با سلام خدمت دوستان محترم. ps3 فت ریفر شده اینجانب چراغ زرد دوم را هم داد، البته تعمیر کردم و دوباره روشن شد ولی مجددا، دچار مشکل خواهد شد. بنابراین تصمیم به خرید یک فروند ps3 اسلیم گرفتم. حال سوالی که از کارشناسان محترم دارم این است که به دلیل اینکه سیو بازیها در ps3 قدیمی برایم بسیار مهم است آیا راهکاری وجود دارد که این سیوها را به ps3جدید منتقل کنم و در این دستگاه جدید هم این سیو دیتاها قابل بازی کردن باشد و خطای یکی نبودن یوزر را ندهد. البته کمی تحقیق کردم و متوجه شدن که با کابل اترنت میتوان دیتاها را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل کرد ولی آیا از طریق استفاده از کابل اترنت، سیو دیتاهای قدیمی در کنسول جدید قابل دسترسی و بازی میباشد ؟؟؟؟؟؟ آیا با استفاده از کابل اترنت و اتصال دو کنسول، سیو دیتاها هم به کنسول جدید منتقل میشود و اگر منتقل شد حتی سیو دیتاهای قفل شده هم منتقل و اجرا میشود و میتوان در کنسول جدید سیو بازی مثلا کرایسیس که در کنسول قدیمی بوده را اجرا کرد و خطای عدم تطبیق یوزرها را نگرفت. تروفیها راچگونه به کنسول جدید میتوانم منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟ این سوالها را از خیلیها پرسیدم ولی به جواب درست نرسیدم امیدوارم اینجا جواب صحیح را از شما دوستان محترم، بگیرم و اینهمه وقتی که برای بازیها گذاشتم و در مراحل بالا آنها را سیو کردم به علت خراب شدن کنسولم ، از بین نرود و مجبور به دوباره انجام دادن خیلی از آنها نشوم.