بررسی تحلیلی DF از Strider : نسخه Xbox one تا حدودی برتر از PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
139300782441.jpg

قبلا اعلام شده بود که عنوان Strider بر روی هر دو کنسول Xbox one و PS4 به صورت 1080p اجرا می شود.اخیرا digitalfoundry پس از بررسی کامل بازی این موضوع را تایید کرده است.DF معتقد است این بازی بر روی هر دو کنسول Xbox one و PS4 با کیفیت مطلوب و رزولوشن Full HD اجرا می شود.

با این حال DF اعلام کرده است که در عین حال که بافت ها ، مدل ها و افکت ها در هر دو نسخه Xbox one و PS4 یکسان است ولی چیزی که عجیب است اینکه anisotropic texture filt ering که بر روی Xbox one وجود دارد به هیچ وجه اثری از آن بر روی نسخه PS4 بازی نیست!!

Effects, models, and textures are identical throughout the run of play with just one surprising exception: texture ******ing. It's not clear why but the anisotropic texture ******ing employed on Xbox One is completely absent on PS4

این موضوع زمانی که هر دو نسخه بازی به صورت Side by side توسط DF بررسی شده است خودنمایی کرده است.

برای مطالعه کامل تحلیل DF از این بازی به منبع مراجعه کنید.

منبع

این بازی ر قول میدم هیچکس تو ایران قرار نیست بازی کنه
الان 2 تا حالت هست
1 - این بازی با دلار های مایکر به این حالن افتاده
2-اشکال از تیم سازنده
وگرنه قدرت بیشتره 4 برای همه معلومه
زیاد خودتون ر حرص ندید چون اون بازی ها با هون سنگینی رو 4 بهتر اجرا شدن این بازی ... هر جور اجرا بشه مهم نیست
خود مایکر هم قبول کرده کنسول ضعیفتره ولی بعضی از اساتید بازی سنتر قبول نکردن
تر و خدا تعصب ر یزارید کنار یعنی فن بازی تا این حد که شما ها میرید کنسول ضعیفترو میخرید میشه یکی دلیلش ر بهم بگه ببینم چی باعث میشه یکی بره کنسول ضعیفتر و بخره ؟!!؟؟

این بازی از 20% قدرت Xbox One هم بهره نبرده دوست عزیز.چیزی هم گم نشده.فقط اون قدرت واقعی داره برملا میشه و این همون چیزی هست که شماها دوست ندارین.

بترس از اون روزی که ESRAM رو بتونند رامش کنند.اونوقته که .......

چرا بچه ها اینقدر به این پست لایت دادن !
چیزی شده به ما هم بگید ! ;;)
آيا End of The World فرا رسیده !؟
:d

به منم لایک بدید !

ایول :d
فکر بلاخره اون موج موعود فرا رسید و به احتمال قوی مارو سیل ببره ;)
در راستای این شاهکار حماسی و خلق برتری توی یه بازی مولتی :p جا داره از همین جا تبریک های ویژه خودمو به جبهه رقیب اعلام کنم :bighug:

بله بله Remedy استودیویی است که فقط آشغال می‌سازه... 343 هم در حد GG نیست!!!!!

خیلی وقت بود نخندیدم.

من گفتم رمدی اشغال میسازه؟:-/
من گفتم 343 در حد cg ـه ؟

توهم توطئه رو با ذکر مثال نشون دادید .

ممنون;)

بازم مایکرو پول داد دستش توسط بچه های بازیسنتر رو شد:(

اگه فن ps4 هستی سعی کن علاقه خودتو به بازی های AAAA بیشتر کنی چون بازی از این دست فراون قراره بیاد:))

شما عزیزم فعلا با این بازی دو بعدی که تونست امکانات مخفی X1 رو برملا کنه سر کن تا برسیم به اون دست بازی‌ها! البته خبر رسیده، دلیل بهتر بودن این بازی هم به خاطر ابرهایی بودن که از شمال غربی وارد دستگاه شدن...

عجب نسل جالبیه این نسل ! :دی سنگین ترین و عظیم ترین بازی های مولتی پلتفورم روی PS4 رزولوشن و فریم ریت بهتری دارن ، بعد یه بازی نسبتاً جمع و جور با گرافیک نه چندان خفن این طوری میشه ! :دی
توی این عکس ها به زیر پای Hiryu نگاه کنین :

48918897571323483014.jpg

15.gif
15.gif
15.gif

البته بعید نیست با آپدیت درست بشه. قبلاً رزولوشن AC IV هم به خاطر یه سری باگ ها و مشکلات به صورت 900p اجرا میشد که با آپدیت تبدیل به 1080p شد ، بدون تغییر توی پرفورمنس بازی.

بازی شخمی هست این. ولی بازهم PC را دریاب که از هر دوشون بهتره.
در ضمن این همه بازی های خفن مثل TR و AC4 روی PS4 سرتر از XOne بودن. حالا این بازی چی هست؟ من همین الان که دارم این مطلب را می نویسم هنوز اسمش را نمیدونم! به قرآن!!!!

ایشون نگفتن رمدی آشغال سازه، ولی واقعا شما رمدی رو هم تراز با ناتی داگ میدونید؟
نخیر هم تراز نمی‌دونم. اون تأثیری که سم لیک تو صنعت گیم گذاشت، شخصاً من تا حالا ندیدم کسی نظیرش رو گذاشته باشه. هر بازی‌ای که رمدی ساخته، بهترین شخصیت پردازی و رابطه رو داشته از Alan و Alice بگیر تا Max Payne و Mona، فکر نکنم کسی منکر عالی بودن Max Payne بشه. (البته از بعضی از علمای اینجا بعید نیست) ولی اون دوست عزیزی که میاد اینطوری رمدی رو به تمسخر می‌گیرند، باید بدونند که هرجایی نباید این عقاید خود را دیکته کنند.

گذاشتم رو اسپویل که تاپیک منحرف نشه.

به جزی این بازی بازی Lego marvel super heroes هم روی XO کمی بهتر از PS4 اجرا میشه البته اونطور که DF گفته ممکنه تکسچرای رزولوشن پایین روی PS4 باگ باشه ولی به هر حال:

PS4:
http://cfa.gamer-network.net/2013/a.../6/PS4_004.bmp.jpg/EG11/quality/80/format/jpg

XO:
http://cfa.gamer-network.net/2013/a...5/6/XO_004.bmp.jpg/EG11/quality/80/format/jpg

کلان خیلی خوب بلدی از آب گل آلود ماهی بگیری . چند ماه پیشم همین عکس رو گذاشتی تو یه تاپیک دیگه فکر کنم مقایسه BF4 بود که یه صورت وحشتناکی نسخه PS4 بهتر بود .
جالبه بازی رو کی ساخته DH . لول . الان مثلا میخوای بگی چون قبلا یه انحصاری واسه xbox ساخته با سخت افزار فضایی و ناشناخته اشنا شد و قراره یه انقلابی بعدا به پا شه ؟
یه بازی 2 بعدی بهتر از نسخه ps4 از اب در اومده مثلا چی رو میخواد ثابت کنه ؟ BF4 و MGS V و خیلی از بازی های شاخ دیگه با 2 برابر رزولیشن و فریم بیشتر دارن رو Ps4 اجرا میشن.
اونوخت شما دلتون به این بازی خوشه ؟

خوش باشین

پس xbone از PS4 قویتره ؟ :( عیب نداره PS2 هم از رقیبِ EPIC FAIL ـش ضعبفتر بود :دی

نخیر هم تراز نمی‌دونم. اون تأثیری که سم لیک تو صنعت گیم گذاشت، شخصاً من تا حالا ندیدم کسی نظیرش رو گذاشته باشه. هر بازی‌ای که رمدی ساخته، بهترین شخصیت پردازی و رابطه رو داشته از Alan و Alice بگیر تا Max Payne و Mona، فکر نکنم کسی منکر عالی بودن Max Payne بشه. (البته از بعضی از علمای اینجا بعید نیست) ولی اون دوست عزیزی که میاد اینطوری رمدی رو به تمسخر می‌گیرند، باید بدونند که هرجایی نباید این عقاید خود را دیکته کنند.

گذاشتم رو اسپویل که تاپیک منحرف نشه.

نظرت راجع به اين چيه ؟
سانتا مونيكا رو با استديويي كه هنوز از بازيشون تريلر ندادن يكي ميكنن جلل الخالق 8-|

من گفتم رمدی اشغال میسازه؟:-/
من گفتم 343 در حد cg ـه ؟

توهم توطئه رو با ذکر مثال نشون دادید .

ممنون;)
وقتی که جلوی اسم این شرکت، علامت خنده می‌گذارین یعنی این که دارین این استودیو رو به تمسخر می‌گیرن.
بله دقیقاً همینو گفتین، پستتون هم کاملاً گویای همین مسئله است "بشین به همین خیال که lionhead در سطح Team Ico, بلک تاسک در حد Santa Monica و 343 در سطح Guerilla Games باشن.:lol:"

بازی شخمی هست این. ولی بازهم PC را دریاب که از هر دوشون بهتره.
در ضمن این همه بازی های خفن مثل TR و AC4 روی PS4 سرتر از XOne بودن. حالا این بازی چی هست؟ من همین الان که دارم این مطلب را می نویسم هنوز اسمش را نمیدونم! به قرآن!!!!
Strider یکی از بازی‌های محبوب SEGA Genesis بوده که البته این نسخه فکر نکنم به خوبیِ اون باشه...
سانتا مونيكا رو با استديويي كه هنوز از بازيشون تريلر ندادن يكي ميكنن جلل الخالق 8-|
خودم سانتا مونیکا رو کاملاً قبول دارم و فعلاً هم نباید با Black Tusk مقایسه کرد. مشکل من با 343 و Remedy هست که خیلی راحت یک عده‌ای از دوستان به راحتی به تمسخر می‌گیرنش.

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی منو با خاک کوچه یکسان کرد:دی
ارزش بحث هم نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or