بررسی955 AMD PhenomII X4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
تاپیک جالبیه و خیلی هم خوبه.از اون دست تاپیکهاییه که تو این فروم خیلی خیلی کمه.
فقط بهتره که فن بوی بازی ایجاد نشه و دوستان از روی علایق و سلایق حرف نزنن.
اول بگم که سیستم من:
amd 965be
asus m4a89td pro/usb3
ram 8g crucial balistix 1600
و ..

من با حرف Farshidstar2012 کاملا موافقم خودم برای ارتقا سیستم خیلی وقت گذاشتم.یه 10 روزی داشتم میگشتم تو نت و میخوندم..
از یه طرفی نمیشد از i7 گذشت و از طرفی پول زیادی نداشتم.در ضمن اور برام مهم بود و نمیتونستم مادر بورد ارزون هم بر دارم.
965 از همه i7 ها پایینتره.بلا استثنا .فقط شاید توی یکی دو مورد بنچمارک (از 200 مورد) بالاتر بود که اصلا نمیشه در موردش حرف زد.حتی 1090 هم جلوی i7 حرفی برای گفتن نداره.باید روی 100 تا 200 بنچمارک نظر داد و نه روی 5 تا 10 تا.

ولی انصافا cpuی خوبیه.
من تا 4.13 با فن خودش اورش کردم و کار میکنه.بیشتر از اون نشد.البته هنوز روی ولتاژ دستکاری نکردم.چون اور کلاکم ضعیفه و در حد اماتور بلدم و تازه با ولتاژ شروع به کار کردم.
با این حال این cpu خوب جواب میده.
توی رندرینگ تقریبا از همه نسل قدیمهای intel بهتره.(تقریبا)(این چیزیه که خودم تست کردم با 9550 )
چون کار خودم فروش قطعات و تعمیرات هست میتونم بگم یکی از بهترین گزینه ها ست برای اینکه کسی بخواد سیستم تقریبا های اندی داشته باشه(تقریبا) و پول زیادی هم خرج نکنه.
البته i7 ها یک پله بالاترن.
متاسفانه amd داره جا میمونه.حتی با سری 10xx هم نتونست جایگاه از دست رفته اش رو بدست بیاره.
حتی همین 965 میتونه تنه به تنه 1050 کار کنه و جز در برخی موارد و بعضی نرم افزارها چیزی از 1050 کم نداره.
کلاانتخاب خیلی خوبیه.
کسانی که میخوان سری 10xx بخرن یه تحقیقی بکنن.بین 965 و سری 10
جدا 965 عالیه.
شما بین amd ها بهترین گزینه 965 هست.(قیمت رو باید در نظر بگیرین)
شما با 160 70 هزار تومن میتونید 965 بخرید در حالیکه برای 1090 باید 280 90 پول بدین .(قیمت دقیق رو ندارم)در حالیکه 1090 به میزان پولی که دارین پرداخت میکنید از 965 قویتر نیست البته قویتر هست ولی ارزش اون همه قیمت بیشتر رو نداره شاید اگر 30 تومن تا 50 تومن گرونتر بود می ارزید. و میتونید i7 بخرید که جدا خیلی قویتره.
به Tom's Hardware - Benchmark ALU Performance: SiSoftware Sandra 2010 Pro (ALU) یه نگاهی بندازید
مقایسه 1055 و 1090 و 965 هست.
1055 که واقعا ارزشش رو نداره و گاها از 965 ضعیفتر هم هست.
1090 هم ارزش اون همه گرونتر بودن رو نداره

آخرین ویرایش:
سلام.
خب من عضو شدم تا مورد خودم رو بگم و اگر کسی هم بلد بود ، کمکم کنه، بالاخره تجربه حرف اول رو میزنه .
یکسال قبل پس از تحقیقهایی که توی اینترنت انجام دادم ، نهایتا با مقایسه ی اول کیفیت و دوم قیمت سی پی یو ها ، مدل phenomII X4 955 رو انتخاب کردم. و از طرفی متوجه شدم که مادربوردهایی که برای AMD هستند ، قیمت مناسبتر و بخصوص امکانات نسبتا بیشتری داشتند (هنوز نمیدونم دقیقا چرا!)
مادربورد من از سری 785 گیگابایت با گرافیک آنبورد هست.

مشکلی که من در رابطه با این سی پی یو دارم ، صدای فوق العاده زیاد اون هست .
مثلا من تنظیمات بایوس رو طوری گذاشتم که صدای بوق بایوس به ازای دمای 70 درجه سی پی یو در بیاد (آلارم).
و معمولا پس از گذشت مدت زمانی از شروع کانورت کردن فیلمها به فرمتهای دیگر ، این آلارم ها رخ میده.
اینطوری بگم که همیشه این سیستم من که روشنه ، باید صدای فنش رو تحمل کنم و خدا نکنه بار روی cpu به 25 درصد و بالاتر برسه که دیگه خیلی اذیت میکنه.
پس من به عبارت ساده تر نتونستم از حتی 50 درصد توانایی این پردازنده استفاده عادی بکنم.
در اینجا با دو ره حل مواجه شدم که هنوز هیچ کدوم رو امتحان نکردم.
اول اینکه به فن اریجینال AMD ام یک چکه روغن بزنم.
دوم اینکه این فن رو باید عوض کرد و یک فن بهتر خرید (نمیدونم چه فنی میتونه کمکم کنه و با چه حداقل هزینه ای).

واقعا سی پی یوی غولی هست. 6 مگ کش ، 3.2 گیگاهرتز فرکانس عادی بدون اوورکلاک ، خیلی خوشم اومد ولی این مشکلات صدای فن اون و داغ کردنش نذاشته لذتش رو ببرم.

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.
آیا واقعا این مسئله امری عادی هست و باید باهاش ساخت ؟!

سوال بعدی من این هست که آیا بطور نرم افزاری میشه فهمید که cpu ی نصب شده بر روی مین بورد ، از سری Black Edition هست یا نه ؟

• Like
Reactions: hosein me
سلام.
خب من عضو شدم تا مورد خودم رو بگم و اگر کسی هم بلد بود ، کمکم کنه، بالاخره تجربه حرف اول رو میزنه .
یکسال قبل پس از تحقیقهایی که توی اینترنت انجام دادم ، نهایتا با مقایسه ی اول کیفیت و دوم قیمت سی پی یو ها ، مدل phenomII X4 955 رو انتخاب کردم. و از طرفی متوجه شدم که مادربوردهایی که برای AMD هستند ، قیمت مناسبتر و بخصوص امکانات نسبتا بیشتری داشتند (هنوز نمیدونم دقیقا چرا!)
مادربورد من از سری 785 گیگابایت با گرافیک آنبورد هست.

مشکلی که من در رابطه با این سی پی یو دارم ، صدای فوق العاده زیاد اون هست .
مثلا من تنظیمات بایوس رو طوری گذاشتم که صدای بوق بایوس به ازای دمای 70 درجه سی پی یو در بیاد (آلارم).
و معمولا پس از گذشت مدت زمانی از شروع کانورت کردن فیلمها به فرمتهای دیگر ، این آلارم ها رخ میده.
اینطوری بگم که همیشه این سیستم من که روشنه ، باید صدای فنش رو تحمل کنم و خدا نکنه بار روی cpu به 25 درصد و بالاتر برسه که دیگه خیلی اذیت میکنه.
پس من به عبارت ساده تر نتونستم از حتی 50 درصد توانایی این پردازنده استفاده عادی بکنم.
در اینجا با دو ره حل مواجه شدم که هنوز هیچ کدوم رو امتحان نکردم.
اول اینکه به فن اریجینال AMD ام یک چکه روغن بزنم.
دوم اینکه این فن رو باید عوض کرد و یک فن بهتر خرید (نمیدونم چه فنی میتونه کمکم کنه و با چه حداقل هزینه ای).

واقعا سی پی یوی غولی هست. 6 مگ کش ، 3.2 گیگاهرتز فرکانس عادی بدون اوورکلاک ، خیلی خوشم اومد ولی این مشکلات صدای فن اون و داغ کردنش نذاشته لذتش رو ببرم.

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.
آیا واقعا این مسئله امری عادی هست و باید باهاش ساخت ؟!

سوال بعدی من این هست که آیا بطور نرم افزاری میشه فهمید که cpu ی نصب شده بر روی مین بورد ، از سری Black Edition هست یا نه ؟
درود عزیز شما بهترین کار کردی که این cpu را گرفتی
و اما درمورد فن تنها مشکل همین فن هست که باید اون عوض کنی و یک کولینگ خوب بندازی
من همین cpuدارم این کولینگ بگیر کلا مشکلت حل میشه
عزیزدر ضمن cpuشمBlack Editionis اهست :d:d:d
1.jpg
zero therm nv100

آخرین ویرایش:
درود بر همه یک چند تا بنچمارک توی اینترنت پیدا کردم که براتون می زارم

3Dmark.png

PCmark_02.png

Power.png

درود .
ابتدا با تشکر از دوست و رفیق خوبم حسین که از موسسان این تاپیک هست.
الان یک سالی میشه که این cpu رو دارم و باورتون نمیشه چقدر ازش راضی هستم.
از convert فیلم گرفته تا رندرهای سنگین 3dmax( نمونه اش در آلبوم پروفایل بنده هست ) و همینطور بازی واقعا خودش رو نشون داده و با داشتن یک کولینگ مناسب با قیمت 50 هزارتومان از این cpu لذت ببرید .
در زیر دو برنامه ی بسیار مختصر اما جالب رو لینک می کنم که امیدوارم تست بگیرید و اینجا قرار بدید.
تست با cine benchmark 11.5 امتیازی برابر 3.74 رو به من داد .
وبا 3dmark vantage امتیاز 10370 .

خوشحال هستم که رضا جا جواب کار شما را به راحتی بعد از 1 سال می دهد
مخوصا شما که با 3dmaxکار می کنید :d

بعد از مدت ها دوباره به تاپیک سر زدم و این بنچمارک ها یی رو که با cpu اورکلاک شده خودم گرفتم براتون میزارم .

همونطور که ملاحضه می فرمایید AMD PHENOM II 4X4 955 3.2 GHZ که تا 3.6GHZ اور شده .
و فیزیک انویدیا خاموش هستش و کارت گرافیک REFE
RENCE هست و اور نشده .هر چند که OC هستش. ولی بنده به هیچ عنوان OC نکردم و OC خود سازنده هستش .

این هم تست دوباره ای با برنامه CINEBENCHMARK 11.5 64

همونطور که ملاحضه می کنید در CHART می تونید CPU AMD PHENOM II X4 955 رو در دو پله با دو امتیاز متفاوت
ملاحظه کنید که ععد پایین تر م
ربوط به همین CPU در حالت عادی و عدد بالایی مربوط به CPU در حالت OC تا 3.6 GHZ می باشد .

در ادامه چند بنچمارک دیگه از بازی های dirt3- justcaus- mafia 2 قرار میدم که هر 3 از بنچمارک این بازیها استخراج شدن .
در تمام این بازیها cpu تا 3.6 اورکلاک شده و البته نتیجه هم معلومه .
دموی مربوط به justcause هم همون دموی سنگین بنچمارکی هست که ساختمان ها رو نشون میده و روز و شب میشه .
دموی مافیا با فیزیک high گرفته شده و dirt2 هم 1920X1080 همه چی max با 8XQCAA هستش .

آخرین ویرایش:
منو کسایی که دیدن می دونن تعصبی نیستم کلا intel nvidia بازم اما این cpu برای گیم نسبت به قیمتش عالیه کسایی هم که مشکل صدای فن دارن دورشو نصف کنن دیگه هیچ صدایی هم نمی ده

عجب اوری کردی پسر امتیاز هم که خیلی بالا رفته فکر کنم من هم باید برم تو کارش

من تا 3.9 رفتم !!
بازم جا داره البته ولی به نظرم ارزش نداره
(البته فن دارم)

عجب اوری کردی پسر امتیاز هم که خیلی بالا رفته فکر کنم من هم باید برم تو کارش

آره داش حسین . خیلی حال داد به من . تو هر بازی 10 فریم ( همونطور که WITCHER2 رو باهات تست گرفتم) بیشتر میده با این کار:d:d:d:d:d:d:d

من تا 3.9 رفتم !!
بازم جا داره البته ولی به نظرم ارزش نداره
(البته فن دارم)

بله ارزش نداره من کولینگ آبی دارم اما گفتم همینطوری بدون اور هم جوابگو هست . حالا همین اندازه بسه .:d

بیشترین کسی که توی این سایت اور کرده کیه؟ من تا 4.1 با فن استوک خودش رفتم دما هم 58 بیشتر نمی ره داره فنم در حالت سایلنت هست بیشتر از 4800 نمی ره:d

توی سایت ها زدن بیشتر از 3.9 نمی شه اما برای من که پایداره که علتشم بعدا فهمیدم

بیشترین کسی که توی این سایت اور کرده کیه؟ من تا 4.1 با فن استوک خودش رفتم دما هم 58 بیشتر نمی ره داره فنم در حالت سایلنت هست بیشتر از 4800 نمی ره:d

توی سایت ها زدن بیشتر از 3.9 نمی شه اما برای من که پایداره که علتشم بعدا فهمیدم
خوب من رضا را می شناسم که بد جوری اور کرد البته سیستم ابی دار

• Like
Reactions: .:Soheil:.
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or