بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
اقا لطفا یکی در مورد تعویض هارد ps3 جهت افزایش مقدار اون راهنمایی کنه.
تو تاپیک این موضوع هرچی پیغام گذاشتیم کسی به داد ما نرسید.
من طبق آموزش سایت عمل کردم ولی وقتی هارد جدید رو راه اندازی میکنم پیغام میده که برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن.وقتی این کار رو می کنم شروع به نصب نرم افزار 3.41 میکنه و تا 70در صد پیش میره بعد پیغام میده که نرم افزاری پیدا نشد برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن. لطفا راهنمایی کنید.
تمام موارد رو چک کردم با همین نرم افزار هم سیستمم رو ارتقا دادم مشکلی نداشته فقط روی هارد جدید این ایراد رو میگیره.هارد 500گیگ(fat32فورمت)seagate و دستگاه 40fat اصل ژاپن
یک دستگاه دیگه از دوستم گرفتم و هارد 500 گیگی رو که تو دستگاه من مشکل داشت تو اون دستگاه جایگزین کردم و در کمال تعجب دیدم که اصل مشکلی نداره و بلافاصله دستگاه اونو فورمت کرد واصلا نرم افزار نخواست یعنی بلافاصله بعد از جایگزینی تو محیط ps3 بالا اومد و اصلا از من چیز دیگه ای نخواست وبا یک فورمت ساده و ری استارت شدن منوی اصلی اومد.من دستگاه دوستمو با همون ورژن 3.41 که تو فلش خودم هست قبلا ارتقا دادم.بعد از فورمت کردن هارد با دستگاه دوستم بک آپ دستگاه خودمو رو که قبلا گرفته بودم روی این هارد نصب کردم و بعد که این هارد(500) مثل دستگاه خودم شد فقط با ظرفیت بالاتر اونو تودستگاه خودم گذاشتم وباز هم همون شرایط پیش اومد و ازم نصب نرم افزار رو خواست من که این هارد رو کاملا برای راه اندازی اماده کردم و نرم افراز هم روش هست پس چرا اون تودستگاه دوستم اجرا میشه ولی تودستگاه من نه???????????????? ضمنا من هارد دستگاه دوستمو هم که میزارم باز همین اشکال رو میگیره یعنی دستگاه من فقط با هارد اصلی خودش بالا میاد و هارد دستگاه دیگه ای رو لود نمیکنه (دستگاه دوستم fat40 چینی) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک
ضمنا نوع دستگاهم 40 فت pal ژاپنی و مدل CECHJ04

سلام آقا یه سوال داشتم من میخوام بدون هی فیش برق ps3 در میارم وصل میکنم برای کنسول ضرر داره؟؟
به خصوص وقتی که ps3 هک شد !
اگر اسیلم بهتر کمتر این کار را بکنی
اگر فت هست که احتیاجی به این کار نیست فقط کافیه دکمه پاورشه را قطع کنی

مرسی m33ft

:x آقا دستگام درست شد ولی یه مشکلی داره هر 10 دقیقه دوباره همین ارور چراغ زردو میده ولی بعد از 30 دقیقه دورست می شه ( من خمیر سلیکن خیلی معمئلی استفاده کردم ) تورو خدا راهنمایم کنید .

سلام دوستان بعد از چند ماه پلی 3 رو روشن کردم وقتی روشن کردم صفحه سیاه بود و خبری از ارم پلی 3 نبود بعد یه متن خارجی نوشته که دسته رو با یو اس بی وصل کن و دسته رو وصل کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد و دسته رو هم شناسایی نکرد بعد هم دکمه ریست دسته رو زدم باز افاقه نکرد و رو همون متن خارجی وایساده نمیدونم چی کار کنم دستگام خراب شده؟؟؟
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید

سلام دوستان بعد از چند ماه پلی 3 رو روشن کردم وقتی روشن کردم صفحه سیاه بود و خبری از ارم پلی 3 نبود بعد یه متن خارجی نوشته که دسته رو با یو اس بی وصل کن و دسته رو وصل کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد و دسته رو هم شناسایی نکرد بعد هم دکمه ریست دسته رو زدم باز افاقه نکرد و رو همون متن خارجی وایساده نمیدونم چی کار کنم دستگام خراب شده؟؟؟
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید
یک بار خود دستگاه رو ریست کن، چند ثانیه دستت رو روی دکمه Power نگه دار تا بوق بزنه!!!:d
البته موقعی که روشن میکنی اینکار رو انجام بدی بهتره چون اگه روشن باشه ممکنه به جای ریست شدن فقط خاموشش کنی:))
بعد نتیجه رو بگو باز همینطوره یا نه؟;)

این عادیه وقتی دستگاه داغ میکنه فن به تور عادی کار میکنه احتمالا صداش هم زیاده زیاد حساس این مورد نباش فعلا عادیه
اخه تو این 2 سال از این صدا ها از خودش در نکرده بود ممکنه چیزی توش شل شده باشه یا چیزی لای پره هاش گیر کرده باشده ؟صدای جیر جیرش مثل شل شدن میمونه

من فکر نکنم مشکلی باشه چون همان طور که گفتم به خاطر گرما هست و این صدا عادی دوسته عزیز زیاد بهش توجه نکن
ببینم بعداز چند دقیقه این صدا در میاد نیم ساعت یا یک ساعت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or