بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام به دوستان عزیز پلی استیشن من وقتی روشنش می کنم صدای فنش خیلی زیاد بعد چند دقیقه هم ریست میشه چراغش هم تا موقعیکه ریست نشده سبز هست علتش چیه آدرس تعمیرکار خوبی رو هم اگه دارین ممنون میشم بهم بدین

سلام به دوستان عزیز پلی استیشن من وقتی روشنش می کنم صدای فنش خیلی زیاد بعد چند دقیقه هم ریست میشه چراغش هم تا موقعیکه ریست نشده سبز هست علتش چیه آدرس تعمیرکار خوبی رو هم اگه دارین ممنون میشم بهم بدین

اوه اوه این دیگه روشنش نکن داره خراب میشه ببرش به یه تعمییرکار
والله اگر اهواز بودی راهنمایت میکردم:d

ps3 ام بعد از 15دقیقه کلا خاموش میشه و no signal میزنه ، جوری که باید کلا کابل برق رو بکنم و جا بزنم تا وصل شه
گفتن که منبع تغزیه اش سوخته ،
چیکار کنم ، چقدرز بنظرتون خرج داره ؟

توروخدا يكي كمكم كنه تا الان هيچ مشكلي نداشتم يه بازي ريجين 3 تو دستگاه گذاشتم بازي اجراشد ولي وسط بازي اومد بيرون بعد اون هربازي گذاشتم خونده نشد.....

سلام,یکی از دوستان من یه ps3 فت 80گیگ داره,بازیاش اجرا میشه و راحت بازی میکنه, مشکل اینجاس صدای دستگاه زیاده مثل صدای xbox‏ میمونه! این باید تعمیر شه? هزینش چقد میشه?

سلام,یکی از دوستان من یه ps3 فت 80گیگ داره,بازیاش اجرا میشه و راحت بازی میکنه, مشکل اینجاس صدای دستگاه زیاده مثل صدای xbox‏ میمونه! این باید تعمیر شه? هزینش چقد میشه?

اگه تو منو بدون رفتن تو بازی صداش هم بالا میره باید تعمیر بشه

راستش دقت نکردم تو منو هم صدا میده یا نه! اگه تعمیرش کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد? هزینش چقده?
سلام اگر صدای فنش زیاد میشه که دستگاه شما دور فن بالا شده و باید هر چی زودتر ببریش تعمیر . اگر درایو صدا میده باید درایو رو یه سرویسی بکنی.

سلام,من امروز دستگاه رو آوردم خونه که ببینم مشکلش چیه, دیدم صدای فنش خیلی زیاده حتی تو منو , اما داغ نمیکنه و یا خاموش نمیشه ها ! حتی Pes12 رو هم بازی کردم! سوالم اینجاس الان اینو تعمیرش کنم دیگه درست میشه و هزینش چقده تقریبا? راستی دستشم هم قاطی داره تعمیر کنم درست میشه و هزینه این چقد میشه? ممنون میشم اگه دوستان کامل توضیح بدن که من سر دوراهی نمونم! چون این دستگاه رو میخوام از دوستم بخرم!

سلام,من امروز دستگاه رو آوردم خونه که ببینم مشکلش چیه, دیدم صدای فنش خیلی زیاده حتی تو منو , اما داغ نمیکنه و یا خاموش نمیشه ها ! حتی Pes12 رو هم بازی کردم! سوالم اینجاس الان اینو تعمیرش کنم دیگه درست میشه و هزینش چقده تقریبا? راستی دستشم هم قاطی داره تعمیر کنم درست میشه و هزینه این چقد میشه? ممنون میشم اگه دوستان کامل توضیح بدن که من سر دوراهی نمونم! چون این دستگاه رو میخوام از دوستم بخرم!
1- دستگاه چه مدته کار میکنه؟
2- از ابتدا به ساکن روشن کردن اینجوریه؟
3- از تمیز بودن فن و پره ها اطمینان خاطر دارید؟
4- اصلاً لگ نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or