بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دوستانمن حدود 1سال پيش يه ps3 مدل اسليم خريدم بعداز 5ماه جمش كردم گزاشتم تو انباري حالا كه بعد چند ماه رفتم بيارم ديدم تا روشنش مي كنم بالا نمياد و بعد خاموش ميشه بردم پيش هموني كه ازش خريدم گفت يكي از اي سي اش سوخته و گفت درست نميشه وبهم گفت دستگاهو بايه دسته ازم ميخره 50هزار تومن نامرد انگار نه انگار كه پارسال حدود 750هزارتومن واسم تموم شد حالا خواهشا راهنماييم كنيد يا يه تعمير كار خوب بهم معرفي كنيدپيشاپيش ممنونم
ببین اشتباه از خودتت بوده شما نباید کنسول را بیش تر از یه هفته خاموش نگه داری چون باعث میشه اون خاک هایی که داخلش هستن باعث خرابکاری توی دستگاه انجام بدن و شما باید هفته ای یکبار دستگاه را روشن کنی تا خراب نشه
هیچ کاری نمیشه کرد باید بری یه نو بخری متاسفانه

من توی بازی آنچارتد 3 وقتی میخوام از روی هارد داخلی بازی رو اجرا کنم رو لودینگ اول گیر میکنه . . .همین نسخه رو روی چندتا دستگاه دیگه ریختم و بدون مشکل اجرا شده
اگر سوالتون راجبه کپی و از این چیزها هست بهتر بری به بخش کپی
[h=2]PS3 Jailbrea[/h]

سلام دوستان
ps3من تقریبا از فاصله یک متری افتاد حالا میزنم به برق انگار برق توش نمیره وچراغش هم دیگه روشن نمیشه به نظر اساتید چش شده

باید بازش کنی ببینی اتصالی چیزی قطع نشده احتمالا سیمی چیزی قطع شده توش یا بردش به فنا رفته (ترک خورده)
چی کار کردی که از 1 متری افتاده زمین؟:d

سلام دوستان .
من راستش یکی دو روزی هست برای اولین بار با پلی استیشن خودم به نت وصل شدم و اکانت PSN هم ساختم و ... . حالا از همون موقع دیگه دستگاهم با دسته روشن نمیشه .با دسته هم وقتی خاموشش میکنم چراغش چند ثانیه ای پلک میزنه و گاهی وقتا خاموش میشه و گاهی وقتا هم هنگ میکنه باید از پشت از برق بکشیش . غیر از این دیشب اکانت یکی از دسوتام رو واردش شدم که برم انلاین انچارتد رو بزنم و اونجا هنگ کرد و از دیشب تو منو اصلی هم گاهی دستگاه قفل میکنه . وارد بخش Network تو تنظیمات هم نمیتونم بشم و وارد اکانت خودم هم دیگه نمیتونم بشم و دائم فقط همین نوشته timed out میاد .
الان کلا چیکار کنم ، این مشکلات از چیه ، چطوری رفع کنیم و... پیشاپیش ممنون

درو به همه

یه سوال دارم از دوستانی که تهران هستند
و اون اینکه ایا انالوگ و اون نوار مغناتیسی سبز رنگ دسته ps3 به صورت نو *و آک تو بازار موجود هست یا نه؟
چون یکی دوتا از دسته هام خراب شده تعمیر کار هم میگه عیب از آنالوگشه میگم خب تعویض کن میگه ندارم و تهران هم گیر نمیاد
خواهشمندم اگه گذرتون خورد یه سوال بکنید ببینید واقعا همینطوره؟

یه سوال دارم از دوستانی که تهران هستند
و اون اینکه ایا انالوگ و اون نوار مغناتیسی سبز رنگ دسته ps3 به صورت نو *و آک تو بازار موجود هست یا نه؟
چون یکی دوتا از دسته هام خراب شده تعمیر کار هم میگه عیب از آنالوگشه میگم خب تعویض کن میگه ندارم و تهران هم گیر نمیاد
خواهشمندم اگه گذرتون خورد یه سوال بکنید ببینید واقعا همینطوره؟

از وحید taker-sos یا حامد {The Phenom} بپرس تو بازار آشنا دارن این دوستان میتونن کمکت کنن

سلام دوستان .
من راستش یکی دو روزی هست برای اولین بار با پلی استیشن خودم به نت وصل شدم و اکانت PSN هم ساختم و ... . حالا از همون موقع دیگه دستگاهم با دسته روشن نمیشه .با دسته هم وقتی خاموشش میکنم چراغش چند ثانیه ای پلک میزنه و گاهی وقتا خاموش میشه و گاهی وقتا هم هنگ میکنه باید از پشت از برق بکشیش . غیر از این دیشب اکانت یکی از دسوتام رو واردش شدم که برم انلاین انچارتد رو بزنم و اونجا هنگ کرد و از دیشب تو منو اصلی هم گاهی دستگاه قفل میکنه . وارد بخش Network تو تنظیمات هم نمیتونم بشم و وارد اکانت خودم هم دیگه نمیتونم بشم و دائم فقط همین نوشته timed out میاد .
الان کلا چیکار کنم ، این مشکلات از چیه ، چطوری رفع کنیم و... پیشاپیش ممنون (2)

سلام .
این ps3 ما اغلب یه صدای تق میده . انگار از توش یه پیچی یهو در میره میخوره به در و دیوارش.
عادیه؟ یا داره قولنجاشو میشکونه؟

قبل از اینکه به فنا بره بازش کن ببین چه مرگشه :D
بزار یه دوماه از روش بگذره بعد. :دی
تازه عین ساعت کار میکنه . فقط یکم حساسیت دارم.
چی چی بازش کن ! :دی باو مگه خودکاره که بازش کنه ببنده !
هیچی نیست دوست من توی اسلیم این چیزا آدیه !

دوست من :دی

این ps3 بدبخت نزدیک پنجرس . ازون ور فک کنم سرما میاد . بعد که روشن میکنم . یه 1 ربع بعد همچین صدایی میده.
بیشتر احتمال میدم پلاستیکاش سرد و گرم میشن . واسه همین قولنجش میشکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or