اقا دمتگرم برگرد که منم احتیاج دارم به شدتتوالا چی بگم فقط می تونم احتمال بدم که بر اثر نوسانات برق rom و bios دستگاهت از بین رفته و باید عوض بشن
اونم اگه امکانش باشه.
ولی من باز دارم می گردم ببینم می تونم روشی برای حل موضوع پیدا کنم یا نه
اقا دمتگرم برگرد که منم احتیاج دارم به شدتتوالا چی بگم فقط می تونم احتمال بدم که بر اثر نوسانات برق rom و bios دستگاهت از بین رفته و باید عوض بشن
اونم اگه امکانش باشه.
ولی من باز دارم می گردم ببینم می تونم روشی برای حل موضوع پیدا کنم یا نه
اگه منظور شما از هنگ کردن فریز کردن باشه که معمولا این مشکل هست و چیز عادی هست. لازم نیست ریکاوری کنی.سلام دوستان. من روز اولی که دستگاه رو خریدم (slim250) دستگاه هنگ کرد و از روی نا آگاهی اون رو از برق کشیدم. بعد از اون به راهنمایی دوستان هزار جور بلا به سرش اوردم. ریکاوری کردم، ریست کردم،درست میشد ولی بعد از یه خاموش و روشن دوباره هاردم رو فرمت می کرد. تا این آخری که فریم ورش رو با آخرین آپدیت بالا بردم. بعد از اون دیگه درست شد و مشکلی نداشت تا اینکه چند تا بازی کردم و مقداری از بازی ها رو سیو کردم اما دوباره وسط متال گیر هنگ کرد و مجبور شدم ریکاوری کنم. این عمل دوبار تکرار شد.
به نظر شما ایراد از هارد نیست؟ اگه بخوام عوض کنم چقدر خرج داره ؟ دیگه اعصابم داغونه. help me
یکی به داده من برسه منه خنگ ورداشتم دستگاهمو که ریجنش 3 هست با بازی ریجن 1 اپدیت کردم دسته شوک دارم دیگه کار نمیکنه یعنی دستم هم عدد 1 وهم عدد 2 را قرمز نشون میده حالا من چیکار کنم
قانون استفاده همزمان از بازی های PlayStation Network رو سونی تغییر داده . وقتی بازی رو Share می کنید ، یکی که بازی میکنه ، نفر بعدی 24 ساعت بعد میتونه وارد بازی بشه . یعنی کسی که یه بار بازی کرد و از بازی خارج شد ، اونی که بازی رو باهاش به اشتراک گذاشته 24 ساعت بعد میتونه وارد بازی بشه .سلام بچه ها من یه بازی از کسی گرفتم حالا که زدم بره تو بازی این اررور رو میده
the copyright protection information is invalid
جان من یکی کمک کنه ممنون.