Bestboyiran
کاربر سایت
سلام . دوستان برای اولین بار موقع آنلاین بازی کردن میدان نبرد 3 به مشکل برخوردم . وقتی می خوام برم تو سرور ها یا جستجوگر سرور ها قطع می شه . اعصابمو خرد کرده. راهنمایی کنین لطفا
وضعیت اینترنت چک کنید به طور مثال وضعیت ping ، time out ، و دیگر موارد .سلام . دوستان برای اولین بار موقع آنلاین بازی کردن میدان نبرد 3 به مشکل برخوردم . وقتی می خوام برم تو سرور ها یا جستجوگر سرور ها قطع می شه . اعصابمو خرد کرده. راهنمایی کنین لطفا
ریجن چنده؟سلامEA SPORTS ONLINE PASS وارد کنم تا بتونم آنلاین بازی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من پلی تری دارم فیفا 13 رو خریدم اما نمیدونم کجا
اینجا ماله ps3 هست دوست عزیز نه pc تو تاپیک مربوط بپرسیددوستان من میخوام torchlight 2 رو آنلاین بازی کنم..... tunngle رو هم دانلود کردم..... حالا باید چیکار کنم؟ لطفا کامل توضیح بدید...... مرسی
این مشکل رو چند تا دیگه از دوستانم داشتند مشکل از خود بازی بود که فک کنم درستش کردنداقا من الان داشتم call os duty black ops2 بازی میکردم در حین بازی پیغام online reset داد از پرستیژ4 اومدم پرستیژ1 همش پاک شد
حالا باید چیکار کنم.
اون که اونجا گیر میکنه مشکل از nat type تون هست که معمولا با تعویض مودم حل میشه مودم های tplink مشکل نداشتند تا الان مودم شما چیه؟!سلام به همگی
یهمشکلی داشتم من تازه از اینترنت بازی codmw3 رو دانلود کردم و تمامی آپدیت هاش رو همگرفتم بازی اجرا میشه سرور هم پیدا میکنه و وارد لودینگ میشه تا آخرای لودینگ میره که مینویسه setting up گیر میکنه
plz HELP
این مشکل از بلوری هست خطی چیزی رو بلوری نیست؟!مشکل ارور PS3 Disc Read Error کسی میتونه حل کنه همه بازی های اورجینال به راحتی ساپورت میشه ولی mw3 وسط بازی اونهم توی سرور یدفعه میپره بیرون یه سال و اندی هستش که بازی میکنم ولی این چند روزه این مشکل یخه منو گرفته در کل این یکی بازی مشکل فریز داره از Update گرفته تا Restore systam رو restart غیره همه رو انجام دادم باز هم مشکل داره
اینجا ماله ps3 هست دوست عزیز نه pc تو تاپیک مربوط بپرسید
---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------
این مشکل رو چند تا دیگه از دوستانم داشتند مشکل از خود بازی بود که فک کنم درستش کردند
---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------
اون که اونجا گیر میکنه مشکل از nat type تون هست که معمولا با تعویض مودم حل میشه مودم های tplink مشکل نداشتند تا الان مودم شما چیه؟!
اگه هم درست نشه مشکل از ای اس پی تون هست ولی معمولا همون مودمه
---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------
این مشکل از بلوری هست خطی چیزی رو بلوری نیست؟!
فقط سر mw3 اینجوری میشه یا بازی های دیگه هم اینطور میشن؟!من حتی یکی دیگه گرفتم نو و اکبند باز هم مشکل داره نمیدونم مشکل از کجاست
این مشکل رو یکی از دوستام داشت نمی دونم درستش کرد یا نه!دوستان چکارکنم در بازی آنلاین مکس پین 3 رانکم بالا بره همش یک هست؟
فقط سر mw3 اینجوری میشه یا بازی های دیگه هم اینطور میشن؟!
---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 AM ارسال شده بود ----------
این مشکل رو یکی از دوستام داشت نمی دونم درستش کرد یا نه!
رنکت که بالا می ره بعد از بازی میای بیرون دوباره میری هی برمیگرده رو یک نمی دونم مشکلش چیه راه حلی هم فک نکنم داشته باشه
ولی از اقا نیما بپرس بهت میگه
http://forum.bazicenter.com/members/62889/