بررسی و مقایسه نمایش های مختلف Watch Dogs

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Watch_Dogs_box_art.jpg

پس از انتشار جدیدترین تریلر بازی Watch Dogs شرکت Ubisoft مورد انتقادات زیادی به دلیل گرافیک این بازی open-world قرار گرفته است. این عنوان دستخوش تغییرات بسیاری از زمان رونمایی در E3 2012 شده و کیفیت تریلر داستانی منتشر شده همانی است که بر روی PS4, Xbox One و PC دریافت خواهید کرد (در توئیتر رسمی Playstation آمده که این ویدئو متعلق به نسل جدید بوده است).
این بررسی را با یک خبر خوب شروع می کنیم. اینطور که معلوم است Ubisoft یک سری ذرات و افکت دود به بازی اضافه کرده که شما را به یاد بازی The Division می اندازد. حقیقتا این یک پیشرفت قلمداد می شود و شاهد صحنه های زیبایی هستیم. هیچ گونه جای شکی باقی نمی ماند که این افکت های دود بهینه شده بسیار بهتر از گذشته هستند:

علاوه بر این، کیفیت چهره ها به مانند نمایش این بازی در E3 2012 است و حتی اگر کاملا برابر آن نباشد ، نزدیکی بسیاری دارد:

متاسفانه جدیدترین ساخته ارائه شده از این بازی، کمبودهای بسیاری را در بخش فیزیک دارا است. به عنوان مثال نمایش E3 2012 واقع گرایانه تر بود. درختان و چترها تکان میخوردند که دیگر چنین چیزی را شاهد نیستیم. با اینکه حتی یک سری از آیتم ها طی نمایش ماه ژوئن 2013 پرواز میکردند اما درختان را میدیدیم که هیچ گونه تاثیری از باد نمی گرفتند. یک مورد دیگر که بسیار ناامید کننده است، کاهش کیفیت انفجار ها است (فیزیک و گرافیک). در نمایش E3 2012 خرابه های بسیاری از انفجارها به جا می ماند. فقط به اینجا ختم نمی شود و خودروها به همراه دیگر اجسام محیط تحت تاثیر انفجار قرار میگرفتند. در تریلر داستانی انفجار ها بسیار ضعیف کار شده اند:

شهر بسیار بی روح شده است. مشخص نیست که آیا Ubisoft تصمیم گرفته تعداد شهروندان را کم کند یا اینکه تریلر زمان بدی را نشان می داد. در این تصویر شهر انگار خالی از سکنه است:

افکت های آنامورفیک نور حذف شده اند. نمی دانیم که آیا گزینه ای وجود خواهد داشت برای خاموش یا روشن کردن آن اما در کل چنین چیزی در ویدئو جدید وجود ندارد:

دو تصویر زیر را مقایسه کنید. آیا شما هم متوجه حذف ***** مخصوص حالت bullet time در ژوئن 2013 شده اید؟

قبل از تمام کردن این بحث اعضای سایت Gamespot بر روی PS4 این بازی را تجربه کرده اند و به صورت آنلاین به نمایش همگان در آوردند. به طور کلی تریلر داستانی عرضه شده کیفیت بسیار پایین تری نسبت به نمایش E3 2012 دارد. با توجه به وضعیت ضبط ویدئوها در آن موقع (زمان بازی - آب و هوا) نمی توانیم با قاطعیت در رابطه با نورپردازی اظهار نظر کنیم این را هم یادآوری می کنیم که در ساخته جدید ما انعکاس هایی را به مانند E3 2012 شاهد هستیم.
منتظر انتشار Watch Dogs هستیم تا نتایج را مشاهده کنیم. نظر شما درباره کیفیت گرافیکی این بازی چیست؟
DSO

من هنوز شک دارم که این تریلر برای نسل جدید باشه! بیشتر بهش میخوره برای ps360 باشه.
باید صبر کرد تا بازی بیاد بعد راجع بهش قضاوت کنیم...

اگه بازی مثال دموی e3 سال قبل نباشه که اصلا بدرد نمیخوره ..........
اگه بد دربیاد خیلی افتضاح میشه ....چون من به خاطر گرافیکش به این بازی دل بستم

دوستان چرا همه ميگين بازى بد در مياد؟
مگه ACIV نبود كه تريلراش خيلى چنگى به دل نميزد ولى خود بازى فوق العاده بود؟ ديگه اين بازى از اون كه كمتر نيست!

نمایش 2012 به شخصه کف و خون قاطی کردم و نه تنها برای گرافیک همچنین مکانیک اصلی گیم پلی.
امیدوارم بازی در عمل پسرفتی نداشته باشه.حداقل رو PC

نمایش 2012 به شخصه کف و خون قاطی کردم و نه تنها برای گرافیک همچنین مکانیک اصلی گیم پلی.
امیدوارم بازی در عمل پسرفتی نداشته باشه.حداقل رو PC

من هرچی این تریلر جدیدرو می بینم بیشتر نا امید می شم گیم پلیش هم اونی که قبلا نشون داده بودن نیست
در حد همون تریلر ps4 باش من راضیم (همونی که میره کمک tbone)

من هرچی این تریلر جدیدرو می بینم بیشتر نا امید می شم گیم پلیش هم اونی که قبلا نشون داده بودن نیست
بابا تریلر آخری که اصلا از روند بازی درست نشون نمیده که بفهمی گیم پلی چجوریه!

آخه دیگه به هر چیز بازی گیر بدین که افت کرده به گیم پلی دیگه به هیچ وجه نمیتونین گیر بدین!
گرافیکو میگیم مثلا مشکلاتی وجود داشته و گرافیک افت کرده ولی آخه گیم پلی که دیگه نمیخواسته افت کنه! اگه گیم پلی چیزی کمتر از تریلر 14 دقیقه ای یا بقیه تریلرا بود من همینجا گیمر بودنو میبوسم میزارم کنار دیگه نزدیکشم نمیشم :|

بابا تریلر آخری که اصلا از روند بازی درست نشون نمیده که بفهمی گیم پلی چجوریه!

آخه دیگه به هر چیز بازی گیر بدین که افت کرده به گیم پلی دیگه به هیچ وجه نمیتونین گیر بدین!
گرافیکو میگیم مثلا مشکلاتی وجود داشته و گرافیک افت کرده ولی آخه گیم پلی که دیگه نمیخواسته افت کنه! اگه گیم پلی چیزی کمتر از تریلر 14 دقیقه ای یا بقیه تریلرا بود من همینجا گیمر بودنو میبوسم میزارم کنار دیگه نزدیکشم نمیشم :|
http://forum.bazicenter.com/thread6164/page418/#post3114496
شما مطمئنی اینو دیدی؟
همون تیکه هایی کوچیکی که نشون می ده انیمیشنهاش به نظرم پسرفت کرده .

http://forum.bazicenter.com/thread6164/page418/#post3114496
شما مطمئنی اینو دیدی؟
همون تیکه هایی کوچیکی که نشون می ده انیمیشنهاش به نظرم پسرفت کرده .
این نمیدونم کدومه ولی من تمام تریلرا رو تا جایی که میدونم دیدم و افت گیم پلی ندیدم!

الان من یک چیزو نمیفهمم!
حالا گرافیک تغییرات جلوروشونه میتونن یک سری چیزا رو حذف کنن و بردارن ولی آخه گیم پلیو که نمیتونن بدتر کنن! انیمیشنا هم که وقتی موشن کپچر میشن و شما چیزی که توی تریلرای اول دیدین همونه دیگه آخه چطوری ممکنه بدتر بشه؟
دلیل علمی میخوام من! دلیل علمی بیار که انیمیشنا توی تریلر اول خوب بودن ولی توی تریلرای بعدی ضعیف شدن :| نمیشه همچین چیزی! نمیخواستن بشینن دوباره با موشن کپچر انیمیشن ضعیف درست کنن که :|

این نمیدونم کدومه ولی من تمام تریلرا رو تا جایی که میدونم دیدم و افت گیم پلی ندیدم!

الان من یک چیزو نمیفهمم!
حالا گرافیک تغییرات جلوروشونه میتونن یک سری چیزا رو حذف کنن و بردارن ولی آخه گیم پلیو که نمیتونن بدتر کنن! انیمیشنا هم که وقتی موشن کپچر میشن و شما چیزی که توی تریلرای اول دیدین همونه دیگه آخه چطوری ممکنه بدتر بشه؟
دلیل علمی میخوام من! دلیل علمی بیار که انیمیشنا توی تریلر اول خوب بودن ولی توی تریلرای بعدی ضعیف شدن :| نمیشه همچین چیزی! نمیخواستن بشینن دوباره با موشن کپچر انیمیشن ضعیف درست کنن که :|

دلیل نمی دونم چیه ولی اینطوری به نظر میاد .

من نگقتم گیم پلی پسرفت کرده اما اون حس نمایش اول رو خیلی نمی ده.
در کل هنوز امیدوارم.

من نگقتم گیم پلی پسرفت کرده اما اون حس نمایش اول رو خیلی نمی ده.
در کل هنوز امیدوارم.
باز من برعکس اونقدر تو کف گیم پلی تریلر اول نرفتم! تریلر اول فقط گرافیک و فیزیک فوق العاده ای داشت که همه رو جذب کرد! تریلر 14 دقیقه ای رو اگه دیده باشی میبینی گیم پلی ـش عجب چیزیه!
خداییش چند بار اونو نگاه کردم گیم پلی خیلی دلچسبی داره و اینیمیشنا هم خیلی نرم و عالی هست! بازی نهایتش در حد همون تریلر بشه من 100% راضیم! متاشم 50 بشه بازم میرم میخرم تا اون گیم پلی ـو تجربه کنم :x

باز من برعکس اونقدر تو کف گیم پلی تریلر اول نرفتم! تریلر اول فقط گرافیک و فیزیک فوق العاده ای داشت که همه رو جذب کرد! تریلر 14 دقیقه ای رو اگه دیده باشی میبینی گیم پلی ـش عجب چیزیه!
خداییش چند بار اونو نگاه کردم گیم پلی خیلی دلچسبی داره و اینیمیشنا هم خیلی نرم و عالی هست! بازی نهایتش در حد همون تریلر بشه من 100% راضیم! متاشم 50 بشه بازم میرم میخرم تا اون گیم پلی ـو تجربه کنم :x

لینک اون تریلر 14 دقیقه ای رو بده منم ببینم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or