مشکلتم همچین بزرگ نیست بیا مغازه بدم تعمیر کارمون برات درست کنهمشکل بزرگم اینه که من شیرازم .
ببین دوست عزیز از بلوری که حجم بالایی دارند این طوری میشه و از اونجایی که این بازی هیچ گونه اطلاعاتی از بلوری را ذخیزه نمی کنه داخله هارد و همش را از روی بلوری میخوانه (البته بعضی از بازی ها این طوراند ) و به همین دلیل صدای داخل دایو زیاده و هیچ جایی نگرانی نیست خیلات راحت و از بازی لذت ببریددوستان سلام
یه سوال تاکتیکی فنی استراتیژیکی از اهالی فن!
اقا من یه چند ورزیه که یه اسلیم 120 گیگ خریدم.
اولین بازی که انجام دادم و بدون مشکل تا تهش رفتم و کوچکترین صدایی از درایو نشنیدم کیلزون 2 بود. یادمه اولین بار که دیسکشو گزاشتم روش پر جای انگشت بود که البته بعد متوجه شدم!
اما دو رو پیش که انچارتید 2 رو گرفتم و اجراش کردم درایو هنگام لود یه صدای جون کندنی که خیلی هم بلند نیست میده در صورتی که دیسک بازی بسیار تمیز هست.
حالا میخواستم ببینم که نکنه درایو مشکل داشته باشه!
یه سوال دیگه :
اگه تا زمانی که بازی را تا اخرش نرفتیم دیسک را از درایو خارج نکینم و در همون حال کنسول را خاموش کنیم مشکلی که برای درایو پیش نمیاد!؟
ممنون
ببین دوست عزیز از بلوری که حجم بالایی دارند این طوری میشه و از اونجایی که این بازی هیچ گونه اطلاعاتی از بلوری را ذخیزه نمی کنه داخله هارد و همش را از روی بلوری میخوانه (البته بعضی از بازی ها این طوراند ) و به همین دلیل صدای داخل دایو زیاده و هیچ جایی نگرانی نیست خیلات راحت و از بازی لذت ببرید
بابت اينكه هر سوال منو جواب ميدي خيلي خيلي ممنونمببین دوست عزیز از بلوری که حجم بالایی دارند این طوری میشه و از اونجایی که این بازی هیچ گونه اطلاعاتی از بلوری را ذخیزه نمی کنه داخله هارد و همش را از روی بلوری میخوانه (البته بعضی از بازی ها این طوراند ) و به همین دلیل صدای داخل دایو زیاده و هیچ جایی نگرانی نیست خیلات راحت و از بازی لذت ببرید
کسی جواب نداد راه حل پیدا نشده برای مشکل 2 چراغ دسته؟مشکلتم همچین بزرگ نیست بیا مغازه بدم تعمیر کارمون برات درست کنه
PC Center طبقه 5 واحد 501
دوستان کسی جواب نداد مشکل 2 چراغ دسته حل نشده؟
یه توضیح بیشتر میشه بدی ؟!سلام برای یکی مشکل صفحه قرمز پیش اومده
چی کار کنه؟!
سلام برای یکی مشکل صفحه قرمز پیش اومده
چی کار کنه؟!
یعنی کسی واقعا از این موضوع هیچی نمیدونه؟کسی جواب نداد راه حل پیدا نشده برای مشکل 2 چراغ دسته؟
وای خدای من دستگاه شما دیگه نمیشه کاریش کرد و برای موقعتا تا زمانی که ابدیت بیاد اونم شانسی درست بشهسلام دوستان
من برج 8 پارسال یدونه 80 گیگ فت گرفتم
برادر زادم اومده بوده خونمون .زمانی که برگشتم پلی 3 ام به کنار افتاده بود رو زمین(البته تو برق نبودش)
روشنش که کردم بازی فیفا 10 رو بالا نیاورد
نینجا گایدن رو که میزارم بالا میاره ولی سیو نمیکنه
فیلم هم پخش میکنه
متاسفانه زمانی که بایز داخل درایور نیست منو بالا نمیاد و 3 تا صفحه قرمز رنگ میاد
من کرمانشاه زندگی میکنم اینجا کسی نبود درست کنه
2 بار تا الان اوردمش تهران ولی اونجا هم نتونستن درست کنند
فردا میخوام یه اسلیم 250 گیگ بگیرم
خواستم ببینم مشکل فت 80 گیگم پیدا شده و ایا قابل درست شدن هستش؟