دستگاهت فت هست اگر اره باید حتما حتما دستگاهتو ببری بیرون برات درست کنن وگرنه دستگاهت چراغ زرد میده مثل ماله خدا بیامرز من که رعایت نکردم و پشت گوش انداختم تا اینکه خراب شدسلام
اقایون من دو تا مشکل با PS3 دارم
یکی مشکل لنزش هست.PS3 من تقریبا یک سال خاک خورده.مشکلی که باهاش دارم اینه که تو اجرای بازی ها یکم مشکل داره.الان مثلا دیسک U3 من (اصل هست) یکم خط و خش داره!روی دستگاه خودم اصلا اجرا نمی شه ولی روی بقیه ی دستگاه ها تست می کنم راحت بالا میاد.برای اجرای بقیه ی بازی ها مشکلی ندارم هر چند احساس می کنم یکی بعشی از لودینگ ها و ... بیش از حد طولانی می شه.لنز رو می شه تمیز یا تعمیر کرد؟جای مناسبی سراغ دارید؟
مشکل دومم که اصلا نمی دونم چی هست این دو بوق ـه:d گاهی وقتی موقعی که از بازی خارج می شم دستگاه دو بار بوق می زنه (چراغ دکمه ی eject دو بار چشمک می زنه) و بعد Restart می شه.این مشکل از کجا سرچشمه می گیره؟
ممنون
سلام
اساتید محترم
گرمای ps3 تا چه حد معمولی هست ؟
سلام یکی از دوستام کنسولش چراغ زرد شده بود و واسش تعمیرش کردن و الان راه افتاده اما بعد از یک ماه بازی دیروز داشته با کنسول بازی می کرده که دستگاه خود به خود خاموش شده برق کلآ دیگه توش نداره و حتی چراغ قرمز کنسول هم روشن نمی شه و هر کاری هم کرده بازم هیچ تاثیری نداشته به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟
سلام بچها. چراغ زرد کنسول های فت بیش از 80 درصد مربوط به cell دستگاست که پایه های cell از مادربورد به علت حرارت زیاد جدا میشه و اصطلاحا میگن cell مسوزه!!! توی کشورهای دیگه میگن اون پایه ها رو دوباره بازسازی میکنن و کنسول مثل روز اولش میشه ولی من که توی شهر خودمون(مشهد) نتونستم کسی رو پیدا کنم که بتونه این کار رو انجام بده میگن توی تهران درست میکنن بازم باید این رو به صورت تخصصی از دوستان تهرانی که به این کار آشنا هستن بپرسین ... بازم به قول دوستمون کنسول باید برسی بشه ببینن مشکل از چیه!!! در ضمن یک سوال اون دفعه اول که چراغ زرد شده علتش یلود بوده؟؟؟؟؟
دوست عزیز سوالتون رو یک جا مطرح کنید جواب رو تو تاپیک همسایه دادمps3 رو با کابل hdmi به مانیتور وصل میکنم ارور out of range میده ، در حالی که صدا میاد !!!
سلام من یه کنسول اورج خور دارم دیروز که فریمور جدید رو از سایت سونی دانلود کردم مثل همیشه ریختم توی فلش و زدم به کنسول برای ابدیت
ولی ابدیت تا طرف های 70 درصد که میره این ارور رو میده
the data is corropted _8002f997_
فریمور 4.46
البته 3 بار تا حالا دانلود کردم فک کردم مشکل از دانلوده که نبود
اساتید میشه یه راهنمایی کنند مشکل از کجاست ؟
وسط دانلودتون برق یا اتصال اینترنت قطع نشده؟
یا خودتون دانلود رو stop نکردین؟
اگه این اتفاقات پیش اومده یه بار دیگه بدون stop یا هر اتفاق دیگه ای دانلود کنید احتمالا درست بشه
داش حامد مرسی از اطلاعات خوبت حرفهای منو کامل کردی؛من بیشتر ننوشتم که بچها حوصله خوندنش رو داشته باشن من منظورم از تعمیرر cell باز کردن خود cellهست؛منضورم تعمیربه وسیله حررارت نبود داش!!! اون کار رو که خودمم یاد دارم و یک برگشت موقت کنسولت هست نه داداش منظور من باز کردن خود cell و اتصال دوباره و صحیحش به مادربورد ه... بازم ممنون![]()