سلام,من امروز دستگاه رو آوردم خونه که ببینم مشکلش چیه, دیدم صدای فنش خیلی زیاده حتی تو منو , اما داغ نمیکنه و یا خاموش نمیشه ها ! حتی Pes12 رو هم بازی کردم! سوالم اینجاس الان اینو تعمیرش کنم دیگه درست میشه و هزینش چقده تقریبا? راستی دستشم هم قاطی داره تعمیر کنم درست میشه و هزینه این چقد میشه? ممنون میشم اگه دوستان کامل توضیح بدن که من سر دوراهی نمونم! چون این دستگاه رو میخوام از دوستم بخرم!
آقا مهدی حرف آقا حامد(نه احمد!)کاملا درسته این کنسول خراب هست و به تعمیر کردنش نمیصرفه چون در گرو چراغ زرد دادن هست و همونطور که میدونین حتی بعد از تعمییر چراغ زرد هم باز هم چراغ زرد میگیره....کلا PS3 FAT چراغ زرد داره 1هزار تومن هم نمی ارزهاحمد جان دقیقا زدی تو خال! آره باد سرد میده, اصلا دستگاه یخه یخ میشه!! خودمم تعجب کردم, چون میدونم اگه کنسول پشتش باد گرم نده ایراد داره
خب آقا مهدی عزیز ایشون چند راه داره:دمت گرم سروش جان, الان دستگاه رو باید چیکار کنه خب? بندازه بره
سلام به همه عزیزان.
دوستان لطفا منو راهنمایی کنند....
چند وقتی هست که وقتی دستگاه را روشن می کنم و شروع به بازی می کنم ( در همه بازی ها ) دستگاه هنگ می کند و نه دسته کار می کند و نه دکمه پاور دستگاه....و مجبور می شوم کابل برق را از دستگاه جدا کنم و مجددا به دستگاه بزنم...
دوستانی که با این مورد برخورد کرده اند لطفا بنده را نیز راهنمایی بفرمایند که این مشکل از کجا هست...
در ضمن الان چند روزی هم هست که تا روشن می کنم هنگ می کنه و هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد...
به نظر من احتمالا از لنز ـــتون ــه . حالا یه چیزی رو امتحان کـــــن ، دیسک رو دربیار ، ببین بازم تـــــو مـــنو هنگ میکنه یا نه !سلام به همه عزیزان.
دوستان لطفا منو راهنمایی کنند....
چند وقتی هست که وقتی دستگاه را روشن می کنم و شروع به بازی می کنم ( در همه بازی ها ) دستگاه هنگ می کند و نه دسته کار می کند و نه دکمه پاور دستگاه....و مجبور می شوم کابل برق را از دستگاه جدا کنم و مجددا به دستگاه بزنم...
دوستانی که با این مورد برخورد کرده اند لطفا بنده را نیز راهنمایی بفرمایند که این مشکل از کجا هست...
در ضمن الان چند روزی هم هست که تا روشن می کنم هنگ می کنه و هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد...
---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:20 PM ارسال شده بود ----------
مدل دستگاهم slim 360 هست
به نظر من احتمالا از لنز ـــتون ــه . حالا یه چیزی رو امتحان کـــــن ، دیسک رو دربیار ، ببین بازم تـــــو مـــنو هنگ میکنه یا نه !
دوستان من می خوام بازی رو از تو هارد اکستنال اجرا کنم نه از تو هارد خود PS3 بگبد چه کار کنم
لطفا جواب بدین!دوستان من ps3 slim 120gb خریدم ! بعد صدای فنش به نظرم زیاده صدای جارو برقی میده ! به نظر شما دستگاه خراب هست یا نه ! صدای xbox fat میده تقریبا ! یک 320 gb داشتم اینطوری صدا نمیداد !
لطفا جواب بدین!