بلد نیست این سونی یه فریمویر خوب بزنه اومد یه تغییری بده بدترم کرد کارو!آره امروز هم یک بار دیگه شد. البته همه چی کار میکنه ها. یعنی می تونم از بازی Quit کنم و دوباره برم توش و نیازی به روشن و خاموش کردن دستگاه هم نیست.
بلد نیست این سونی یه فریمویر خوب بزنه اومد یه تغییری بده بدترم کرد کارو!آره امروز هم یک بار دیگه شد. البته همه چی کار میکنه ها. یعنی می تونم از بازی Quit کنم و دوباره برم توش و نیازی به روشن و خاموش کردن دستگاه هم نیست.
منم جدیداهی وسط بازی دو بار گیر کرد PS3 و باید حتما PS3 رو خاموش روشن میکردم تا درست شه !!! آپدیت 3.01 رو که ریختم اینجوری شده !!!جدیدا که نه یعنی یه بار
آره امروز هم یک بار دیگه شد. البته همه چی کار میکنه ها. یعنی می تونم از بازی Quit کنم و دوباره برم توش و نیازی به روشن و خاموش کردن دستگاه هم نیست.
نمی دونم ولی فکر نکنم ربطی به کنسول داشته باشه. من کلا حدود 3 ماه هست که گرفتم و فکر نکنم مشکلی داشته باشه. فکر می کنم مشکل از بازی یا خود آپدیت 3.01 هستاین احتمال قوی مشکل خود بازی با اپدیت خود بازی درست میشه
و درمورد این فریزهای که دوستان گزارش میکنن
من که فکر نکنم مشکل از فریمور باش اگه بود تا الان صدای بقیه هم درمیومد
فقط فریز توی بازی انچارتد بود که اونم اپدیت دادن منم تا الان خدارو شکر فریز نداشتم
نه تو انلاین نه تو بازی
نتیجه گیری بیشتر مراقب کنسولتون باشید عزیزان
نمی دونم ولی فکر نکنم ربطی به کنسول داشته باشه. من کلا حدود 3 ماه هست که گرفتم و فکر نکنم مشکلی داشته باشه. فکر می کنم مشکل از بازی یا خود آپدیت 3.01 هست
توی اون تاپیک جوابتون رو دادمسلام
اگه می تونید لطفا منو راهنمایی کنید
من ADSL 256 دارم میخوام با PS3 به اینترنت وصل شم
مدل مودمم : TP-LINK TD-8811 External ADSL2+ Router
از طریق کابل LAN بهش وصل کردم
همش اینو میگه :
an error occurred during communication with the server this is a DNS error (80710102
primary DNS ?????????
secondary DNS ?????????
از اینجا هم کمک گرفتم که تو پست اوش جامع همه چیزو نوشته اما بازم نشد
http://boardsus.playstation.com/play...cending&page=1
اگه راه حل دیگه بدید ممنون میشم
2 جا که خوبه ایشون تو 4-5 تا تاپیک سوال پرسیدنتوی اون تاپیک جوابتون رو دادم
دو جا پست پست ندید لطفا
اینو نگفتی قبل از آپدیت کار میکرد یا نهديسك رو ميزارم تو دستكاه اجرا نميكنه مشكل از جيه؟
مثل اين هست ببينيدhttp://www.youtube.com/watch?v=hwFoL3KUJ8Y&feature=related
اخرين ابديت كه ريختم 3.01 بود.
اره كار ميكرد. ولي در اين مدت 4 يا 5 بار فريز ميشد.اینو نگفتی قبل از آپدیت کار میکرد یا نه
لنز دستگاه یا کثیف شده یا خراب شده
بچه های متخصص یه سوال...
دسته فابریکی رو دستگاه خریدم انالوگ سمت چپ ایراد پیدا کرده وکمی گیر میکنه و نرم حرکت نمیکنه ..می خواستم بدونم قابل تعمیر هست...خودم میتونم این کارو بکنم یا بدم جایی این کارو انجام میدن...؟؟؟
با تشکر
بچه های متخصص یه سوال...
دسته فابریکی رو دستگاه خریدم انالوگ سمت چپ ایراد پیدا کرده وکمی گیر میکنه و نرم حرکت نمیکنه ..می خواستم بدونم قابل تعمیر هست...خودم میتونم این کارو بکنم یا بدم جایی این کارو انجام میدن...؟؟؟
با تشکر
این مشکل برای بعضی از دستگاها به وجود اوردهاره كار ميكرد. ولي در اين مدت 4 يا 5 بار فريز ميشد.
احتمالا لنز دستگاه ایراد پیدا کرده . ماله منم اینطوری شد . اولاش وسط بازی Error می داد . بعدا کلا بازیو نمی خوندديسك رو ميزارم تو دستكاه اجرا نميكنه مشكل از جيه؟
مثل اين هست ببينيدhttp://www.youtube.com/watch?v=hwFoL3KUJ8Y&feature=related
اخرين ابديت كه ريختم 3.01 بود.