online or offline?اون که واسه لودینگشه
بعد از اینکه یه دفعه فریز شد اینجوری گیر میکنه
online or offline?اون که واسه لودینگشه
بعد از اینکه یه دفعه فریز شد اینجوری گیر میکنه
منم 1 مشکل با ps3 دارم اینه که وقتی از پشت خاموش می کنم و دفعه بعد می خواهم روشن کنم
دقتی که از پشت روشن میکنم چراغ قرمز حی چشمگ میزنه و بالا نمیاد و از پشت خاموش کنم تا 2 روز که دست بهش نزنم درست میشه تا دوباره از پشت قطع کنم ps3 من 60 گیگ ؟
راستشو بخوای من فیلم PS3 ایت رو دیدم ولی چون تا حالا همچین چیزی ندیده بودم جوابی نداشتم بدم .دیگه اینطوری مانده درست نمسشه یکی نیست بگه چی شده کاشکی حداقل چراغ زرد میشد میدونستم چیکار کنم فیلمشم که گزاشتم
بله منم همینو میخواستم بگم!online....offline باشه که لگه:biggrin1:
من تا حالا لینوکس نصب نکردم رو دستگاه ولی شما دستتو در حالت خاموش نگه دار روی پاور و بر ندار تا سه تا بوق بزنه بعدش باید یه پیغام بیاد که دسته رو با usb به دستگاه وصل کن بعدش یه منو میاد از داخل اون rebuild data رو انتخاب کن و بعدش تنظیمات رزولوشن و غیره رو میپرسه انجامش بده و بذار بعدش ps3 کار خودشو بکنه ! احتمالا فرجی حاصل بشه و درست بشه !salam bebakhshid ke english type miikonam farsi nadaram
dirooz ke mikhastam roo ps3 linux nasb konam vaghti dvd e linux o gozashtam va otheros ro entekhab kardam vaghti safhe avaz shod az otagh raftam biroon bad az ye modat ke oomadam didam ps3 roshane yani cheragh sabze vali hich tasviri nadare. har no' kabli ro ham begin emtehan kardam(hdmi--hdmi be dvi--av)j
vaghti ham ke mikham khamoosh konam bayad dah sanie negahdaram .
hatta daste ha ro ham nemishnase
toro khoda nagin ke brick shode chon midoonam nashode
toro khoda komakam konin bavar konin rooz oshab nadaram:sick
از وقتی خریدمش فریمورش رو آپدیت نکردم همون 2.70بله منم همینو میخواستم بگم!
احتمال داره که فریمور ریجن دیگه ای روی دستگاه نصب کرده باشی (البته این امکان وقتی هست که فریمور رو با PC دانلود کرده باشی)
دستگاه رو جابجا نمیکنی؟از وقتی خریدمش فریمورش رو آپدیت نکردم همون 2.70
هر سه روز یه بار همه سیمهاش رو میکنم میارمش بیرون برای کارواش:biggrin1:دستگاه رو جابجا نمیکنی؟
لول ! پس مزه هم میپرونیهر سه روز یه بار همه سیمهاش رو میکنم میارمش بیرون برای کارواش:biggrin1:
دیسکو در میارم و برقشم قطع میکنم فکر نمی کنم مشکلی پیش بیادلول ! پس مزه هم میپرونی
دستگاه جابجا بشه ممکنه این مشکل پیش بیاد
در این حالت میگن کنسولت مرده و با خیال راحت هر آزمایشی میخوای روش انجام بده:biggrin1:ای خداااااااااااااااااااااااا
دستگاه من که چراغ زرد میومد با همون سشوار درست شد
فقط باید یه کم درجه حرارت و زیاد می کردم
اما حالا ................
دوباره بعد از 2 هفته همون جوری شده
تمام اون جاهایی که گفته شده بود رو سیلیکون زدم
دیگه نباید به این زودی همون مشکل حرارتی براش پیش بیاد
آخه چشه این؟
دوباره با سشوار درستش کنم؟