بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام به دوستان
من تازه عضو شدم .. یه سوال داشتم
چرا وقتی وارد مولتی من میشم ارور میده . . .. احتمالا آپدیت شده باشه تو انتخاب بعضی بازی ها .. حالا راهنماییم کنید چیکارش کنم ؟
آیا میشه باز مولتی من روش نصب بشه ؟ چجوری ؟

سلام به دوستان
من تازه عضو شدم .. یه سوال داشتم
چرا وقتی وارد مولتی من میشم ارور میده . . .. احتمالا آپدیت شده باشه تو انتخاب بعضی بازی ها .. حالا راهنماییم کنید چیکارش کنم ؟
آیا میشه باز مولتی من روش نصب بشه ؟ چجوری ؟

سلام دوست عزیز
تو تاپیک مربوطه بپرسین تا پاسخ داده بشه :
[h=3]هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*[/h]

برای سیو باید بگید فریمورتون چنده(پیشنهاد می کنم ریباگ 4.46 نصب کنید) اما اون یکی اگه به اینترنت وصل می شی گزینه اپدیت به وسیله اینترنت رو بردار مال خودم اینطور درست شد
آپیدت 4.46 روجرون روش نصب کردم ولی قبلانم که 3.55 روش بودم همین مشکل رو داشت به اینترنتم اصلا وصل نیستم !!!!!

سلام.
دکمه R1 دسته ps3 من یه جوری شُل شده البته کار میکنه ها ولی موقع بازی اعصابم رو خرد میکنه،میخوام بدونم درست میشه؟خودم میتونم درست کنم یا باید بدم بیرون؟ممنون

سلام.
دکمه R1 دسته ps3 من یه جوری شُل شده البته کار میکنه ها ولی موقع بازی اعصابم رو خرد میکنه،میخوام بدونم درست میشه؟خودم میتونم درست کنم یا باید بدم بیرون؟ممنون

باید تعویض بشه (آنالوگ یا همون شوکش)

سلام.
باید ذغالش رو عوض کنی.
باید تعویض بشه (آنالوگ یا همون شوکش)
:-/ R1 ؟؟

سلام تازه پلی استیشن 3 خریدم و دستگاهم یه بازی اورجینال داره که تو اجرای اون مشکلی نداره ولی وقتی میخوام بازی های کپی رو هارد رو بازی کنم این ارور میده 80022D90

سلام تازه پلی استیشن 3 خریدم و دستگاهم یه بازی اورجینال داره که تو اجرای اون مشکلی نداره ولی وقتی میخوام بازی های کپی رو هارد رو بازی کنم این ارور میده 80022D90

این ارور فکر کنم مربوط به تروفی بودش که حالا بنا به دلایلی اینجوری میشد جاش نیست بگم اینجا.شما اگه فریمویرت ریباگه تروفی اون بازی رو پاک کن ببین اوکی میشه اگه نه یه یوز دیگه بساز با اون برو اجرا کن احتمالا مشکلت حل بشه.

- - -ویرایش - - -

دوستان دسته dualshock 3 من خراب شد روشن نمیشه بعضی وقتام که روشن میشه نصف دکمه هاش کار نمیکنن چیکار کنم؟

در هر صورت باید تعمیر شه.شما قسمتی که یو اس بی داره رو از بالا و پایین با دستت تحت فشار بزار ببین اون موقع کارکردش چطوره

این ارور فکر کنم مربوط به تروفی بودش که حالا بنا به دلایلی اینجوری میشد جاش نیست بگم اینجا.شما اگه فریمویرت ریباگه تروفی اون بازی رو پاک کن ببین اوکی میشه اگه نه یه یوز دیگه بساز با اون برو اجرا کن احتمالا مشکلت حل بشه.

-[QUOTE چرا جاش نیست اینجا راستش من گفتم تازه خریدم زیاد از اصلاحاتش سر در نمیارم مثلا همین تروفی یعنی چی؟ فریموریم روجرون 4.46 هستش ریباگ نیست حالا باید چیکار کنم؟

- چرا جاش نیست اینجا راستش من گفتم تازه خریدم زیاد از اصلاحاتش سر در نمیارم مثلا همین تروفی یعنی چی؟ فریموریم روجرون 4.46 هستش ریباگ نیست حالا باید چیکار کنم؟

تاپیک رو نگاه کن نوشته راهنمایی.من نمیتونم یه ساعت توضیح بدم که این ارور ممکنه که قبلا کنسول صفحه قرمز داده یا دانگرید درست نشده یا هزار تا دلیل دیگه بیارم بعد آخرشم شما بگی تروفی چیه :دی
شما از جایی که کنسول رو خاموش روشن میکنی{تو منو}یه یوزر جدید بساز بعد با اون تست کن .

یوزر جدید ساختم ولی بازم همون ارور میده و اینکه کنسولم قبلا رد اسکرین شده بود خودم درستش کردم حالا چاره چیه؟

شما اول فریمویر ریباگ ۴.۴۶ رکس رو دانلود کن از ریکاوری بزن.نشد باید دانگرید کنی به ۳.۵۵ دوباره بیای فریمویرهای بالا.تاپیکهای آموزشش هم تو فروم هستش.

دوباره رد اسیکرین نشه؟ اخه اولشم 3.55 بود بعد اومدم به 4.41 ریباگ زدم که رد اسکرین شد! اعصابمو خرد کرده این کنسول بعد یه عمره کنسول خریدم اینم اینجوری شد اصلا میخوام بفروشمش بره اه اه اه

- - -ویرایش - - -

راستی یه چیزی یادم اومد اون موقعه هم که 3.55 بود این ارورو میداد تو اجرای بازیها ولی فقط بازی اورجینالشو راحت اجرا میکرد!

دوباره رد اسیکرین نشه؟ اخه اولشم 3.55 بود بعد اومدم به 4.41 ریباگ زدم که رد اسکرین شد! اعصابمو خرد کرده این کنسول بعد یه عمره کنسول خریدم اینم اینجوری شد اصلا میخوام بفروشمش بره اه اه اه

- - -ویرایش - - -

راستی یه چیزی یادم اومد اون موقعه هم که 3.55 بود این ارورو میداد تو اجرای بازیها ولی فقط بازی اورجینالشو راحت اجرا میکرد!

شما مشکلتون این بود که 1 دفعه نباید میومدید به 4.41 اول باید kmeaw 3.55 رو نصب میکردید بعد 4.330 rogero بعد 4.41 یا بالاتر
یه ضرب از 3.55 با cfw بیایید بالا این مشکلات پیدیدار میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or