بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

یک بار خود دستگاه رو ریست کن، چند ثانیه دستت رو روی دکمه Power نگه دار تا بوق بزنه!!!:d
البته موقعی که روشن میکنی اینکار رو انجام بدی بهتره چون اگه روشن باشه ممکنه به جای ریست شدن فقط خاموشش کنی:))
بعد نتیجه رو بگو باز همینطوره یا نه؟;)

اینکارو کرد وقتی دستگاه خاموش بود دکمه پاورر رو گرفتم یه بوق زد بعد دوبار بوق پشت سر هم میزنه
هیچ اتفاقی نمیوفته نه منویی نه ارمی نه چیزی فق میگه دسته رو به کابل یواس بی وصل کن
نمیدونم چشه
شما هم بعد از 5 ماه خاموش بود وقتی روشنش کردی اینجوری شد؟؟

آقا يه سوال فني كسي از بچه هاي سايت تا حالا از خرابي كنسول هاي اسليم خبري داده؟؟؟
يعني تا حالا برا كسي پيش اومده؟؟؟

يه سوال ديگه
من PS3 SLIM دارم كه با HDMI به HDTV مارك LG وصله البته به همين تلوزيون XBOX360 هم وصل دارم
وقتي Xbox360 روشن اصلا نويز و لرزشي تو تلوزيون ندارم خيلي وقت هر دو وصل هستند ولي وقتي PS3 روشنه (اگه خيلي از نزديك به تلوزيون نگاه كنم در حد 10 سانتي متر ) نوشته ها يه نويز خيلي ريزي دارند
البته اينو اتفاقي ديدم از 1 متري اصلا معلوم نيست
حالا مي خواستم بپرسم TV مشكل نداره؟؟؟ يا PS 3 ؟؟؟؟
بعد يه سوال ديگه وقتي بازي هاي مختلف ميزارم تو كنسول لحظه اجراي بازي صفحه يكبار ميره و مياد انگار داره دوباره روشن ميشه اين چي مشكلي نداره؟
نكته : كنسول اسليم 250 گيگ همرا با PS EYE هستش و كپي خور نيست و ورژن دستگاه 3.50 هستش

ممنون ميشم كامل كامل توضيح بديد؟؟؟
ممنونb-)
يادم رفت بگه PS3 رو 1080P هستش و Xbox360 رو 1080i هستش
و روي بدنه TV هم نوشته كه HD و تو دفترچش هم خوندم نوشته بود تو حالت HDMI 1080P ساپورت ميكنه

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال دارم که یه مدته مخمو داره سوراخ میکنه: این حرف که میگن اگر وسط نصب بازی بلو-ری رو بکشی بیرون یا خاموش کنی هاردت میسوزه درسته یا رمت میسوزه در این حالت چه مشکلی پیش میاد؟؟؟ اخه من چند بار این کارو کردم ولی مشکلی برام پیش نیومده میخوام بدونم ایا مشکلی براش در اینده پیش میاد اصلا مشکلی دستگاهم نداره عین روز اوله. ولی این حرفا اعصابمو خورد کرده )x ممنون میشم یکی بگه قضیه چیه ؟؟؟ ps3 slim 120 gb>:d<>:d<

دوستان من یه سوال دارم که یه مدته مخمو داره سوراخ میکنه: این حرف که میگن اگر وسط نصب بازی بلو-ری رو بکشی بیرون یا خاموش کنی هاردت میسوزه درسته یا رمت میسوزه در این حالت چه مشکلی پیش میاد؟؟؟ اخه من چند بار این کارو کردم ولی مشکلی برام پیش نیومده میخوام بدونم ایا مشکلی براش در اینده پیش میاد اصلا مشکلی دستگاهم نداره عین روز اوله. ولی این حرفا اعصابمو خورد کرده )x ممنون میشم یکی بگه قضیه چیه ؟؟؟ ps3 slim 120 gb>:d<>:d<

لول ...
ببینید خودش میگه : PLEASE زمان نصب یا save یا ... یا هرچی ... میگه خاموش نکنید ... یا هرچی !
اگه مشکلی پیش نیومد که نیومد !
اگه بیاد هم که چشمت کور!

محترمانه داره میگه : Please اینکار رو نکنید شما میکنید ... بعد مخت هم سوراخ داره میشه ؟

حتما یک دلیلی داشته که میگه انجام ندید حالا شما گوش نمیدی ... whatever!

سلام.من دستگاهمو کرک کردم داشتم بازی می کردم که اومدم رو داشبورد یهو دستگاه هنگ کرد الان همه ی گزینه های داشبورد در حال چرخشن(مثلا داره لود می شه) و بدون کرک هم درست نمی شه.چی کار کنم درست شه(ریست هم کردم باز نشد):((

سلام.من دستگاهمو کرک کردم داشتم بازی می کردم که اومدم رو داشبورد یهو دستگاه هنگ کرد الان همه ی گزینه های داشبورد در حال چرخشن(مثلا داره لود می شه) و بدون کرک هم درست نمی شه.چی کار کنم درست شه(ریست هم کردم باز نشد):((

فقط همه اطلاعاتت میپره ... لینک زیری رو کلیک کن !

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=1216437&postcount=1245

اینکارو کرد وقتی دستگاه خاموش بود دکمه پاورر رو گرفتم یه بوق زد بعد دوبار بوق پشت سر هم میزنه
هیچ اتفاقی نمیوفته نه منویی نه ارمی نه چیزی فق میگه دسته رو به کابل یواس بی وصل کن
نمیدونم چشه
شما هم بعد از 5 ماه خاموش بود وقتی روشنش کردی اینجوری شد؟؟

دوستان یکی جواب منو بده کارم گیره
امروز هم دسته رو بردم پیش دوستم دسته سالم بود خیلی زود دستگاه دوستم باهاش مچ شد
نمیدونم چشه

Red screen

سلام بر همه اقا کسی نیست به من کمک کنه دستگاه ps3 من مشکل پیدا کرده یک صفحه قرمز می یاد که به این مشکل میگن red screen اقایون چجوری دستگاهم را درست کنم خداوکلی راهنمایی کنید چجوری درستش کنم نگید درست نمیشه و باید بدی برات درست کنند اموزشش را بزارید بدجوری حالم گرفته هست شرمندم می کنید:((

به حالت ریکاوری ببر اگه شد که شد اگه نشد مثل باید هاردت را عوض کنی.>:d<

سلام بر همه اقا کسی نیست به من کمک کنه دستگاه ps3 من مشکل پیدا کرده یک صفحه قرمز می یاد که به این مشکل میگن red screen اقایون چجوری دستگاهم را درست کنم خداوکلی راهنمایی کنید چجوری درستش کنم نگید درست نمیشه و باید بدی برات درست کنند اموزشش را بزارید بدجوری حالم گرفته هست شرمندم می کنید:((
الفاتحه مع الصلوات

هارد را فرمت کردم نشد دسته را به دستگاه وصل کردم بازم نشد دستگاه را 10 بار خاموش کردم بازم نشد تو منو ریکاوری هم نمیره همه صفحه فرمز رنگ می یاد که بهش میگن red screen چی کار کنم کسی اموزشی نداره تا از شر این مشکل راحت بشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or