سلامسلام دوستان گرامی ...من در مورد دوتا بازی هام به ی erorr رسیدم که نمی دونم دلیلش چیه ...لطفا راهنماییم کنین
این میگه دیتاشون خراب شده و باید پاک کنی و دوباره از اول دانلود کنی این تنها راهشه
سلامسلام دوستان گرامی ...من در مورد دوتا بازی هام به ی erorr رسیدم که نمی دونم دلیلش چیه ...لطفا راهنماییم کنین
سلام
دوستان یدونه PS3 اسلیم گرفتم کپی خور؛بعد خواستم آپدیتش کنم از کنسولفا 4.81 ریباگ دانلود کردم کاستوم فریمور نصب کردم روش ؛ورژن مولتیمن هم 4.55 بود فک کنم؛فریمور دستگاهم اشتباه نکنم 4.48 اینا بود؛خلاصه آقا ما اینو نصبیدیم رفتم که گیمو باز کنم سرعت دستگاه بهتر شد بعد آپدیت تو مولتی من بازیو میزدم لود میومدم بیرون که از /app_home/ps3_game/ بازیو باز کنم مثله قبلش این ارورو داد 80028f14 هرکاری هم کردم درست نشد بازیا تو مولتی من میومد ولی ایجا لود نمیشد؛خلاصه زدم فرمت شد از اول مولتی من نصب کردم با برنامه ریباگ Toolbox و وب من (PS3 نداشتم تا الان نوب هستم تو فریم ورکو هکش ،یکمی از سایتا اطلاعات دارم نه بیشتر ) خلاصه همچنان ارور پابرجاست؛چه قبل نصب مولتیمن و بقیه چه بعدش
الان میخوام گیم دانلود کنم واسش تست کنم ،اگه تاپیک یا مرجعی دارین به طور کلی برای PS3 ممنون میشم لینک بدین(نصب بازی؛هک،فریمور هرچی که باشه)؛و مهم ترین موضوع چیکار کنم که ارور نده اصلا این ارور باعث مشکل میشه؟
سلامسلام به همه
بازی مافیا 2رو از روی دیسک که اجرا میکنم
صدای خوندن دیسک بلوری مثل صدای شخم زدن میمونه
قارت قارت تر تر
خیلی بد صدا میده
مشکل کحاست؟
یادمم نمیاد قبلا این مشکل بوده یا نه
لطفا کمک
مفت نمیارزهسلام
ی ps3 دسته دوم میخوام بهرم
160gb
2012A مدلش
فنش میره رو دور 3 یعنی اول ارمه بعد تند بعدم خیلی تند
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامدوستان ps3 من دسته را به صورت بیسیم یا وایرلس نمیشناسه.فقط کابل که وصل کنم به دسته کار میکنه.کسی میتونه کمکم کنه چهکار کنم درست شه.حتی دسته نوع خریدم همین مشکل را داشت.
دیروز تو یه فروم خارجی یکی بود مثل شما مشکل داشت و یه بار از نو دیتابیس رو ریبیلد کرد اوکی شد!دوستان ps3 من دسته را به صورت بیسیم یا وایرلس نمیشناسه.فقط کابل که وصل کنم به دسته کار میکنه.کسی میتونه کمکم کنه چهکار کنم درست شه.حتی دسته نوع خریدم همین مشکل را داشت.
سلامسلام
من ps3 اسلیممو برای گردوخاک گیری و تعویض خمیر سیلیکون باز کردم از اونوقت هر وقت روشنش میکنم چراغ قرمزش یه بار 3تا چراغ زرد و یه بار دیگه 6 تا چراغ زرد نشون میده
مشکل چیه؟
اگر بلدی فن ش هم یه سرویس کن احتمالا فن دستگاه کثیف شده اونم یک سرویسی کنتو بازی میره و مشکلی نداره فقط من نگران شدم
با برنامه وبمن دیدم دمای cpu تو xmb حول و حوش 78 درجست با فن 50 درصد و تو بازی که میرم فن میره رو 100 و دما میاد رو 72
دمای rsx درون بازی 44 با فن 50 درصد و بیرون بازی 48 با فن 100 درصد
خطرناکه؟