگیرن یکم !

عزیزم شما و دوستان حرفهایی میزنید ها! مگه کنسول نینتندو قدرت پردازش این دو کنسول رو داره که اینا باید برن از اون یاد بگیرن، قرار بر یاد گرفتن باشه نینتندو باید یاد بگیره که نباید هر سخت افزاری که یه شب بعد از Weed کشیدن به ذهنشون میرسه (مثل این دسته کزایی Wii U ) رو تولید کنن....نسل قبل هم Wii از لحاظاتی Power-efficent تر بود ولی بخاطر این بود جلوی دوتا کنسول دیگر نقش باقالی رو ایفا میکرد از لحاظ قدرت سخت افزاری. الانم نگید چرا پس برقی که Wii U مصرف میکنه از PS3 هم پایینتره، دلیل این هستش که تکنولوژی طول این چند سال پیشرفت کرده و نینتندو دسترسی به Option هایی داره که سونی 7 سال پیش نداشت......و اینهم در نظر بگیرید که استفاده برق با توجه به میزان قدرت سخت افزاری کنسول به صورت Linear نیست بلکه Exponential هستش یعنی اگر 2 گیگ رم بر فرض 20 وات مصرف میکنن(فرض) 4 گیگ به جای اینکه 40 وات مصرف کنه 70 وات مصرف میکنه و به ترتیب بیشتر. (بازم گفتم عدد ها فرض هستند)

- - -ویرایش - - -

دو میلیون دادی کنسول نمی خوای 20 تومن پول برق بدی..؟

اون 20 تومن وقتی با 400 تومن کولر توی تابستون جمع بسته میشه یک Grin زیبا (از روی حس بدبختی) به لبان همه عزیزانی که دست در جیب پدران گرامی ندارند مینشونه:d

عزیزم شما و دوستان حرفهایی میزنید ها! مگه کنسول نینتندو قدرت پردازش این دو کنسول رو داره که اینا باید برن از اون یاد بگیرن، قرار بر یاد گرفتن باشه نینتندو باید یاد بگیره که نباید هر سخت افزاری که یه شب بعد از Weed کشیدن به ذهنشون میرسه (مثل این دسته کزایی Wii U ) رو تولید کنن....نسل قبل هم Wii از لحاظاتی Power-efficent تر بود ولی بخاطر این بود جلوی دوتا کنسول دیگر نقش باقالی رو ایفا میکرد از لحاظ قدرت سخت افزاری. الانم نگید چرا پس برقی که Wii U مصرف میکنه از PS3 هم پایینتره، دلیل این هستش که تکنولوژی طول این چند سال پیشرفت کرده و نینتندو دسترسی به Option هایی داره که سونی 7 سال پیش نداشت......و اینهم در نظر بگیرید که استفاده برق با توجه به میزان قدرت سخت افزاری کنسول به صورت Linear نیست بلکه Exponential هستش یعنی اگر 2 گیگ رم بر فرض 20 وات مصرف میکنن(فرض) 4 گیگ به جای اینکه 40 وات مصرف کنه 70 وات مصرف میکنه و به ترتیب بیشتر. (بازم گفتم عدد ها فرض هستند)

- - -ویرایش - - -

اون 20 تومن وقتی با 400 تومن کولر توی تابستون جمع بسته میشه یک Grin زیبا (از روی حس بدبختی) به لبان همه عزیزانی که دست در جیب پدران گرامی ندارند مینشونه:d

شما کلکسیون کنسولا سونی تو کنسولا مورد علاقت جمع کردی بردار بعد بیا ترول بازی کن

002.jpg

فعلا که بیشترین مصرف برق برای شماست که خود سونی گفته بود ما کمترین مصرف برق خواهیم داشت حالا دروغگو ها برای ما نطق هم میکنن

- - -ویرایش - - -

الان اون Exponential و Linear و Option و Power efficient کلا به نظرت سخت تر بود فارسیشو بنویسی ؟ یا انقدر خارجی هستی معادل فارسیشو پیدا نکردی ؟ مثلا انقدر که Exponential function شما به گوشت خورده تابع نمایی نخورده ؟ خارجی :x

الان اون Exponential و Linear و Option و Power efficient کلا به نظرت سخت تر بود فارسیشو بنویسی ؟ یا انقدر خارجی هستی معادل فارسیشو پیدا نکردی ؟ مثلا انقدر که Exponential function شما به گوشت خورده تابع نمایی نخورده ؟ خارجی :x

تابع نمایی که دفعه اول بود شنیدم:d ولی من جوری حرف میزنم که راحتم، اینجوری حرف زدن برای من آسونتره، اولین واژه ای که به ذهنم میرسه حالا هر زبونی رو به کار میبرم، و چرا دروغ، اکثر این واژه هایی که ما توی فارسی جایگیزین این واژه های انگلیسی استفاده میکنیم درستی جمله رو دچار اختلال میکنن چونکه دقیقا معنی درست رو نمی رسونند، جز واژه Linear که میشه گفت خطی دیگه من چی میومدم مینوشتم : "مقرون به صرفه در مصرف برق"؟ :d این رو مثلا دیشب یکی از بچه ها بهم گفت چرا گفتی Socially Awkward و فارسی نگفتی، گفتم که بگم چی؟ "دست و پا چلف اجتماعی"؟ یا از "لحاظ اجتماعی بی دست و پا"؟ واقعیت رو بپذیرید که بعضی واژگان خیلی راحت تر توی زبان انگلیسی توی جمله قرار میگیرند و لپ کلام رو بدون کش و قوص میرسونند، دلیلشم این نیست که فارسی معادل نداشته باشه، دلیلش اینه که فارسی که ما باهاش سخن میگیم اکثرا این واژه های توی دایره لغات Collequial ش وجود ندارن. (الان همین Collequial رو چی بگم مثلا؟ مرسوم در زمان حال؟)

- - -ویرایش - - -

شما کلکسیون کنسولا سونی تو کنسولا مورد علاقت جمع کردی بردار بعد بیا ترول بازی کن

002.jpg

فعلا که بیشترین مصرف برق برای شماست که خود سونی گفته بود ما کمترین مصرف برق خواهیم داشت حالا دروغگو ها برای ما نطق هم میکنن

به خدا قصد ترول نبودش، منم مصرف کننده سونی هستم ولی به هیچ وجه از روی Fan بازی این حرف رو نزدم، دروغ چرا کلا از نینتندو یه 10-15 سالی هست که دلگیرم چون یه زمانی Developer مورد علاقه من بود. با توجه به اون چارت بالا هم که Xbox One بالاترین مصرف رو داشت، سونی هم اگر گفت که ما کمترین مصرف رو خواهیم داشت غلط کرد و به گور پدرش خندید:d ولی واقعیت اینه که گفتم، دلیل اینکه مصرف Wii U کمتره، سخت افزار ضعیف تره، البته شکی نیست که زحمت کشیدن کنسولشون این همه برق مصرف کنه ها! منظورم اینه که این تفاوت چشم گیر بخاطر تفاوت چشم گیر توی Specs کنسول هستش + طراحی خوبی که در مصرف برق داشتند.

متاسفانه دوستان همچین درباره مصرف برق این دوتا کنسول حرف میزنند که انگار یه موتور چند ده اسب بخار رو قراره توی خونه نصب کنند. مثلا همین دو مورد :

آره من متوجه شده بودم، قبض این دوره من حدودا دو برابر قبض سری پیش اومده بود...کلی هم متعجب شده بودم ولی بعد این مقاله رو توی Gamespot خوندم دیدم که It makes sense

الان همینطوری تابستون نشده کولر روشن نشده پول برقم اومده 62 هزار تومن حالا دیگه کولر با این کنسولا نسل جدید بیاد روش باید برا خرج برقش شیفت دومم کار کنم

محض اطلاع شما و دیگر دوستانی که فکر میکنند این دوتا کنسول برق خور هستند ذکر کنم که اول به نگاه به نمودار پایین بندازین

XbonePS421.png

من کنسول PS4 رو در نظر میگیرم. توان مصرفی کنسول در حالت GamePlay برابر 137 وات و به عبارتی 0.137 کیلو وات هست. حالا بدترین حالت مصرف برق رو در نظر بگیرید. یعنی اگر شما در طول 30 روز و هر روز به مدت 24 ساعت بدون وقفه با کنسول بازی کنید :-o اونوقت میزان برق مصرفی شما در یک ماه میشه 98.64 = 30*24*0.137 یعنی 98.64 کیلووات ساعت و با فرض محال دیگر که تمام این میزان مصرف مازاد بر 300 کیلووات ساعت باشد هزینه برق شما فقط برای کنسول چیزی حدود 9800 تومان میشه پس عملا چون به هیچ وجه شرایط بالا امکان پذیر نیست پس کنسول شما چیزی خیلی کمتر از 6000 الی 7000 تومن برق در ماه برای شما هزینه دارد.

ایول نینتی جون خودم! ببینید فکر همه جاشو میکنه وقتی یه کنسول میسازه :>
البته اشتباه فکر نکنید! دلیل این نیست که گرافیک و سخت افزارش ضعیفه! چون به نسبت تقریبا زیاد از PS3 قوی تره! و کمی از PS4 و XB1 ضعیف تره. ولی نگاه کنید چقدر برق مصرف میکنن هر کدوم :> اینا به خاطر بهینه سازی های Nintendo هـ :p
حالا الآن اگه میتونید بریزید سرم به خاطر طرفداری به حق و به جا از Nintendo :d

جفتشون برن از نینتندو یاد بگیرن یکم !

002.jpg

اما قابل توجه شما دوستان گرامی که فکر میکنید نینتندو از یک سیستم مصرف برق با راندامانی بالاتر از کنسولهای PS4 و XBOX One استفاده می کند. دو تا نکته رو در نظر بگیرید. اول اینکه سخت افزار Wii U نسب به PS3 و XBOX 360 مطمئنا باید توان مصرفی کمتری داشته باشد به چند دلیل :

1- تکنولوژی بهینه تری در ساخت چیپ ها استفاده شده

2- پردازنده مرکزی اون دارای کلاک کمتری نسبت به این دو کنسول هست

3- مدیا ذخیره سازی اون حافظه فلش هست که به مراتب از هارد دیسک مصرف کمتری داره

اما در مورد مقایسه با PS4 و XBOX One که کلا Wii U حرفی برای گفتن نداره چون قدرت سخت افزاری اون اونقدر پایین هست که این اختلاف در مصرف انرژی کاملا قابل توجیه و فهم هست.

اما خدمت اون دسته از دوستان فن نینتندو که زود از کوره در میرن و میگن سونی درغگو هست و ..... اصلا نمودار رو نگاه کردید؟ توی این نمودارها کملا واضح هست که مصرف PS4 از XBOX One کمتر هست. دیگه دروغ برای چی؟ اگر راجع به Wii U میگید که توی چند خط بالا توضیح دادم و Wii U کلا با این دو کنسول قابل مقایسه نیست

87748913219422873226.jpg

این هم نمودار با جزئیات بیشتر

97268624920453514494.jpg

آخرین ویرایش:
تابع نمایی که دفعه اول بود شنیدم:d ولی من جوری حرف میزنم که راحتم، اینجوری حرف زدن برای من آسونتره، اولین واژه ای که به ذهنم میرسه حالا هر زبونی رو به کار میبرم، و چرا دروغ، اکثر این واژه هایی که ما توی فارسی جایگیزین این واژه های انگلیسی استفاده میکنیم درستی جمله رو دچار اختلال میکنن چونکه دقیقا معنی درست رو نمی رسونند، جز واژه Linear که میشه گفت خطی دیگه من چی میومدم مینوشتم : "مقرون به صرفه در مصرف برق"؟ :d این رو مثلا دیشب یکی از بچه ها بهم گفت چرا گفتی Socially Awkward و فارسی نگفتی، گفتم که بگم چی؟ "دست و پا چلف اجتماعی"؟ یا از "لحاظ اجتماعی بی دست و پا"؟ واقعیت رو بپذیرید که بعضی واژگان خیلی راحت تر توی زبان انگلیسی توی جمله قرار میگیرند و لپ کلام رو بدون کش و قوص میرسونند، دلیلشم این نیست که فارسی معادل نداشته باشه، دلیلش اینه که فارسی که ما باهاش سخن میگیم اکثرا این واژه های توی دایره لغات Collequial ش وجود ندارن. (الان همین Collequial رو چی بگم مثلا؟ مرسوم در زمان حال؟)

- - -ویرایش - - -

به خدا قصد ترول نبودش، منم مصرف کننده سونی هستم ولی به هیچ وجه از روی Fan بازی این حرف رو نزدم، دروغ چرا کلا از نینتندو یه 10-15 سالی هست که دلگیرم چون یه زمانی Developer مورد علاقه من بود. با توجه به اون چارت بالا هم که Xbox One بالاترین مصرف رو داشت، سونی هم اگر گفت که ما کمترین مصرف رو خواهیم داشت غلط کرد و به گور پدرش خندید:d ولی واقعیت اینه که گفتم، دلیل اینکه مصرف Wii U کمتره، سخت افزار ضعیف تره، البته شکی نیست که زحمت کشیدن کنسولشون این همه برق مصرف کنه ها! منظورم اینه که این تفاوت چشم گیر بخاطر تفاوت چشم گیر توی Specs کنسول هستش + طراحی خوبی که در مصرف برق داشتند.
عزیز من wiiu با اینکه سخت افزارش بالاتر رفته نسبت به نسل قبلی خودش مصرف برقش بازم کمتر شده اصلا ps3 به کنار چرا از نسل قبلی خودش کمتره نکنه wiiu از wii هم ضعیف تره و ما نمیدونیم ;;)

عزیز من wiiu با اینکه سخت افزارش بالاتر رفته نسبت به نسل قبلی خودش مصرف برقش بازم کمتر شده اصلا ps3 به کنار چرا از نسل قبلی خودش کمتره نکنه wiiu از wii هم ضعیف تره و ما نمیدونیم ;;)

اگر کامنت من رو خونده بودید نیازی به این کامنت نبود. Wii U نسبت به Wii بهینه تر شده. کاملا درست. چرا که از لحاظ زمانی 6 سال با هم فاصله دارند و بقیه موارد که در بالا توضیح دادم. ولی این دلیل نمیشه که نینتندو به یک سیستم مصرف انرژی بهینه دسترسی داره مه بقیه شرکت ها ندارن !!! شما دارید اینجوری برای خودتون توجیه میکنید که اصلا درست نیست

الانم نگید چرا پس برقی که Wii U مصرف میکنه از PS3 هم پایینتره، دلیل این هستش که تکنولوژی طول این چند سال پیشرفت کرده و نینتندو دسترسی به Option هایی داره که سونی 7 سال پیش نداشت......
البته همچین هم 7 سال پیش نیست، این مصرفی که اینجا زده نسخه Slim کنسول هاست. الان که این:
001usGwM.jpg

رو دیدم فهمیدم همچین هم کار AMD بد نبوده، نسخه اول PS4 نسبت به نسخه اول PS3 برق کمتر مصرف میکنه، چند سال دیگه وقتی نسخه Slim اومد احتمالا از 85 وات PS3 Slim کمتر میشه:دی

دیگه ما ایرانیا کلن نابود شدیم پس :d هم 3 برابر پول برا خرید کنسول باید بدیم. هم بازیاش چند برارب گرون تره :| حالا هم که مصرف برق :d بریم از شرکت سونی و مایکرو درخواست یارانه برق کنیم :))

این بحث مصرف انرژی کنسولها (حالا انگار چقدر بالاست، یا اصلا واسه ایرانی جماعت مهمه)، منو یاد کل کل مصرف بنزین ماشینها میندازه که سر ۱ لیتر اختلاف تو سر وکله هم میزنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or