بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
من يه PS3 SLIM 250G PALدارم.دو سه هفته است خريدم.
1.موقعي كه بعضي زير منوها رو ميخوام انتخاب كنم يا بازي رو اجرا كنم يكي دوبار صفحه تلويزيون آبي ميشه و بعد مثلا تصاوير بازي مياد. .البته از نظر خودم مشكلي نيست ولي ميخوام خيالم راحت بشه.
2.اين يكي ربطي به تاپيك نداره ولي يه جا خواستم بپرسم. بازيهاي پلي استيشن مثل ايكس باكس 360 كه روي هارد كپي ميشن وبا اين روش كمتر از درايو استفاده ميشه نيست؟

1اگه firmware دستگاه را اپدت كني شايد مشكلت حل شه....

2.بعضي بازي ها يه install ابتدايي روي هارد ميكنن كه لود بازي ها كوتاه تر بشه ولي نميتوني بازي رو روي هارد نصب كني و بدون ديسك اجرا كني

سلام
من يه PS3 SLIM 250G PALدارم.دو سه هفته است خريدم.
1.موقعي كه بعضي زير منوها رو ميخوام انتخاب كنم يا بازي رو اجرا كنم يكي دوبار صفحه تلويزيون آبي ميشه و بعد مثلا تصاوير بازي مياد. .البته از نظر خودم مشكلي نيست ولي ميخوام خيالم راحت بشه.
2.اين يكي ربطي به تاپيك نداره ولي يه جا خواستم بپرسم. بازيهاي پلي استيشن مثل ايكس باكس 360 كه روي هارد كپي ميشن وبا اين روش كمتر از درايو استفاده ميشه نيست؟
1 - دو دلیل داره یا اینکه فیش پشته دستگاهات شل شده یا پشته ال سی دی
یا مشکل از خوده ال سی دی باشه
اینم که دوستمان جواب داد :biggrin1:

زیاد تو نخ این صفحه قرمز نرید هنوز علت اصلیشو کسی نمیدونه فقط دعا کنید دستگاتون اینطور نشه .

اخه یکی میگه همشون میشن. یکی میگه فقط 80 گیگ ها یکی میگه 80 جدیدا اینجوری مشن یکی میگه 80 گیگ قدیمیا یکی میگه مشکل از اپدیت هست.

اخه یکی میگه همشون میشن. یکی میگه فقط 80 گیگ ها یکی میگه 80 جدیدا اینجوری مشن یکی میگه 80 گیگ قدیمیا یکی میگه مشکل از اپدیت هست.
ای بابا توصیح خاصی نداره :-"
ولی شما چرا اسلیم نمیگیرد والا و اسلیم هم خرابی تا حالا نداده به نظر من اسلیم بگیر :cool:خودتت را راحت کن :biggrin1:

دوستان من امروز اومدم دستگام رو بعد از چند هفته روشنش كنم صفحه چراغ كنار دكمه ي روشن كردنش چشمك ميزنه بعدش صفحه سياه مياد و بعد چند ثانيه خاموش ميكنه .
به نظرتون ايرادش چيه؟
ممكنه براي اين باشه كه خيلي وقته كه روشنش نكردم؟

سلام
من امروز دستگاه رو روشن کردم یه پیغام داد که نمی تونه hdmi رو شناسایی کنه
حالا هم فقط تصویر عادی رو میاره یعنی 480 p
ریستش کردم بازم فایده نداشت
جالب اینه که با همون کابل hdmi تصویر عادی رو میاره
یعنی کابل سالمه سوکت های تلویزیون و ps3 هم سالمه
کسی می دونه مشکل از کجا هست؟
من باید چی کار کنم؟

دوستان این پلی 3 چی کار کنم که هوای گرم داخل دستگاه بیاد بیرون اگر اینجوری خاموش کنم که هوای گرم تو دستگاه میمونه راه حلی چیزی نیست مثل ایکس باکس ؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید

سلام
من امروز دستگاه رو روشن کردم یه پیغام داد که نمی تونه hdmi رو شناسایی کنه
حالا هم فقط تصویر عادی رو میاره یعنی 480 p
ریستش کردم بازم فایده نداشت
جالب اینه که با همون کابل hdmi تصویر عادی رو میاره
یعنی کابل سالمه سوکت های تلویزیون و ps3 هم سالمه
کسی می دونه مشکل از کجا هست؟
من باید چی کار کنم؟
کابل رو بکش دوباره نصب کن!
بعدش برو تو بخش تنظیمات دستگاه Restore to default کن..........
از اول دوباره بهش تنظیمات رو بده! مثل بار اولی که دسگاهت رو روشن کردی;)

دوستان این پلی 3 چی کار کنم که هوای گرم داخل دستگاه بیاد بیرون اگر اینجوری خاموش کنم که هوای گرم تو دستگاه میمونه راه حلی چیزی نیست مثل ایکس باکس ؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید

یه روشی میدونم که پیشنهاد نمیکنم انجام بدی.... مدل پی اس 3ت چیه؟؟؟؟ اگه اسلیم باشه که بلد نیستم بین فت ها بگو سری جدیده یا قدیم؟

کابل رو بکش دوباره نصب کن!
بعدش برو تو بخش تنظیمات دستگاه Restore to default کن..........
از اول دوباره بهش تنظیمات رو بده! مثل بار اولی که دسگاهت رو روشن کردی;)

تمام این کارا رو چند بار کردم ولی بازم فایده نداره :((
وقتی می خواد hdmi رو پیدا کنه صفحه سیاه میشه هر چی سرچ می کنه اتفاقی نمی افته تا دوباره برمی گرده به حالت قبل :eek:

تمام این کارا رو چند بار کردم ولی بازم فایده نداره :((
وقتی می خواد hdmi رو پیدا کنه صفحه سیاه میشه هر چی سرچ می کنه اتفاقی نمی افته تا دوباره برمی گرده به حالت قبل :eek:
داداش بذار رو 1080i یا 720p
مطمعنی؟؟؟
اگه بازم کار نکرد دو حالت داره! یا تلوزیونت ایراد پیدا کرده برای پخش فایل اچ دی.... یا دیگه من نمیدنم! خیلی عجیب:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or