بررسی و مقایسه نمایش های مختلف Watch Dogs

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Watch_Dogs_box_art.jpg

پس از انتشار جدیدترین تریلر بازی Watch Dogs شرکت Ubisoft مورد انتقادات زیادی به دلیل گرافیک این بازی open-world قرار گرفته است. این عنوان دستخوش تغییرات بسیاری از زمان رونمایی در E3 2012 شده و کیفیت تریلر داستانی منتشر شده همانی است که بر روی PS4, Xbox One و PC دریافت خواهید کرد (در توئیتر رسمی Playstation آمده که این ویدئو متعلق به نسل جدید بوده است).
این بررسی را با یک خبر خوب شروع می کنیم. اینطور که معلوم است Ubisoft یک سری ذرات و افکت دود به بازی اضافه کرده که شما را به یاد بازی The Division می اندازد. حقیقتا این یک پیشرفت قلمداد می شود و شاهد صحنه های زیبایی هستیم. هیچ گونه جای شکی باقی نمی ماند که این افکت های دود بهینه شده بسیار بهتر از گذشته هستند:

علاوه بر این، کیفیت چهره ها به مانند نمایش این بازی در E3 2012 است و حتی اگر کاملا برابر آن نباشد ، نزدیکی بسیاری دارد:

متاسفانه جدیدترین ساخته ارائه شده از این بازی، کمبودهای بسیاری را در بخش فیزیک دارا است. به عنوان مثال نمایش E3 2012 واقع گرایانه تر بود. درختان و چترها تکان میخوردند که دیگر چنین چیزی را شاهد نیستیم. با اینکه حتی یک سری از آیتم ها طی نمایش ماه ژوئن 2013 پرواز میکردند اما درختان را میدیدیم که هیچ گونه تاثیری از باد نمی گرفتند. یک مورد دیگر که بسیار ناامید کننده است، کاهش کیفیت انفجار ها است (فیزیک و گرافیک). در نمایش E3 2012 خرابه های بسیاری از انفجارها به جا می ماند. فقط به اینجا ختم نمی شود و خودروها به همراه دیگر اجسام محیط تحت تاثیر انفجار قرار میگرفتند. در تریلر داستانی انفجار ها بسیار ضعیف کار شده اند:

شهر بسیار بی روح شده است. مشخص نیست که آیا Ubisoft تصمیم گرفته تعداد شهروندان را کم کند یا اینکه تریلر زمان بدی را نشان می داد. در این تصویر شهر انگار خالی از سکنه است:

افکت های آنامورفیک نور حذف شده اند. نمی دانیم که آیا گزینه ای وجود خواهد داشت برای خاموش یا روشن کردن آن اما در کل چنین چیزی در ویدئو جدید وجود ندارد:

دو تصویر زیر را مقایسه کنید. آیا شما هم متوجه حذف ***** مخصوص حالت bullet time در ژوئن 2013 شده اید؟

قبل از تمام کردن این بحث اعضای سایت Gamespot بر روی PS4 این بازی را تجربه کرده اند و به صورت آنلاین به نمایش همگان در آوردند. به طور کلی تریلر داستانی عرضه شده کیفیت بسیار پایین تری نسبت به نمایش E3 2012 دارد. با توجه به وضعیت ضبط ویدئوها در آن موقع (زمان بازی - آب و هوا) نمی توانیم با قاطعیت در رابطه با نورپردازی اظهار نظر کنیم این را هم یادآوری می کنیم که در ساخته جدید ما انعکاس هایی را به مانند E3 2012 شاهد هستیم.
منتظر انتشار Watch Dogs هستیم تا نتایج را مشاهده کنیم. نظر شما درباره کیفیت گرافیکی این بازی چیست؟
DSO

پس اگه یوبی سافت، توی اینی که شما میگی مونده پس اون تریلر را کی ساخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود به خود که ساخته نمیشه برادر /:)
برادر عزیز خودت میگی تریلر با یک pc عالی ساخته من منظورم اینه که بی لیاقتی یوبی رو به کنسول ها ربط ندید

دوستان یک جوری در مورد تریلر اول که E3 2012 نشون داده شد حرف میزنن انگار اصلا یک همچین چیزایی تو بازی وجود نداشته و CG هست :|
تریلر اول روی یک PC High End بود! و تریلر های بعدی روی کنسول! تریلر اول خیلی بهتر از تریلر های اول بود کاملا مشهوده و بخاطر اینکه روی PC دستشون باز بوده و تونستن همه چی رو به بهترین حالت نمایش بدن! و اشتباهی که یوبی سافت کرد این بود که اولین تریلر رو روی PC ران کرد با بالاترین کیفیت و همه کف کردن و بقیه تریلر ها که کیفیت پایین تری داشتن روی کنسول بودن! همین باعث شد مردم زده بشن از بازی!

من نمیفهمم خوب! این گرافیک و افکت و ... تو بازی وجود داشته که اینا تو 2012 رانش کردن و به نمایش گزاشتن و CG که نبوده و تریلر هم Live بوده پس چطور ممکنه الان وجود نداشته باشه؟؟؟
خود یوبی هم گفت نسخه PC از بقیه نسخه ها از نظر گرافیکی بهتر هست!
من که میگم گرافیک نسخه PC اندازه همون تریلر اول خواهد شد و گرافیک نسخه کنسولی اندازه آخرین تریلری که عرضه شد!

دوستان یک جوری در مورد تریلر اول که E3 2012 نشون داده شد حرف میزنن انگار اصلا یک همچین چیزایی تو بازی وجود نداشته و CG هست :|
تریلر اول روی یک PC High End بود! و تریلر های بعدی روی کنسول! تریلر اول خیلی بهتر از تریلر های اول بود کاملا مشهوده و بخاطر اینکه روی PC دستشون باز بوده و تونستن همه چی رو به بهترین حالت نمایش بدن! و اشتباهی که یوبی سافت کرد این بود که اولین تریلر رو روی PC ران کرد با بالاترین کیفیت و همه کف کردن و بقیه تریلر ها که کیفیت پایین تری داشتن روی کنسول بودن! همین باعث شد مردم زده بشن از بازی!

من نمیفهمم خوب! این گرافیک و افکت و ... تو بازی وجود داشته که اینا تو 2012 رانش کردن و به نمایش گزاشتن و CG که نبوده و تریلر هم Live بوده پس چطور ممکنه الان وجود نداشته باشه؟؟؟
من که میگم گرافیک نسخه PC اندازه همون تریلر اول خواهد شد و گرافیک نسخه کنسولی اندازه آخرین تریلری که عرضه شد!
الان 4 صفحه است ملت دارن میگن نسخه PC هم همین شکلی هست و افت کرده شما تازه داره میگی تایتانیک مرد بود یا زن؟ :|

تریلر E3 به احتمال زیاد پری رندر یا اسکریپت شده بود چون حتی به منتقدین هم اجازه ندادن تجربه کنن بازی رو .

نه بابا این همه اخباری که تو اینترنت پخش شده الکیه و رو هوا این همه سرو صدا به پا کرده :|
چنتا لینک معتبر بذار که گفته باشن نسخه PC دقیقا مثل تریلر دیشبه من رسما بعدش اعلام میکنم اشتباه از منه شما درست میگی:d
دقت کن میگم PC کاری به کنسول ها ندارم:d

عمق فاجعه ای وجود نداره ، تریلر اول حکم تبلیغات داشت براشون تا اسم بازی بین مردم جا بندازن و همه کف و خون قاطی کنن که عجب چیزی ، که من یادمه همون موقع یکسری جو گیر شده بودن میگفتن این فقط رو نسل بعد عملیه و فلان که دیدیم عملا رو نسل بعدی همچین چیزی وجود نداره و اون تریلر کلا رویایی بود . و هایپ انگیز تا کم کم به مرور از سر و ته اش بزنن تا تریلر امروز . و یجورایی یوبی بهتون متوجه کرد که سرکارید ، هایپ بیارید پایین ازین خبرا نیست.:|:d

چنتا لینک معتبر بذار که گفته باشن نسخه PC دقیقا مثل تریلر دیشبه من رسما بعدش اعلام میکنم اشتباه از منه شما درست میگی:d
دقت کن میگم PC کاری به کنسول ها ندارم:d

هميشه رسمه وقتي ميخوان تريلري از يه بازي منتشر كنن بهترين نسخشو نشون ميدن مطمئن باش اگه PC بهتر بود اونم نشون ميدادن

اين قضيه منو ياد اون ويدئوي نسل قبلي بازي هم ميندازه كه ملت به ترول ميگفتن رو N64 اجرا شده بوده. به هر حال اينجور مواقع آدم ناخودآگاه كارشون رو با راكستار مقايسه ميكنه كه رو PS3 چه كرده بودن

من بعد از E3 2012 با چنتا از دوستام درگیر شدم حاضر بودم قسم بخورم ممکن نیست همچین چیزی حتی تو کنسول نسل بعدی نیست ولی خیلی خا حتی نسخه GTA V رو هم پیچیدن :| . نصف این افادی که دارن میکوبن بازی رو بعد E3 شده بودن Super Fan بازی . :|

هميشه رسمه وقتي ميخوان تريلري از يه بازي منتشر كنن بهترين نسخشو نشون ميدن مطمئن باش اگه PC بهتر بود اونم نشون ميدادن

اين قضيه منو ياد اون ويدئوي نسل قبلي بازي هم ميندازه كه ملت به ترول ميگفتن رو N64 اجرا شده بوده. به هر حال اينجور مواقع آدم ناخودآگاه كارشون رو با راكستار مقايسه ميكنه كه رو PS3 چه كرده بودن
همون GTA V وقتی تازه لیک شده بود ملت عکسای بازی رو گذاشته بودن تو نت و تو همین انجمن کلی به بازی بد و بیراه گفتن که وای! گرافیک GTA V افتضاحه! امیدوارم یادتون نرفته باشه.
اینم از نظر من مثل همونه قضیش که بعد عرضه ملت میان میگن گرافیکش عالیه
+
کسایی که میگن Watch Dogs رو PS4 پایینتر از GTA V رو PS3 هست انتظاری غیر از تکرار یک سری جمله که وای Watch Dogs خیلی مضخرفه! نمیره!:d

اون Rockstar ــه ;) نمیاد گرافیکی نشون بده که نمی تونه سازه، ولی یوبی سافت چی؟ هم تو نمایش ــاش یه سری قابلیت اضافی از گیم پلی نشون می ده که تو بازیش نیست هم گرافیک بازی هاش توی نسخه اصلی هم افت می کنن و توش کلی هم باگ دیده میشه.
خوب این چه ربطی به حرف من داشت؟:d
یادتون رفته یه تریلر دادن که بعد ملت صداشون در اومده بود میگفتن تعداد درختها خیلی کمتر شده تو محیط های بیرون شهری؟;)
بحث GTA Vs. Watch Dogs نیست بحث اینه که واچ داگز اینطور که بعضیها سیاه نمایی مینمایند افتضاح نیست!:d
یعنی اگه کسی اطلاعات گیمی اصلا نداشته باشه بیاد پستهای دوستان رو بخونه با خودش میگه خوب متای واچ داگز خیلی زور بزنه 50 میشه!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or