بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان من دستگاه دوستم که فت 80 گیگ هستش یه مدتی درایوش خراب شده بود و دیسک نمیشناخت. اما چند وقت پیش دستگاه خود به خود خاموش کرده بود و وقتی هم که روشن میشد اپدیت میکرد. اخر اپدیت هم رو 99% ارور میدادش. این شماره ی ارورش هست: 8002F14E
راستی ریکاوری هم نمیره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

دوستان من دستگاه دوستم که فت 80 گیگ هستش یه مدتی درایوش خراب شده بود و دیسک نمیشناخت. اما چند وقت پیش دستگاه خود به خود خاموش کرده بود و وقتی هم که روشن میشد اپدیت میکرد. اخر اپدیت هم رو 99% ارور میدادش. این شماره ی ارورش هست: 8002F14E
راستی ریکاوری هم نمیره.

به احتمال زیاد هاردش خراب شده
یه احتمال ضعیف دیگه ای هم هست اونم خراب شدن برد کنسول باشه (البته اگه ضربه خورده باشه)

میتونم هارد رو در بیارم بعدش فرمتش کنم و بزارمش تو دستگاه؟

میشه ولی تو محیط ویندوز شناخته نمیشه میتونید با نرم افزارهای فرمت یا از داخل disk managment اینکارو کنید.فقط یادتون باشه که باید بعد فرمت دوباره فریمویر رو بزنید و اینکه فرمت رو هم fat32 بزنید.

عدم شناسایی دیسک

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
کنسول بنده سری فت و 60 گیگه , یکی دو روزه که دیگه دیسک بازی رو نمیشناسه , یکی از دوستان میگه مشکل از لنزشه !
خیلی ممنون میشم نظر و راهنمایی شما رو در این زمینه بدونم .

سلام .
دوستان ps3 ایم هارد نداره میخوام براش هارد بخرم ، میشه مراحل بعد از گزاشتن هارد رو ps3 رو برام توضیح بدین تا مثله قبل راحت بازیهای کپی رو اجرا کنه .
قبلا 4.41 rebug بوده

سلام دوستان من یک فته 80 گیگ دارم که تا به این لحظه باز نشده وموقعی که کولر خونه خاموشه دورفن میره بالا ولی موقعی که کولر روشنه دور فن پایینه به نظرتون مشکل داره لازمه که باز بشه؟؟؟//

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
کنسول بنده سری فت و 60 گیگه , یکی دو روزه که دیگه دیسک بازی رو نمیشناسه , یکی از دوستان میگه مشکل از لنزشه !
خیلی ممنون میشم نظر و راهنمایی شما رو در این زمینه بدونم .
دوست من شما باید حتما لنز دستگاهتون ور عوض کنی چون هیچ راهی نداره
این لنز دیگه عمرشو کرده
و دوستون هم درست میگه حرفشو گوش کنید
سلام دوستان من یک فته 80 گیگ دارم که تا به این لحظه باز نشده وموقعی که کولر خونه خاموشه دورفن میره بالا ولی موقعی که کولر روشنه دور فن پایینه به نظرتون مشکل داره لازمه که باز بشه؟؟؟//
ببین اگر میتوانی بازش کنی که خیلی خوب میشه
ولی اگر نمیتوانی بازش کنی بهتر که خودت بهش دست نزنی و ببریش بیرون یه سرویس کوچیک برات انجام بدند از لحاظ خاکی و تمیزی داخل دستگاه

این لنز دیگه عمرشو کرده

سلام دوست عزیز
با تشکر از نظرتون,
فقط در صورت امکان میشه بفرمائید هزینه خرید لنز چقدر میشه , و از کجا میتونم
تهیه کنم ؟

آخرین ویرایش:
با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک بنده تازه اینجا ثبت نام کردم و تازه هم پلی استیشن خریدم و الان هم یه مشکل خیلی جدی برام پیش اومده از دوستان میخوام راهنماییم کنم و هوای من تازه وارد رو هم داشته باشند یا علی. راستش قضیه اینکه من وقتی کنسول رو خریدم ورژن 3.55 کپی خور روش بود و چند تایی هم بازی کپی روی هاردش بود یه چند روزی که باهاش کار کردم موقع اجرای بازی همش این ارور میداد 8002D90 و بازی هم اجرا نمیشه بعد تصمیم گرفتم آپدیتش کنم به ورژنRebug CFW 4.41 و همین شد شروع درد سر آقا ما این فایلو دانلود کردیم و طبق گفته های سایت توی فلش با اون ترتیب خاص پوشه ها کپی کردیم و زدیم به کنسول و شروع کردیم به آپدیت که تا 50% تکمیل شد بعد یه دفعه دستگاه خاموش شد بعد روشنش کردیم دیدم یه صفحه قرمز اومده با یه سری نوشته که بعد از سرچ کردن فهمیدیم که بهش میگند ارور صفحه قرمز یه جا هم یه آموزش خوندم واسه رفع صفحه قرمز ولی درست متوجه نشدم به یه بنده خدا هم زنگ زدم گفتم اینجوری شده گفت من تلفنی راهنمایت میکنم که درستش کنی ولی بابات پول میگیرم بعدشم گفت که این دستگات مشکل داشته و تعمیری بوده و الانم که .درست بشه یه چند ماه دیگه کار میکنه میسوزه و از این حرفا حالا الان دو تا مساله برام پیش اومده یکی اینکه حرفای این بنده خدا درسته که زده و یکی دیگم اینکه چطوری باید درستش کنم ببخشید زیاد حرف زدم

دوستان سلام، دستگاه من فت 40 گیگ هستش...دیشب داشتم با دستگاه بازی میکردم که صفحه فریز شد و وقتی که دستگاه رو مجددا روشن کردم دیگه درایو رو نمیشناخت و هر کاری که کردم دیگه هیچ رقمه درایو رو کنسول نشناخت!! مشکل از لنزه که باید عوض بشه یا کلا درایو باید عوض بشه؟!

با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک بنده تازه اینجا ثبت نام کردم و تازه هم پلی استیشن خریدم و الان هم یه مشکل خیلی جدی برام پیش اومده از دوستان میخوام راهنماییم کنم و هوای من تازه وارد رو هم داشته باشند یا علی. راستش قضیه اینکه من وقتی کنسول رو خریدم ورژن 3.55 کپی خور روش بود و چند تایی هم بازی کپی روی هاردش بود یه چند روزی که باهاش کار کردم موقع اجرای بازی همش این ارور میداد 8002D90 و بازی هم اجرا نمیشه بعد تصمیم گرفتم آپدیتش کنم به ورژنRebug CFW 4.41 و همین شد شروع درد سر آقا ما این فایلو دانلود کردیم و طبق گفته های سایت توی فلش با اون ترتیب خاص پوشه ها کپی کردیم و زدیم به کنسول و شروع کردیم به آپدیت که تا 50% تکمیل شد بعد یه دفعه دستگاه خاموش شد بعد روشنش کردیم دیدم یه صفحه قرمز اومده با یه سری نوشته که بعد از سرچ کردن فهمیدیم که بهش میگند ارور صفحه قرمز یه جا هم یه آموزش خوندم واسه رفع صفحه قرمز ولی درست متوجه نشدم به یه بنده خدا هم زنگ زدم گفتم اینجوری شده گفت من تلفنی راهنمایت میکنم که درستش کنی ولی بابات پول میگیرم بعدشم گفت که این دستگات مشکل داشته و تعمیری بوده و الانم که .درست بشه یه چند ماه دیگه کار میکنه میسوزه و از این حرفا حالا الان دو تا مساله برام پیش اومده یکی اینکه حرفای این بنده خدا درسته که زده و یکی دیگم اینکه چطوری باید درستش کنم ببخشید زیاد حرف زدم
شما ببینید که به منوی ریکاوری دسترسی دارید؟
برای اینکا دستتون رو روی دکمه پاور نگه دارید تا چند تا بوق بزنه خاموش شه.دستتون رو بردارید دوباره نگه دارید تا ایندفه یه بوق متفاوت که دو تا ریز نزدیک به همه بزنه.اون لحظه دستتون رو بردارید.اگه منویی مشاهده نکردید که هیچ ولی اگه منو اومد دسته رو با سیم وصل کنید و همون ترتیب پوشه ها رو که قبلا رفتید رو برید و وصل کنید به کنسول بعد تو منو برید قسمت آپدیت و کلید select+start رو با هم بزنید تا اوکی بشه.

این لنز دیگه عمرشو کرده

سلام دوست عزیز
با تشکر از نظرتون,
فقط در صورت امکان میشه بفرمائید هزینه خرید لنز چقدر میشه , و از کجا میتونم
تهیه کنم ؟
ببین دوست من قیمت های لنز بالا و پایین داره و باید بری بازار قیمت بگیری ببینی هر کی چند میگیره
ولی قبلا هر لنزی 70 تومان بود الان نمیدونم
دوستان سلام، دستگاه من فت 40 گیگ هستش...دیشب داشتم با دستگاه بازی میکردم که صفحه فریز شد و وقتی که دستگاه رو مجددا روشن کردم دیگه درایو رو نمیشناخت و هر کاری که کردم دیگه هیچ رقمه درایو رو کنسول نشناخت!! مشکل از لنزه که باید عوض بشه یا کلا درایو باید عوض بشه؟!

چند تا بازی دیگه هم امتحان کن ببین میشناسه یا نه

شما ببینید که به منوی ریکاوری دسترسی دارید؟
برای اینکا دستتون رو روی دکمه پاور نگه دارید تا چند تا بوق بزنه خاموش شه.دستتون رو بردارید دوباره نگه دارید تا ایندفه یه بوق متفاوت که دو تا ریز نزدیک به همه بزنه.اون لحظه دستتون رو بردارید.اگه منویی مشاهده نکردید که هیچ ولی اگه منو اومد دسته رو با سیم وصل کنید و همون ترتیب پوشه ها رو که قبلا رفتید رو برید و وصل کنید به کنسول بعد تو منو برید قسمت آپدیت و کلید select+start رو با هم بزنید تا اوکی بشه.
ممنون از پاسختون
دوست عزیز بله وارد منوی ریکاوری میشه یه بار همین کارو کردم و سعی کنم ار طریق منوی آپدیت دوباره ورژن جدید رو نصب کنم ولی باز هم مثل دفعه اول تا 50% رفت و یه دفعه پرید رو 100% بعدشم خاموش شد که روشن کردم بازم رد اسکیرین بود! بعد گفتم شاید فایل مشکل داره دوباره از یه سایت دیگه دانلود کردم ولی این دفعه که وارد منوی ریکاوری شدم و رفتم برای نصب آپدیت یه ارور به این شماره داد
the data is corrupted (8002F325
و دیگه آپدیت رو ادامه نداد و باز هم رد اسکرین شد حالا باید چیکار کنم کمکم کنید خواهشا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or