بررسی تحلیلی DF از Strider : نسخه Xbox one تا حدودی برتر از PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
139300782441.jpg

قبلا اعلام شده بود که عنوان Strider بر روی هر دو کنسول Xbox one و PS4 به صورت 1080p اجرا می شود.اخیرا digitalfoundry پس از بررسی کامل بازی این موضوع را تایید کرده است.DF معتقد است این بازی بر روی هر دو کنسول Xbox one و PS4 با کیفیت مطلوب و رزولوشن Full HD اجرا می شود.

با این حال DF اعلام کرده است که در عین حال که بافت ها ، مدل ها و افکت ها در هر دو نسخه Xbox one و PS4 یکسان است ولی چیزی که عجیب است اینکه anisotropic texture filt ering که بر روی Xbox one وجود دارد به هیچ وجه اثری از آن بر روی نسخه PS4 بازی نیست!!

Effects, models, and textures are identical throughout the run of play with just one surprising exception: texture ******ing. It's not clear why but the anisotropic texture ******ing employed on Xbox One is completely absent on PS4

این موضوع زمانی که هر دو نسخه بازی به صورت Side by side توسط DF بررسی شده است خودنمایی کرده است.

برای مطالعه کامل تحلیل DF از این بازی به منبع مراجعه کنید.

منبع

نه مشکل از PS4 هست که تو BF4,MGSV:GZ ,TR:DE و... به مراتب پرفورمنس بهتری داره ولی تو این نه.حتما سخت افزارش نکشیده!
مسلما کم کاری از بازیساز ها بوده,و این به این معنی نیست که مایکروسافت DH رو خریده باشه!یا DH سونی هیتر باشه!!
-
البته تو خود نقد چند بار تکرار شده ورژن های XO/PS4 خیلی شبیه هم هستن.
من اینجا هیچ صحبتی در مورد قدرت PS4 و... کردم؟؟؟؟
من جواب اون شخص رو دادم فقط

من اینجا هیچ صحبتی در مورد قدرت PS4 و... کردم؟؟؟؟
من جواب اون شخص رو دادم فقط
منم حرفی از ماکرو نزدم و شما پریدی وسط و پای ماکرو رو کشیدی اینجا . یکم بزرگ شید دیگه حالمونو به هم زدین (جمله های قشنگیه ، نه ؟! :| )

دوست عزیز اول مخاطبتو بشناس بعد هر چی به ذهنت میرسه تایپ کن . من از اون بچه مدرسه ای های ماکرو فن یا سونی فن نیستم :|

به زور پای آدمو میکشین به این بحثای چیپ و دوزاری )x

آخرین ویرایش:
منم حرفی از ماکرو نزدم و شما پریدی وسط و پای ماکرو رو کشیدی اینجا . یکم بزرگ شید دیگه حالمونو به هم زدین (جمله های قشنگیه ، نه ؟! :| )
دوست عزیز اول مخاطبتو بشناس بعد هر چی به ذهنت میرسه تایپ کن . من از اون بچه مدرسه ای های ماکرو فن یا سونی فن نیستم :|
منم وکیل مدافع مایکرو نیستم که بخوام خودم رو به خاطر اهانت بهش ناراحت کنم
فقط این رفتاراتون همه تاپیک هارو به گند کشیده

همه ی اینا sh*t
به نظر من جنگ خیلی خوبی رو شاهد خواهیم بود که البته بازم یکی دو تا استدیو های مایکروسافت رو هوان ولی خوب بازم استدیوهای زیر کاربلدن...!
Guerrilla Games vs 343 Industries
Polyphony Digital vs Turn 10 Studios
SCE Santa Monica Studio vs Black Tusk Studios
N@ughty Dog vs Remedy Entertainment
Team Ico vs Lionhead Studios
Ready at Dawn Studios vs Capcom Vancouver
Quantic Dream vs Crytek

این پستو میخواستم تو تاپیک بحث درباره رزولوشن Plant vs zombies بزنم .

من Ryse رو همین دو سه روز پیش اولین بار خودم بازی کردم امروزم حدودا نصف بازی رو بازی کردم ... اگه کسی بازی نکرده بره بازی کنه تا متوجه بشه نسل جدید چه پتانسیلی داره بازی کردنش وقتی دسته دست خودتون هست و روی هر جا که دوست دارین تمرکز میکنید و جزئیات رو سر فرصت میبینید نسبت به دیدن ویدئوهای بازی خیلی فرق داره.
اینو بدون شوخی میگم سخت افزاری که Ryse رو 720p با فریم ریت 20 اجرا کنه باید بتونه COD G رو 2k/60fps فیکس اجرا کنه . تکنیکهای گرافیکی مختلف و نورپردازی بازی از یه طرف تکنیک AA بنیان افکن بازیم از طرف دیگه به علاوه تکسچرهای واقعا عالی و رفلکشن روی زره ها و خیلی چیزای دیگه ... بعضی صحنه ها 20-30 یا شایدم بیشتر npc همزمان با هم توی یه صحنه درگیر هستن و به همه اونا جزئیات محیط و اشیاء داینامیک مثل درختها ، پارچه ها ، چمنهای روی زمین ، آب و ... که با حرکت باد یا حرکت کاراکترها تکون میخورن رو هم اضافه کنین واقعا بی دلیل نبوده که گیم اسپات در مورد گرافیک بازی گفته Wonderful
اینکه سازنده ها نمیتونن یه سری بازی رو روی XO با رزولوشن 1080 اجرا کنن بدون هیچ شکی یا بر میگرده به عدم آشناییشون با سخت افزار XO یا احتمالا مشکلی که با SDK ـهای فعلی دارن.قصدمم از این حرفا اصلا مقایسه PS4 با XO و یا اینکه بگم این بهتره اون بدتره و این حرفا نیست کلا این بازیهایی که الان سرشون اختلاف وجود داره جلوی بازیهای آینده هردوتا کنسول از نظر گرافیک به جوک بیشتر شبیهن تو آینده بازیهایی روی XO و PS4 اجرا میشه که ملت از خودشون میپرسن که چرا بازیهای لانچ رزولوشن 4K نداشتن!

46980985479457713134.jpg

83390085258369002669.jpg

79505390940341374537.jpg

بابا توان سخت افزاری هر دو تا کنسول یکی هست همتون سر کارید

منم وکیل مدافع مایکرو نیستم که بخوام خودم رو به خاطر اهانت بهش ناراحت کنم
فقط این رفتاراتون همه تاپیک هارو به گند کشیده
وقتی میگی رفتاراتون ینی داری منو هم میگی . اگه با یه پستی مشکل داری نقل قول کن و جوابش رو بده نه اینکه جمع ببندی و بگی رفتاراتون .

شما مثل اینکه از پستای زیبای ماکرو فنا تو تاپیکای مختلف خبر ندارین که مرغ پخته رو به خنده میندازه ، اونوقت منم باید به شما بگم پستاتون خیلی ... هستن و همه جا رو به گند کشیده ؟

پ.ن : اگه میخای ادامه بدی تو پروفایل این کارو بکنی بهتره .

خوب پس Xbox One قوی تره.سازنده ها هم کم کم دارند با سخت افزار Xbox One آشنا می شوند و این خیلی خوبه.

آفرین به این جعبه ناشناخته که تونسته یه بازی دو بعدی رو درست و حسابی اجرا کنه! ... 8-|

این پستو میخواستم تو تاپیک بحث درباره رزولوشن Plant vs zombies بزنم .

من Ryse رو همین دو سه روز پیش اولین بار خودم بازی کردم امروزم حدودا نصف بازی رو بازی کردم ... اگه کسی بازی نکرده بره بازی کنه تا متوجه بشه نسل جدید چه پتانسیلی داره بازی کردنش وقتی دسته دست خودتون هست و روی هر جا که دوست دارین تمرکز میکنید و جزئیات رو سر فرصت میبینید نسبت به دیدن ویدئوهای بازی خیلی فرق داره.
اینو بدون شوخی میگم سخت افزاری که Ryse رو 720p با فریم ریت 20 اجرا کنه باید بتونه COD G رو 2k/60fps فیکس اجرا کنه . تکنیکهای گرافیکی مختلف و نورپردازی بازی از یه طرف تکنیک AA بنیان افکن بازیم از طرف دیگه به علاوه تکسچرهای واقعا عالی و رفلکشن روی زره ها و خیلی چیزای دیگه ... بعضی صحنه ها 20-30 یا شایدم بیشتر npc همزمان با هم توی یه صحنه درگیر هستن و به همه اونا جزئیات محیط و اشیاء داینامیک مثل درختها ، پارچه ها ، چمنهای روی زمین ، آب و ... که با حرکت باد یا حرکت کاراکترها تکون میخورن رو هم اضافه کنین واقعا بی دلیل نبوده که گیم اسپات در مورد گرافیک بازی گفته Wonderful
اینکه سازنده ها نمیتونن یه سری بازی رو روی XO با رزولوشن 1080 اجرا کنن بدون هیچ شکی یا بر میگرده به عدم آشناییشون با سخت افزار XO یا احتمالا مشکلی که با SDK ـهای فعلی دارن.قصدمم از این حرفا اصلا مقایسه PS4 با XO و یا اینکه بگم این بهتره اون بدتره و این حرفا نیست کلا این بازیهایی که الان سرشون اختلاف وجود داره جلوی بازیهای آینده هردوتا کنسول از نظر گرافیک به جوک بیشتر شبیهن تو آینده بازیهایی روی XO و PS4 اجرا میشه که ملت از خودشون میپرسن که چرا بازیهای لانچ رزولوشن 4K نداشتن!

46980985479457713134.jpg

83390085258369002669.jpg

79505390940341374537.jpg
die die عزیز نمیدونم چرا لذتی ک تو خوندن پستای تو هست تو شاتل هوا کردن نیست:d:d

آخرین ویرایش:
رئیس crytek یرلی گفته بود که در زمان ساخت ryse ما پیچ و خم های esram یاد گرفتیم و همین esram که خیلی از سازنده ها ازش مینالن تبدیل کردیم به یه نکته مثبت و تونست این صحنه هایی که تو ryse میبینید به کمک esram خلق کنیم ! اگه مایکرو بیاد تجربه تیم Crytek و خودشو در اختیار استدیو های دیگه بزاره خیلی میتونه موثر باشه

من از صمیم قلبم خوشحالم به خاطر این تفاوت...:d

والا چشممون به دست پخت این بازی سازان مولتی خشک ششد از بس دیدیم نسخه های PS4 بازیهاشون بهتره تا به امروز...اما بالاخره یه خبر جدید شنیدیم و من از صمیم قلب خوشحالم چون واقعن خسته شده بودم از خبرهای تکراری...خخخخخخ :d

ولی به احتمال زیاد سازندگانش از ماکرو پول گرفتن تا بعضی اختلافات تابلو در نسخه PS4 به وجود بیارند...لول

یه نکته مهم که کسی بهش توجه نکرده اینه که سازنده این بازی Double Helix Games و این بازی دومین تجربشون با سخت افزار XO هست تجربه اولشون Killer Instinct بود که اتفاقا با اینکه اختصاصی XO بود رزولوشن واقعی بازی 720 بود ولی احتمالا سر این بازی یاد گرفتن با سخت افزار XO چطور میشه بازی ساخت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or