بررسی955 AMD PhenomII X4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان صرفه نظر از مقایسش با Corei7 بنظرتون خیلی به صرفه نیست این مدل رو انتخاب کنیم؟ حالا میگیم تو همه مقایسه ها شکست خورده نسبت به رده های بالاتر.اما الان core i5 حدود 240 تومنه و این 155.یه چیزی تو مایه های 85 تومن.اگه واقعا ارزششو داره من مین و cpu رو باهم عوض کنم و amd ببندم.ممنون میشم راهنماییم کنید.چون قصد تعویض دارم.
اول شما باید می گفتی سیستم فعلیت چی هست که بعد بگیم که ارزش ارتقا به AMD رو داره یا نه
اگه محدودیت بودجه داری خب معمولا ارزش انتخاب داره-اما برای بودجه ی بالای 1 تومن انتخاب برتر همون Core i5 750 و بالاتر هست

اول شما باید می گفتی سیستم فعلیت چی هست که بعد بگیم که ارزش ارتقا به AMD رو داره یا نه
اگه محدودیت بودجه داری خب معمولا ارزش انتخاب داره-اما برای بودجه ی بالای 1 تومن انتخاب برتر همون Core i5 750 و بالاتر هست

cpu:E6750
main p5b SE
vga:4890
چون مینم چیپش intel هست گفتم که دوباره intel ببندم.اگه اینجوری باشه مین رو باید amd کنم.

cpu:E6750
main p5b SE
vga:4890
چون مینم چیپش intel هست گفتم که دوباره intel ببندم.اگه اینجوری باشه مین رو باید amd کنم.
داداش منم قبلا همین cpu شما را داشتم 6750
ولی حالا amd 955
همین بگم که فرقش زمین تا اسمان هست

بنده هم از طرفداران intel بودم . اما 2 ماهی هست که مثل آقای cutler عزیز و به سفارش ایشان من هم به AMD سوئیچ کردم و الان می فهمم که واقعا اینتل با توجه به قیمت های فضایی و کاری که درازای قیمتش به شما میده واقعا در حال حاضر به درد سطل زباله می خوره .

برای اطلاعات بیشتر به صفحه قبل و بنچمارک ها ی سری بزنید .

WE ARE ALL LOVE S AMD BUT NOT TO SAY ! ITS SHAME)x :x

بنده هم از طرفداران intel بودم . اما 2 ماهی هست که مثل آقای cutler عزیز و به سفارش ایشان من هم به AMD سوئیچ کردم و الان می فهمم که واقعا اینتل با توجه به قیمت های فضایی و کاری که درازای قیمتش به شما میده واقعا در حال حاضر به درد سطل زباله می خوره .

برای اطلاعات بیشتر به صفحه قبل و بنچمارک ها ی سری بزنید .

WE ARE ALL LOVE S AMD BUT NOT TO SAY ! ITS SHAME)x :x
اینطوری هم نیست
AMD در حال حاضر تنها رنج قیمت زیر 200 تومن رو در دست داره و همچنان در رده ی های-اند اینتل حرف اول رو می زنه.
بهترین پردازنده AMD که 1090T باشه هنوز در حال رقابت با i5 750 هست.

منم 955 گرفتم به محض اینکه دماش به 60 میرسه
صدای فن سی پی یو به حدی بالا میره که فکر میکنم میخواد بترکه
ضمنا این سی پی یو 64 بیتی است یا 32 بیتی ؟برای نصب ویندوز میگم

منم 955 گرفتم به محض اینکه دماش به 60 میرسه
صدای فن سی پی یو به حدی بالا میره که فکر میکنم میخواد بترکه
ضمنا این سی پی یو 64 بیتی است یا 32 بیتی ؟برای نصب ویندوز میگم
احتمالا فن درست نصب نشده و یا معیوب هست.
همه پردازنده هایی که در چهار سال اخیر (شاید هم بیشتر) عرضه شدن 64 بیتی هستند.

از لحاظ کارکرد کلی پردازنده ی Phenom II X4 955 رو میشه از پردازنده های Core 2 Quad 9550 بالاتر و از Core i5 ها پایینتر دونست اما عمدتا این پردازنده از نسل جدید پردازنده های اینتل Core i5 750 و Core i7 920 ضعیفتر عمل می کنه
اینکه توی بازیها تفاوت زیاد نیست بر میگرده به اینکه بازیها بیشتر GPU Bound هستن تا CPU Bound یعنی سرعتشون بخاطر قدرت کارت گرافیکی محدود میشه و نه سرعت پردازنده
اما توی بازیهایی که از CPU هم استفاده ی مطلوبی می کنن میشه تفاوتها رو درک کرد مثل همین Starcraft II که بتازگی عرضه شده و روی پردازنده های Core i7 فریم خیلی بالاتری میده:
CPU.png

اما تفاوت در نرم افزارهای محاسباتی و رندر گرافیکی کاملا مشهود و غیر قابل انکار هست
پردازنده های جدیدتر Phenom II X6 رو میشه همرده ی Core i5 ها محسوب کرد،البته هسته های اضافیش نمی تونه جبران ضعف معماریش رو در برابر نسل جدید اینتل بکنه،حتی در مقاله ی ماهیانه ی سایت Toms Hardware که به بررسی و معرفی سیستمهای برتر در هر ماه بر اساس قطعات روز اختصاص داره ،سیستم ماه سپتامبر که بر اساس پردازنده ی Phenom II X6 1055 و افزایش فرکانس تا 4 گیگاهرتز تقریبا در تمام بنچمارکها از سیستم ماه June که بر اساس Core i7 بوده عقب می مونه و نویسنده اینطور می گه:

Determined to fit a six-core processor into this month’s $2000 [COLOR=blue !important][COLOR=blue !important]PC[/COLOR][/COLOR] with no sacrifice in GPU muscle, we tried AMD’s Phenom II X6 1055T…and failed. Even at 4 GHz, the system couldn’t keep up with June’s Core i7 quad-core chip, a system that was also “handicapped” by its lower-priced graphics cards

سلام فرشید عزیز
چند تا ازتون سوال داشتم.یکی اینکه شما CPU سیستمتون رو اورکلاک کردین ؟
دوم اینکه نظرتون در مورد CPU های جدید AMD چیه ؟ تو رنج قیمت 220 یا 250 چه مدلهایی از CPU رو پیشنهاد میکنید ؟ ( از هر دو شرکت )

سلام
دوستان قصد دارم(اگر این مایه تو جیب ما بمونه) یک سیستم (کیس کامل) با 1400ببندم و فقط هم نظرم amd هست (مرگ بر اینتل) به نظرتون اینا خوبه؟
CPU:AMD PHENOM II x6 1090(آخرین مدل)
MB:Asus or Msi Braand + AMD 890FX Chipset
Ram:4GB DDR3 1333
VGA:نمی دونم منتظر سری 6000AMD ام ببینم خوبه یانه از همین 5000بر دارم(از انویدیا زیاد خوشم نمیاد)
PSU:GREEN OR OCZ OR THERMALTECH OR COOLER MASTER بسته یه مصرف کارت گرافیک
HDD:1OR1.5OR2TB WD CAVIAR BLACK OR SEAGATE
CASE:GREEN
Cpu fan:non

کل بودجم 1800تا2میلیونه و قصد خرید مانیتور و کی برد هم دارم(موس دارم)اگر رسید یه هدفون یا اسژیکرم می خرم شایدم یه گوشی خریدم که بعید می دونم چون 500بلاید ژول گوشی بدم

خدا حافظ
یا علی

سلام.

1- سری 6xxx ای ام دی (چرا هنوز بهش میگید ای تی آی) چند وقتی هست که اومده اما قدرت 5970 هنوز بیشتره از بقیه.
2- مادربوردی که میگیری مواظب باش دوتا PCI-Express داشته باشه تا بتونی در صورت تمایل کراس فایریا SLI کنی.
3- برای سیستم به این گرونی کیس Green نمیبندن.
4- هارد 500 بسه برای استوریج. یک SSD بگیر و برای ویندوز ازش استفاده کن. هرچی داری رو بریز روی هارددیسک. کلا یک SSD شصت گیگ فکر کنم 70-80 در بیاد.

سلام
دوستان قصد دارم(اگر این مایه تو جیب ما بمونه) یک سیستم (کیس کامل) با 1400ببندم و فقط هم نظرم amd هست (مرگ بر اینتل) به نظرتون اینا خوبه؟
CPU:AMD PHENOM II x6 1090(آخرین مدل)

یا علی
کاملا با شما موافقم:d:d من قبلا اینتل داشتم چیز زیادی ازش ندیده بودم و همیشه فکر می کردم اینتل بهتر هست
اقا برو amd بخر با خیال راحت من phenomii 955 دارم حرف نداره خیلی راضیم
کلا amd تو این چند سال خیلی قوی و خوب شد

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or