بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

منم 1 مشکل با ps3 دارم اینه که وقتی از پشت خاموش می کنم و دفعه بعد می خواهم روشن کنم
دقتی که از پشت روشن میکنم چراغ قرمز حی چشمگ میزنه و بالا نمیاد و از پشت خاموش کنم تا 2 روز که دست بهش نزنم درست میشه تا دوباره از پشت قطع کنم ps3 من 60 گیگ ؟

منم 1 مشکل با ps3 دارم اینه که وقتی از پشت خاموش می کنم و دفعه بعد می خواهم روشن کنم
دقتی که از پشت روشن میکنم چراغ قرمز حی چشمگ میزنه و بالا نمیاد و از پشت خاموش کنم تا 2 روز که دست بهش نزنم درست میشه تا دوباره از پشت قطع کنم ps3 من 60 گیگ ؟
ای بابا انقد نگید pS3 من 60 گیگه :(( ماله منم 60گیگه یعنی ماله منم اینجوری میشه ؟ :((

سلام
من دستگاهمو قسمت جلوش رو که با دست فشار میدم یه صدای قیز قیزی میکنه مثل اینکه لق باشه:confused: دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟راهی برای تعمیرش هست؟
ممنون

نه بابا. نگران نباش. ماله منم 60 گیگه الان حدود 3 ساله که خریدمش مشکلی براش پیش نیومده.:love:
(60 گیگ داره ترور شخصیتی میشه):biggrin1:
آره منم سال 2007 گرفتم تا الان میشه 2 سال ولی چیزیش نشده خدا رو شکر (گوش شیطون کرو لال !:p)
اقا خواهشا کمک کنید:(
مگه حالا چیشده ؟ روشن که میشه ؟

کسی نبود باری دهنده که یاری کند ؟

از بس گفتم PS خراب نميشه خودم خودمو چشم زدم.
بدبخت شدم.:((
دستم به دامن بچه هاي بازي سنتر.
اقا من امروز رفتم پلي استيشن رو روشن كردم.ولي همينطوري صفحه تاريك بود !!!:eek:
من با يه كابل HDMI to DVI پلي استيشن رو به مانيتور PCم وصل كرده بودم.
يه كمي با كابلش ور رفتم ديدم هيچي نشد.ولي نكته ي جالبش اينجاست كه ميتونستم روي منوهاش اينور اونور كنم و صداش ميومد.
ولي اثري از تصوير نبود.
با خوده دسته دكمه ي PS رو نگه داشتم و خاموش كردم كنسول رو با 2 تا تلوزيون ديگه هم امتحان كردم.هم HDMi و هم AV ش كار نميكنه.
يعني تصوير رو پخش نميكنه...:((
مشكل چيه ؟!؟
شما رو جان هر كي دوست دارين به دادم برسين كه غذا از گلوم پايين نميره...:((

برای منم یک بار اینجوری شد
دستتو روی دکمه خاموش 10 ثانیه نگهدار انقدر که دستگاه بعد از روشن شدن خامشو بشه در طی این مسیر دستت رو از روی دکمه برندار.
بعد دوباره روشنش کن. امید به خدا درست میشه . کلا همیشه دوستان یادشون باشه هر وقت خواستن دستگاه رو به یک اتصال تصویری دیگر وصل کنند باید اینکار رو انجام بدن .

Last edited by a moderator:
سلام
من دستگاهمو قسمت جلوش رو که با دست فشار میدم یه صدای قیز قیزی میکنه مثل اینکه لق باشه:confused: دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟راهی برای تعمیرش هست؟
ممنون
مال منم این جوری هست نگران نباش طبیعی هستش

داشتم کیلزون بازی میکردم , یه دفعه صفحه گیر کرد, Ps button عمل نمی کرد هر چی سعی کردم خاموشش کنم نشد, eject رو زدم و BD اومد بیرون PS3 هم ریستارت شد و اومد بالا. مشکلی پیش اومده؟:( من هم سه چراغ شدم؟:( (یه دو ساعت دو ساعتو نیم هم بود که داشتم بازی میکردم)

داشتم کیلزون بازی میکردم , یه دفعه صفحه گیر کرد, Ps button عمل نمی کرد هر چی سعی کردم خاموشش کنم نشد, eject رو زدم و BD اومد بیرون PS3 هم ریستارت شد و اومد بالا. مشکلی پیش اومده؟:( من هم سه چراغ شدم؟:( (یه دو ساعت دو ساعتو نیم هم بود که داشتم بازی میکردم)
نه! فریز کرده ! مشکلی نیست ولی اگه زیاد پیش بیاد معلومه مشکل داره!
شمام پستتو یه جا بده همه جا کپی نکن!
ضمن این که داشتن دوتا یوزر خلاف قوانین هست

نه! فریز کرده ! مشکلی نیست ولی اگه زیاد پیش بیاد معلومه مشکل داره!
شمام پستتو یه جا بده همه جا کپی نکن!
ضمن این که داشتن دوتا یوزر خلاف قوانین هست
بعد از این که دوباره روشنش کردم هم یکم وسط بازی گیر می کرد البته رد میشد, مشکل ممکنه از کجا باشه؟
چشم , ببخشید
چه جوری میشه یکیشو دیلیت کرد؟

بعد از این که دوباره روشنش کردم هم یکم وسط بازی گیر می کرد البته رد میشد, مشکل ممکنه از کجا باشه؟
چشم , ببخشید
چه جوری میشه یکیشو دیلیت کرد؟
مشکلی نیست ماله خود بازیه برا من هم بعضی موقع ها وسط بازی KZ2 گیر میکنه بعد درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or