بررسی و مقایسه نمایش های مختلف Watch Dogs

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Watch_Dogs_box_art.jpg

پس از انتشار جدیدترین تریلر بازی Watch Dogs شرکت Ubisoft مورد انتقادات زیادی به دلیل گرافیک این بازی open-world قرار گرفته است. این عنوان دستخوش تغییرات بسیاری از زمان رونمایی در E3 2012 شده و کیفیت تریلر داستانی منتشر شده همانی است که بر روی PS4, Xbox One و PC دریافت خواهید کرد (در توئیتر رسمی Playstation آمده که این ویدئو متعلق به نسل جدید بوده است).
این بررسی را با یک خبر خوب شروع می کنیم. اینطور که معلوم است Ubisoft یک سری ذرات و افکت دود به بازی اضافه کرده که شما را به یاد بازی The Division می اندازد. حقیقتا این یک پیشرفت قلمداد می شود و شاهد صحنه های زیبایی هستیم. هیچ گونه جای شکی باقی نمی ماند که این افکت های دود بهینه شده بسیار بهتر از گذشته هستند:

علاوه بر این، کیفیت چهره ها به مانند نمایش این بازی در E3 2012 است و حتی اگر کاملا برابر آن نباشد ، نزدیکی بسیاری دارد:

متاسفانه جدیدترین ساخته ارائه شده از این بازی، کمبودهای بسیاری را در بخش فیزیک دارا است. به عنوان مثال نمایش E3 2012 واقع گرایانه تر بود. درختان و چترها تکان میخوردند که دیگر چنین چیزی را شاهد نیستیم. با اینکه حتی یک سری از آیتم ها طی نمایش ماه ژوئن 2013 پرواز میکردند اما درختان را میدیدیم که هیچ گونه تاثیری از باد نمی گرفتند. یک مورد دیگر که بسیار ناامید کننده است، کاهش کیفیت انفجار ها است (فیزیک و گرافیک). در نمایش E3 2012 خرابه های بسیاری از انفجارها به جا می ماند. فقط به اینجا ختم نمی شود و خودروها به همراه دیگر اجسام محیط تحت تاثیر انفجار قرار میگرفتند. در تریلر داستانی انفجار ها بسیار ضعیف کار شده اند:

شهر بسیار بی روح شده است. مشخص نیست که آیا Ubisoft تصمیم گرفته تعداد شهروندان را کم کند یا اینکه تریلر زمان بدی را نشان می داد. در این تصویر شهر انگار خالی از سکنه است:

افکت های آنامورفیک نور حذف شده اند. نمی دانیم که آیا گزینه ای وجود خواهد داشت برای خاموش یا روشن کردن آن اما در کل چنین چیزی در ویدئو جدید وجود ندارد:

دو تصویر زیر را مقایسه کنید. آیا شما هم متوجه حذف ***** مخصوص حالت bullet time در ژوئن 2013 شده اید؟

قبل از تمام کردن این بحث اعضای سایت Gamespot بر روی PS4 این بازی را تجربه کرده اند و به صورت آنلاین به نمایش همگان در آوردند. به طور کلی تریلر داستانی عرضه شده کیفیت بسیار پایین تری نسبت به نمایش E3 2012 دارد. با توجه به وضعیت ضبط ویدئوها در آن موقع (زمان بازی - آب و هوا) نمی توانیم با قاطعیت در رابطه با نورپردازی اظهار نظر کنیم این را هم یادآوری می کنیم که در ساخته جدید ما انعکاس هایی را به مانند E3 2012 شاهد هستیم.
منتظر انتشار Watch Dogs هستیم تا نتایج را مشاهده کنیم. نظر شما درباره کیفیت گرافیکی این بازی چیست؟
DSO

اون روزی که RDR بعدی بیاد همه با هم به گرافیک WD میخندیم و اون موقع یوبی سافت میفهمه بازی OW ساختن یعنی چی بازی نه دموی تکنیکی که باهاش فقط مردمو گول بزنی
حالا به واچ داگز کاری ندارم ولی Assassin's Creed IV Black Flag با اون گستردگی گرافیک فوق العاده ای داشت و قطعا جز برترین گرافیک های سال بود!!!
این حرفتم اصلا درست نیست! پس منم میگم موقعی که GTA VI اومد همه با هم به گرافیک WD میخندیم :| چه ربطی داشت اصلا :دی

حالا به واچ داگز کاری ندارم ولی Assassin's Creed IV Black Flag با اون گستردگی گرافیک فوق العاده ای داشت و قطعا جز برترین گرافیک های سال بود!!!
این حرفتم اصلا درست نیست! پس منم میگم موقعی که GTA VI اومد همه با هم به گرافیک WD میخندیم :| چه ربطی داشت اصلا :دی
اصلا vi رو بیخیال! تو بگو وقتی واچ داگز 3 اومد ما به gta vi میخندیم. آخه اینم شد حرف؟:d

توی این مورد من مخالفم:
شهر بسیار بی روح شده است. مشخص نیست که آیا Ubisoft تصمیم گرفته تعداد شهروندان را کم کند یا اینکه تریلر زمان بدی را نشان می داد. در این تصویر شهر انگار خالی از سکنه است:

توی اون ویدئویی که جیمی فالون و آیشا تایلر نسخه PS4 ـه بازی رو اجرا کرده بودن جمعیت زیاد بود و مثل عکس پایینی خلوت نبود!
حتما یک زمان خاصی بوده که کسی تو خیابون راه نمیرفته!

بحث gta v چرا وارد شده اینجا:|

دوستان میتونین پرچم GTA V رو به لحاظ کیفیت تا هر جا که خواستین بالا ببرین .

اما اینکه بیاین WATCH DOGS رو کوچیک جلوه بدین کار درستی نیست .

ابن گیم ارزش های خودش رو داره و طرفداران خودش رو .

در بحث گرافیک این 2 بازی هم باید بر مبنای درست سنجش بشه . که در حال حاضر موجود نیست .

یعنی مقایسه گرافیکی WATCH DOGS VS GTA V در کنسول های نسل هفتم ( هنوز از نسل هفتم WATCH DOGS چیزی ندیدیم )

دوم مقایسه گرافیکی این دو بازی در نسل هشتم ( که GTA V فقط برای PS3 و X360 عرضه شده )

اما نظر شخصی من اینه که بر روی نسل هفتم GTA V بهتر خواهد بود . ( چون تمرکز فقط رو نسل هفت بوده )

و اگر GTA V بخواد برای نسل جدید عرضه بشه بازم گمان نمیکنم گرافیکی به خوبی WATCH DOGS در نسل جدید داشته باشه

چون چندین ساله که یوبی سافت داره روی نسل هشتم این بازی کار میکنه و تمام تمرکزش تو این چند سال رو سخت افزاری قدرتمند بوده .

توی این مورد من مخالفم:

توی اون ویدئویی که جیمی فالون و آیشا تایلر نسخه PS4 ـه بازی رو اجرا کرده بودن جمعیت زیاد بود و مثل عکس پایینی خلوت نبود!
حتما یک زمان خاصی بوده که کسی تو خیابون راه نمیرفته!
تو همون تریلر جیمی فالون نه تنها خیابون شلوغ بود بلکه بر اثر باد درختان هم تکون میخوردند!

کسی نگفته که گرافیک کنونی بازی کمه تیتر تاپیک هم همین رو میگه فقط میگه که یوبی به شعور ما گیمرا داره با این کارش توهین میکنه بعضی از دوستان بد برداشت کردن از نوشته های دوستان وگرنه همه چیز که گرافیک نیست :|

تصاویر جدید رو آدم می بینه فکر می کنه مربوط به نسخه نسل هفتم هست...

جالبه که تاخیر زدند ما فکر کردیم تاخیر واسه نسخه کنسولهای نسل هفتم بوده که گرافیکش تعریفی نداشت و میخوان جزییات اون رو باالاتر ببرند، نگو تاخیر زدند که نسخه نسل جدید رو بهش ترررر بزنند...

البته GTA V هم نسبت به نمایش اولش یکم جزییاتش کم شد مثلن درختهای روی کوه ها ولی خدا وکیلی گرافیک کلیه بازی عالی بود و همون GTA V نسل هفتمی به کل هیکل گرافیک Watch Dogs نسل جدید می ارزه و حتی به جرعت می شه گفت یه سرو گردن بالاتر از اونه...

راستشو بخوای داشتم کم کم به این بازی علاقه مند شدم اما با این تریلر جدید از خریدش برای PS4 منصرف شدم و فکر می کنم تا چند ماه که The Order 1886 عرضه قراره بشه خرید Infamous Second Son گزینه بسیار عالی ای هست برای دیدن گرافیک نسل جدید...

الان فقط می تونم به یک جمله کوتاه برای بیان احساساتم نسبت به یوبی بسنده کنم...یوبی سافت...خاک تو سرت:|

من الان یه چیزی رو نگرفتم! :d
دو روز پیش تریلر لیک شده بود،جمیعا داشتین/داشتن کف و خون قاطی میکردن به خاطر گرافیک و ...!
الان چی شده یکهو هرچی فحشه نثاره بازی میشه؟ :d
البته من تریلر آخری رو ندیدم،ولی خوب این قضیه 180 درجه رو نمیدرکم! یکم توضیح بدید بفهمم اوضاع از چه قراره! :d

من الان یه چیزی رو نگرفتم! :d
دو روز پیش تریلر لیک شده بود،جمیعا داشتین/داشتن کف و خون قاطی میکردن به خاطر گرافیک و ...!
الان چی شده یکهو هرچی فحشه نثاره بازی میشه؟ :d
البته من تریلر آخری رو ندیدم،ولی خوب این قضیه 180 درجه رو نمیدرکم! یکم توضیح بدید بفهمم اوضاع از چه قراره! :d

اخه اون موقع فکر میکردیم این تریلر واسه نسل قبله:d
بعدا فهمیدیم ای دل غافل این واسه ps4 ـه:d

تصاویر جدید رو آدم می بینه فکر می کنه مربوط به نسخه نسل هفتم هست...

جالبه که تاخیر زدند ما فکر کردیم تاخیر واسه نسخه کنسولهای نسل هفتم بوده که گرافیکش تعریفی نداشت و میخوان جزییات اون رو باالاتر ببرند، نگو تاخیر زدند که نسخه نسل جدید رو بهش ترررر بزنند...

البته GTA V هم نسبت به نمایش اولش یکم جزییاتش کم شد مثلن درختهای روی کوه ها ولی خدا وکیلی گرافیک کلیه بازی عالی بود و همون GTA V نسل هفتمی به کل هیکل گرافیک Watch Dogs نسل جدید می ارزه و حتی به جرعت می شه گفت یه سرو گردن بالاتر از اونه...

راستشو بخوای داشتم کم کم به این بازی علاقه مند شدم اما با این تریلر جدید از خریدش برای PS4 منصرف شدم و فکر می کنم تا چند ماه که The Order 1886 عرضه قراره بشه خرید Infamous Second Son گزینه بسیار عالی ای هست برای دیدن گرافیک نسل جدید...

الان فقط می تونم به یک جمله کوتاه برای بیان احساساتم نسبت به یوبی بسنده کنم...یوبی سافت...خاک تو سرت:|
یعنی منتظر بودی گرافیکش افت کنه تا نخری؟
یعنی بازی رو کلا برا گرافیکش میخواستی بخری و به گرافیکش امیدوار بودی؟ :|

- - -ویرایش - - -

دوستان لینک تریلر گیم پلی مال جیمی فالون رو ندارید؟
http://www.youtube.com/watch?v=gRxkBVrJWuQ

والا من نفهمیدم چرا همه مبنا کل بازی رو به همین تریلر آخر گزاشتن!
همین تریلر جیمی فالون محیط خیلی شلوغ بود بعد دوستان اینجا میان میگن بازی جزئیاتش کم شده دیگه اونقدر جمعیت نداره :| پس اگه این واچ داگز نیست دست جیمی فالون پس دقیقا چیه؟ اگه اون PS4 نیست جلوشون پس چیه؟ :| باو رو هوا که اجراش نکردن حتما وجود داشته دیگه!

یعنی منتظر بودی گرافیکش افت کنه تا نخری؟
یعنی بازی رو کلا برا گرافیکش میخواستی بخری و به گرافیکش امیدوار بودی؟ :|

خیر بلکه تازه انتظارداشتم هر چقدر که به عرضه بازی نزدیک می شیم جزییات پویا تر و واقع گرایانه تر بشه.من نمایش E3 2013 هم راضی بودم چون جذاب بود برام

اگر قرار باشه بخرم روزی نسخه PS3 اش رو شاید بگیرم چون وقتی سازنده میاد نسخه نسل بعد از یک بازی رو می زنه و می گه که بازی بر اساس نسل بعد ساخته شده توقع گرافیکی زیادی از بازی داری به خصوص وقتی نمایشها ابتدایی و حتی همین چند ماه پیشش خوب کار شده بود اما به یک باره افت کنه باید هم به سازنده اعتراض کرد تا دیگه هم نیاد گنده تر از دهنش حرف بزنه و بخواد با GTA V رقابت کنه!!

بابا یک بار فقط اومد گفت ما این بازی رو واسه رقابت با GTA ساختیم بدبختو له کردین :دی

والا من هنوز تو کف اینم چطور ممکنه مثلا کیفیت از اینی که توی ویدئوی جیمی فالون هم بود پایین تر اومده باشه؟ خداییش موندم هنوز:دی
جزئیات که توی اون ویدئو کاملا راضی کننده بود نسخه هم نسخه PS4 بود که جلو چشم خودمون با PS4 اجراش کرد و بازی هم کرد وقتی PS4 تونسته اجراش کنه پس کیفیت نباید از اونی که دیدیم پایین تر بیاد! اصلا ممکن نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or