بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دوستان برای دسته ام مشکلی بوجود اومده تو بازی هایی مثله gta v gt6 همه دکمه ها کار میکنه بجز l2 r2 که باید خیلی فشارشون بده تا یکم بکار بیفته زغالاشم عوض کردم ولی حل نشد!!!!!چه کنم ؟؟؟
یادم رفت بگم تو بقیه بازی ها درسته l2 r2 ش

آخرین ویرایش:
عاغا یه چند روزی دستگاه تو بازی هی صفحش میپره انگار که کابل اچ دی رو در بیارو بزنی من 3 ماه روشنش نکرده بودن الان 3 4 روزه بگشتم به بازی زیاد بازی نمیکن مشکل به نظرتون از چیه ؟خود کابل میتونه باشه یا پورت اچ دی دستگاه خروجیشه یا چیزه دیگه ایه :( ؟

سلام دوستان کسی میدونه این ارور مربوط به چی هستش؟80010201

کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این به زبان انگلیسیش

• Please attempt to connect the Internet at a later time.
  • If this issue continues to occur, please reboot the system.

ترجمه فاسیش
به زبان ساده بهت بگم
اینترنتت مشکل داره و هر چند وقت یکبار دستگاه رو خاموش روشن کن و ببین درست میشه یا نه یا اینکه مودم رو ببر سمت دستگاهت
هر چی هست از اینترنت هست

بابا تو رو خدا یک منو کمک کنه
من داشتم اپدیت 4.45 رو روی دستگاهم نصب میکردم یهو ارور داد هر کاری میکنم((خاموش روشن میکنم-برم منوی ریکاوری)) نمیشه یکی منو کمک کنه لطفا

- - -ویرایش - - -

من داشتم اپدیت 4.45 رو روی دستگاهم نصب میکردم یهو ارور داد هر کاری میکنم((خاموش روشن میکنم-برم منوی ریکاوری)) نمیشه یکی منو کمک کنه لطفا

- - -ویرایش - - -

من داشتم اپدیت 4.45 رو روی دستگاهم نصب میکردم یهو ارور داد هر کاری میکنم((خاموش روشن میکنم-برم منوی ریکاوری)) نمیشه یکی منو کمک کنه لطفا واییییییییییییییییییییییییی یکی منو کمک کنه

اصلا تا حالا منو ریکاوری رفتی یا نه؟؟

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

هزار بار امتحان کردم به منوی ریکاوری نمیره و باز شروع به ادامه نصب اپدیت میکنه و بعد باز ارور میده بدبختم کرده خواهش میکنم منو کمک کنید

هزار بار امتحان کردم به منوی ریکاوری نمیره و باز شروع به ادامه نصب اپدیت میکنه و بعد باز ارور میده بدبختم کرده خواهش میکنم منو کمک کنید

خوب بذار ابدیت کنه
نکن اینکار رو چون دستگاه خراب میشه اگر دیگه ابدیت کردی دیگه کاریش نمیشه کرد و هیچ نوع کمکی نمیشه کرد

با سلام خدمت دوستان محترم. ps3 فت ریفر شده اینجانب چراغ زرد دوم را هم داد، البته تعمیر کردم و دوباره روشن شد ولی مجددا، دچار مشکل خواهد شد. بنابراین تصمیم به خرید یک فروند ps3 اسلیم گرفتم. حال سوالی که از کارشناسان محترم دارم این است که به دلیل اینکه سیو بازیها در ps3 قدیمی برایم بسیار مهم است آیا راهکاری وجود دارد که این سیوها را به ps3‌جدید منتقل کنم و در این دستگاه جدید هم این سیو دیتاها قابل بازی کردن باشد و خطای یکی نبودن یوزر را ندهد. البته کمی تحقیق کردم و متوجه شدن که با کابل اترنت میتوان دیتاها را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل کرد ولی آیا از طریق استفاده از کابل اترنت، سیو دیتاهای قدیمی در کنسول جدید قابل دسترسی و بازی میباشد ؟؟؟؟؟؟ آیا با استفاده از کابل اترنت و اتصال دو کنسول، سیو دیتاها هم به کنسول جدید منتقل میشود و اگر منتقل شد حتی سیو دیتاهای قفل شده هم منتقل و اجرا میشود و میتوان در کنسول جدید سیو بازی مثلا کرایسیس که در کنسول قدیمی بوده را اجرا کرد و خطای عدم تطبیق یوزرها را نگرفت. تروفیها راچگونه به کنسول جدید میتوانم منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟ این سوالها را از خیلیها پرسیدم ولی به جواب درست نرسیدم امیدوارم اینجا جواب صحیح را از شما دوستان محترم، بگیرم و اینهمه وقتی که برای بازیها گذاشتم و در مراحل بالا آنها را سیو کردم به علت خراب شدن کنسولم ، از بین نرود و مجبور به دوباره انجام دادن خیلی از آنها نشوم.

دوستان سلام
من تازه یه اسلیم 120 گیگ به دستم رسیده ، کپی خور نرم افزاری
وقتی که با کابل HDMI وصلش می کنم به تلویزیون ؛ تصویر پرش داره ، یعنی هی میاد و میره در حالی که دستگاه داره کار می کنه
وقتی که وارد اون محیطی که با نگه داشتم دکمه پاور وارد میشه ، میرم ؛ تصویر نرمال میشه و پرش نداره
اینجا رزولوشن تصویر 576ه . به راحتی میشه بازی کرد و مولتی من هم اجرا می شه
اما وقتی تو تنظیمات display رزولوشن رو به 1080 تغیر می دم دوباره تصویر پرش داره
یه بار هم system restor رو انجام دادم اما قضیه به همون صورت باقی می مونه
ممنون می شم راهنماییم کنید

با سلام خدمت دوستان محترم. ps3 فت ریفر شده اینجانب چراغ زرد دوم را هم داد، البته تعمیر کردم و دوباره روشن شد ولی مجددا، دچار مشکل خواهد شد. بنابراین تصمیم به خرید یک فروند ps3 اسلیم گرفتم. حال سوالی که از کارشناسان محترم دارم این است که به دلیل اینکه سیو بازیها در ps3 قدیمی برایم بسیار مهم است آیا راهکاری وجود دارد که این سیوها را به ps3‌جدید منتقل کنم و در این دستگاه جدید هم این سیو دیتاها قابل بازی کردن باشد و خطای یکی نبودن یوزر را ندهد. البته کمی تحقیق کردم و متوجه شدن که با کابل اترنت میتوان دیتاها را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل کرد ولی آیا از طریق استفاده از کابل اترنت، سیو دیتاهای قدیمی در کنسول جدید قابل دسترسی و بازی میباشد ؟؟؟؟؟؟ آیا با استفاده از کابل اترنت و اتصال دو کنسول، سیو دیتاها هم به کنسول جدید منتقل میشود و اگر منتقل شد حتی سیو دیتاهای قفل شده هم منتقل و اجرا میشود و میتوان در کنسول جدید سیو بازی مثلا کرایسیس که در کنسول قدیمی بوده را اجرا کرد و خطای عدم تطبیق یوزرها را نگرفت. تروفیها راچگونه به کنسول جدید میتوانم منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟ این سوالها را از خیلیها پرسیدم ولی به جواب درست نرسیدم امیدوارم اینجا جواب صحیح را از شما دوستان محترم، بگیرم و اینهمه وقتی که برای بازیها گذاشتم و در مراحل بالا آنها را سیو کردم به علت خراب شدن کنسولم ، از بین نرود و مجبور به دوباره انجام دادن خیلی از آنها نشوم.

برای انتقال تروفی تنها راهکار سینک کردن رو سرورای سونیه که خطر بن رو هم داره.
ولی برای سیو میتونی سیو ها رو کپی کنی از تو کنسول{مستقیم با دسترسی به فولدرش از مولتی من که مشکل سیوهای قفل رو هم نداشته باشی}بعد با برنامه هایی که برای ریساین سیو اومده و تاپیکای آموزشیش اینجا هم هست سیوها رو برای کنسول جدیدت ساین کنی و استفاده کنی.البته تک و توک سیو ها هم جواب نمیده که دیگه من راهی پیدا نکردم.مثلا تو ۳۰۰ تا سیوی که من داشتم یادمه بازی تکن تیج ۲/shank/والکینگ دِد و ۲/۳ تای دیگه جواب نداد که زیاد مهم نبود تو اون همه سیو.
از طریق لن هم تا اونجا که میدونم سیوها رو نمیشه انتقال داد.
یه راه دیگه هم اینکه رو فریمورهای ریباگ باشی و از قابلیت fake save استفاده کنی که دیگه اون هر سیوی بریزی جواب میده و این جنگولک :دی بازیها رو هم نداره.
بازم شاید راه دیگه ای باشه بذار دوستان نظر بدن.

دوستان صدا دادن درایو از چی هست ؟یه صدای غژ غژ میده ..بعضی مواقع هم صدا نمیده....کلا بگیر نگیر داره...

آره دستگاه منم یه مدت همون اول بازی دو3 ثانیه صدا میداد ولی خود به خود درست شد

آره دستگاه منم یه مدت همون اول بازی دو3 ثانیه صدا میداد ولی خود به خود درست شد

از من باز صداش بگیر نگیر داره..یه چند بار بیرون و داخل میکنم دیسک برطرف میشه..ولی اگه بعد اون بازم بیارم بیرون و ببرم داخل صداش شروع میشه..
کلا اگه یه بار که صدا نداد اصلا از درایو اجکت نکنی و همش یه دیسک توش باشه مشکلی پیش نمیاد...
عمودی هم که میزارم کلا همه نوع صدایی قطع میشه و نرمال میشه...فقط رو حالت افقی صدا میده...
به نظرتون مشکل از لنزه؟شاید به دیسک کشیده میشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or