بررسی و حل مشکلات هنگام بازی online.(جامع)

فیفا 12 آنلاین کد از کجا بگیرم ؟
پسورد اکانت قبلی رو گم کردم مجبور شدم اکانت جدید بسازم ( با اکانت قبلی لول 22 بودم رسیده بودم گروه 1 ))
x

اکانتم alireza.afz بود
آلانم که آکانت جدید ساختم پس میخواد کسی نمیدونه از کجا میتونم بخرم

بچه ها بدبخت شدم پسوردم یادم رفت برای بازیابیش هم تاریخ تولد میخواد که من چرتو پرت وارد کردم . . . . . تو رو خدا کمک کنید من فقط با فیفا 12 آنلاین حال میکردم اینم پرید چه کنم

سونی خیلی راحت براتون میتونه پسوردتون تغییر بده و شما از پسورد جدید استفاده کنید .یک سری به سایتش بزنید بتونید به یکی مسعولین بخش هاش پیام بدید مشکلتون حل می کنه(این تنها راهی به ذهنم رسید چون برای تغییر پسوردخودم فقط تونستم از این راه وارد بشم)

سلام
مي خواستم بدونم كسي ميتونه GTA IV رو online بازي كنه؟
برا من كه همش اين error رو ميده
Disconnected from game session
ميدونم كه مشكل از pingامه
GTA IV زياد برام مهم نيست ميخوام pingمو با بقيه مقايسه كنم و
اينكه اكه من برم فردا يه بازي بخرم خداد تومن بعد ببينم به خاطر pingام نمي تونم online بازيش كنم حالم خيلي كرفته ميشه
مي خوام بدونم جايي هست ليست بازيايي كه تو ايران ميشه online بازي كردو داشته باشه؟
از كساني كه اينو مي خونن و جوابم ندارن و احساس همدردي مي كنن ممنونم.

سلام
مي خواستم بدونم كسي ميتونه GTA IV رو online بازي كنه؟
برا من كه همش اين error رو ميده
Disconnected from game session
ميدونم كه مشكل از pingامه
GTA IV زياد برام مهم نيست ميخوام pingمو با بقيه مقايسه كنم و
اينكه اكه من برم فردا يه بازي بخرم خداد تومن بعد ببينم به خاطر pingام نمي تونم online بازيش كنم حالم خيلي كرفته ميشه
مي خوام بدونم جايي هست ليست بازيايي كه تو ايران ميشه online بازي كردو داشته باشه؟
از كساني كه اينو مي خونن و جوابم ندارن و احساس همدردي مي كنن ممنونم.
gta iv برای اکثریت دقیقا همین ارور را می ده و می شه گفت کلی هست و مشکل حتی از پینگ هم نیست!
برای بازی که خودتون گفتید پینگ خیلی مهم در کنارش سرعت دانلود هم خیلی مهم و صد البته کیفیت کلی اینترنت شما یعنی پایداری شبکتون .
gta زیاد بازی مناسبی برای تست کیفیت اینترنت برای بازی آنلاین نیست سرورهای بازی طبیعتا خلوت است و هم چنین هم به روز نیست .بهتر با بازی های دیگه تست کنید .این لیست بازی های انلاین در ایران من متوجه نشدم یعنی چی حقیقتش!

عزيز armor2011 خيلي ممنون به خاطر راهنمايت
منظورم از ليست اينه كه يه جايي9(سايتي) مثلا نوشته باشن اين بازيارو توي ايران نميشه تو ايران online بازي كرى (حالا به هر دليل) مثل همين GTA.
ولي ديكه اهمييت نداره جون توظيحاتتون كامل بود.

[h=2]
icon18.png
بررسی و رفع ERROR:8002AD36 در PSN[/h]
سلام دوستان ,آقا یکی کمک کنه این ارور 8002AD36 اشکمو دراورده , به psn که وصل میشم بعد از 5 دقیقه Sign out میشم , DNS رو هم 100 جور عوض کردم نشد که نشد:(( خواهشآ اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه , تو FIFA12 یه دونه باخت نداشتم اما بعد از این ERROR 8002AD36 باختام شده 17 تا, همش Sign out میشه , نتم پارس آنلاین 512

عزيز armor2011 خيلي ممنون به خاطر راهنمايت
منظورم از ليست اينه كه يه جايي9(سايتي) مثلا نوشته باشن اين بازيارو توي ايران نميشه تو ايران online بازي كرى (حالا به هر دليل) مثل همين GTA.
ولي ديكه اهمييت نداره جون توظيحاتتون كامل بود.

خواهشم می کنم دوست عزیز.
اما در ادامه حرفاتون بگم آنلاین بازی کردن در اینجا ارتباط مستقیمی به کیفیت اینترنت شما (پینگ .سرعت دانلود اپلود.پایداری شبکه و پهنای باند) داره و صد البته سرورهای بازی که می خواید انجام بدید . .gta بنا به دلایلی که دقیق نمی دونم چیه برای اکثرا این جوری و انتظاری از بخش چند نفرش نمی ره و کلا راک استار این بخش رها کرده .
تاثیر سرور در کنار اینترنت شما مشخص می کنه اوضاع از چه قرار هست!مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or