Captain Mitchell
کاربر سایت
ديسك رو ميزارم تو دستكاه اجرا نميكنه مشكل از جيه؟
مثل اين هست ببينيدhttp://www.youtube.com/watch?v=hwFoL3KUJ8Y&feature=related
اخرين ابديت كه ريختم 3.01 بود.
تا قبل update مشکلی نداشت?
ديسك رو ميزارم تو دستكاه اجرا نميكنه مشكل از جيه؟
مثل اين هست ببينيدhttp://www.youtube.com/watch?v=hwFoL3KUJ8Y&feature=related
اخرين ابديت كه ريختم 3.01 بود.
امروز بردم كفتن مشكل از لنز هست بايد تعويض بشه.تا قبل update مشکلی نداشت?
سلام.
دیروز وقتی بازیم تموم شد خواستم از بازی بیام بیرون بیام برای همین quit game کردم دیدم تصویر سیاه شده و از بازی خارج نمیشه برای همین مجبور شدم دستگاه رو با دکمه پاور خاموش کنم و و دوباره دستگاه رو روشن کردم بازی رو از توش برداشتم ولی وقتی بعداظهر دستگاه رو روشن کردم دستگاه روشن میشد ولی قبل از اینکه وارد محیط اصلی بشه هنگ میکنه و هیچ کارشم نمیشه کرد مگر اینکه دستگاه رو خاموش کنم.![]()
حالا نمیدونم چیکار کنم اگه میشه منو راهنمایی کنین.
کمک
فشار برق به طرز عجیبی بالا رفت و ps3 دود کرد و بوی سوختنش بلند شد
الان ps3 رو که روشن میکنم همون بو رو باز میده .جرات نمیکنم زیاد روشنش بزارم
در ضمن سیستم بالا میاد
لطفا راهنماءی کنید farpar88 = yahoo id
رو بازی های دیگه چی ؟ همین مشکل هست ؟
اره با بازیهای دیگه هم امتحان کردم. امروز هم دوباره گفت اطلاعات هارد خرابه باید ریستور کنی برای همین ریستور کردم اخرش که 100% شد ریست شد دوباره گفت باید ریستور شه.
تازه این درخواست رو موقعی میده که دستگاه روشن میشه.:confused:
سلام.
دوستان من از موقعی که آپدیت 3,1 که ریختم بعد چند روز وقتی بازی رو تو دستگاه میزارم زود عنوان بازی میاد ولی حس میکنم Loading بخشهای مختلف بازی کمی بیشتر شده!
وقتی هم بازی رو تو دستگاه میزارم موقعی که میره تو بازی و لودینگ و منوی بازی یه صدایی از دستگاه میاد.(انگار دستگاه بلوری رو هی میاد بخونه ولی وایمیسته و دوباره..)ولی بازی میاد.
و زمانی هم که رفتم تو بازی صدا قطع میشه!
طوریش نشه؟چش شده؟
دستگاه من 80 پال هست.
سونی هم یه آپدیت درست و حسابی نمیتونه بزنه..هی آپدیت جدید میده!
من امروز داشتم infamous بازی می کردم 3:30 ساعت تقریبا بازی کردم
دستگاه تصویرش وسط ماموریت هنگ کرد ولی صدای موزیک بازی پخش میشد
یعنی چی ؟
بازی رجین 3 هست و دستگاه من ntsc ربطی به این چیزا داره ؟
اصلا این شماره های رجین ها یعنی چی ؟
فایلهای سیستم هادر دیسک خراب شدهامروز دستگامو روشن کردم این پیام رو داد(البته با دسته روشن شد روزهای پیش با دسته روشن نمیشد)the hard disk file system is corrupted and will be restoredبعد دستگاه رو خاموش کردم دوباره از منوی ریکاور اومدم بالارفتم توی قسمت rebuild database وقتی دکمه دایره رو زدم این پیام رو داد:the hard disk cannot be accessed حالا این یعنی چی؟![]()