برق مصرفی کنسول های نسل جدید در حالت استند بای برای روشن کردن یک شهر کافی است

ebibatboy

کاربر سایت
مصرف برق کنسول های جدید در حد نسل قبل نیست بلکه به راحتی 2-3 برابر آن شده است...حتی وقتی در حال اجرای بازی نیستند!
بر طبق مطالعه ای در NRDC (سازمان حفاظت از منابع طبیعی) برق مصرفی PS4 و Xbox one و WiiU در آمریکا هر ساله به اندازه مصرف برق تمام شهر هیوستون (Houston) است.در این مطالعه نشان داده شده که اکثر برق مصرفی صرف بازی نمی شود بلکه برای روشن نگه داشتن کنسول در حالت Stand by مصرف می شود!

PS4 و Xbox one نسبت به نسل قبل دو تا سه برابر انرژی مصرف می کنند و در این میان مقدار برق مصرفی Xbox One از PS4 نیز به مراتب بیشتر است.PS4 اکثر برق را در هنگام اجرای بازی مصرف می کند ولی Xbox اکثریت برق را در حالت استند بای و در انتظار شنیدن عبارت "Xbox on" از کاربر برای روشن شدن صرف می کند.در این مطالعه آمده که این قابلیت در هنگام شب و در ساعات کار خریداران کنسول نیز فعال است و اگر فکری به حال آن نشود می تواند سالانه مبلغ حدود 400 میلیون دلار بر قبض های برق تحمیل کند که این مبلغ معادل مبلغ برق خروجی سالیانه یک کارخانه برق 750 مگاواتی است.

نکته جالب در این میان میزان مصرف برق WiiU می باشد که به طرز جالبی از برق مصرفی کنسول نسل قبلی نینتندو یعنی Wii کمتر است!

Newest%20vs%20previous%20generation%20150.jpg

به هر حال نتیجه تحقیق برای تهدید کردن بازیبازان نیست بلکه درخواستی برای سازندگان کنسول است تا بتوانند کنسول خود را بهینه تر طراحی کنند.در این تحقیق Amazoon Fire TV نیز مثال زده شده است که قابلیتی مشابه Xbox One دارد و می تواند با صدای کاربر فعال شود اما برق مصرفی آن در حالت استند بای 80% از Xbox کمتر است.

منبع : America's Unused Game Consoles Eat Up as Much Power as All of Houston | Motherboard

نه برادر من..قیمت برق کلا 2 برابر شده .

با این اوصاف پس بهتره آدم تابستون بره سفر اروپا تا اینکه کولر روشن کنه:d

- - -ویرایش - - -

فن کارت گرافیک ندیده بودیم که اونم دیدیم:((

ای بابا کجای کاری عزیزم، قبل از اومدن کنسول های نسل قبل این بحث کنسولی که وجود نداشت ما و دوستان سر اینکه کدوم برند کارت گرافیکی و CPU بهتر هستن میزدیم توی سر همدیگه :d

آره من متوجه شده بودم، قبض این دوره من حدودا دو برابر قبض سری پیش اومده بود...کلی هم متعجب شده بودم ولی بعد این مقاله رو توی Gamespot خوندم دیدم که It makes sense

مگه یخچاله!!! اکس باکس مصرفی نداره نسبت به لوازم خانگی دوست عزیز

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

پس معلومه شما PC باز حرفه ای نبودی.
وگرنه از آغاز خلقت آدم تا منقرض شدن این نسل همیشه بین فن های AMD و Nvidia بحث و تنش بوده و خواهد بود.(قدمت جنگ بین اینا از جنگ بین فن کنسول ها بیشتره)
همینطور بین فن CPU های intel و AMD.

طبق اون عکس که صفحه قبل یکی از کاربرها گزاشت Xone و PS4 هر دو تاشون در حال اجرای بازی حداکثر 150 وات برق مصرف می کنند.
حالا اینکه خیلی کمه اگه بخوان بگن کنسول ها زیاد برق مصرف می کنند پس PC و لوازم خانگی که هیچی!الان PC من 500 وات برق مصرف میکنه!
2534227-energy.jpg

77870 رو با 750Ti مقایسه میکنی؟ :))

پ.ن: من خودم طرفدار Nvidia هستم اما این مقایسه خیلی عجیب بود.
کاملا درسته، 750TI ضعیف تره؛ اما نه در حد نصف دیگه! تو بتل 4 حدود 5-6 فریم بیشتر اختلاف نداشتن، واسه همین گفتم میتونستن 860 بزارن;)

- - -ویرایش - - -

وگرنه از آغاز خلقت آدم تا منقرض شدن این نسل همیشه بین فن های AMD و Nvidia بحث و تنش بوده و خواهد بود.(قدمت جنگ بین اینا از جنگ بین فن کنسول ها بیشتره)
البته قبلا ATI و Nvidia بود:-"
اون بحث CPU ها که دیگه تموم شد، اینتل رسما نابود کرده AMD رو در زمینه CPU:دی
الان بگم کی این حرف رو زده بحث شروع میشه دوباره اینجا؟
yahoo_4.gif
برو چار تا بنچمارک ببین>:p:دی

آخرین ویرایش:
مگه یخچاله!!! اکس باکس مصرفی نداره نسبت به لوازم خانگی دوست عزیز

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Playstation 4 .....البته خب Xone هم اضافه میشه انشاالله یه روزی مافیا میاد واسه عدم پرداخت قبض برق سراغم یکی از انگشتام رو به عنوان اخطار قطع میکنه:d

- - -ویرایش - - -

یادش بخیر، من اوایل طرفدار Nvedia/ intel بودم ولی بعدا AMD/ATI شدم.

- - -ویرایش - - -

البته قبلا ATI و Nvidia بود:-"
اون بحث CPU ها که دیگه تموم شد، اینتل رسما نابود کرده AMD رو در زمینه CPU:دی

الان بگم کی این حرف رو زده بحث شروع میشه دوباره اینجا؟:d

الان همینطوری تابستون نشده کولر روشن نشده پول برقم اومده 62 هزار تومن حالا دیگه کولر با این کنسولا نسل جدید بیاد روش باید برا خرج برقش شیفت دومم کار کنم

اگه بحث و کل کل های کنسول فنها رو " که قاعدتا از زمان اومدن Xbox جون گرفت" اتوبان فرض کنیم بحث و کل کل های AMD (ATI) , Intel , Nvidia فنها جاده قدیم یا خاکی محسوب میشه

دیگه فکر نکنید این هم انحصاری خودتون "کنسول" بوده ...

ایول نینتی جون خودم! ببینید فکر همه جاشو میکنه وقتی یه کنسول میسازه :>
البته اشتباه فکر نکنید! دلیل این نیست که گرافیک و سخت افزارش ضعیفه! چون به نسبت تقریبا زیاد از PS3 قوی تره! و کمی از PS4 و XB1 ضعیف تره. ولی نگاه کنید چقدر برق مصرف میکنن هر کدوم :> اینا به خاطر بهینه سازی های Nintendo هـ :p
حالا الآن اگه میتونید بریزید سرم به خاطر طرفداری به حق و به جا از Nintendo :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or