بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

داداش الان چند وقیه که فن دستگاهم انگاری 12 ولت شده:| خیلی دورش زیاد شده داشتم اینفیموس2 بازی میکردم 20 دقیقه طول نکشید که دورشن زیاد شد الان چند وقتیه که اینجور شد قبل از خمیر سیلیکون رو عوض کنم هم اینجوری بود
مشکل کجاست
ممنون
دقیقا برای منم همینجوری شده 10 دقیقه که دستگاه روشن میشه میره رو دور بالا خمیر سیلیکون رو کامل زدی؟ از این نقره ای ها بود یا سفید؟ یکمم به خاطر گرما هست ها این چند روزه گرم شده هوا من خودم هنوز کنسولمو باز نکردم عوض کنم سیلیکونشو
بازش کنم میفهمم مشکل از چیه

دوستان همه این ps3 fat صداشون این قدر زیاده?من یه دونه 80گیک دارم بعد از 10 دقیقه بازی کردن فن دستگاه خیلی تند کار میکنه وصداش واقعا خیلی زیاد میشه.نمیشه کاری کرد که این صداش این قدر زیاد نشه.

دقیقا برای منم همینجوری شده 10 دقیقه که دستگاه روشن میشه میره رو دور بالا خمیر سیلیکون رو کامل زدی؟ از این نقره ای ها بود یا سفید؟ یکمم به خاطر گرما هست ها این چند روزه گرم شده هوا من خودم هنوز کنسولمو باز نکردم عوض کنم سیلیکونشو
بازش کنم میفهمم مشکل از چیه
اره کامل زدم
از این سفیدها بود
مگه نقره ای پیدا میشه؟؟
ممنون

اره کامل زدم
از این سفیدها بود
مگه نقره ای پیدا میشه؟؟
ممنون
اره من پیدا کردم 2-3 روزی تو این بازار کامپیوتری ها گشتم گیر آوردم 10 cc و بهم 25 دادن خیلی گرونه

---------- نوشته در 03:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:29 AM ارسال شده بود ----------

دوستان همه این ps3 fat صداشون این قدر زیاده?من یه دونه 80گیک دارم بعد از 10 دقیقه بازی کردن فن دستگاه خیلی تند کار میکنه وصداش واقعا خیلی زیاد میشه.نمیشه کاری کرد که این صداش این قدر زیاد نشه.
کلا این چند وقته خیلی ها اینجوری شده کنسولاشون فکر کنم با باز کردن و تمیز کردنش درست بشه البته یکمم به گرمای هوا بستگی داره ها

دوستان چند وقت پیش چند قطره آب نمیدونم از جای شارژ دسته یا از طرفهای انالوگ متاسفانه وارد دسته شد و منم حواسم نبود بزارم کامل خشک بشه یا با سشوار خشکش کنم زدم و روشنش کردم که از اون موقع به بعد یه جورائی قاطی کرده و کلیدهای دایره L1 و L2 کار نمیکنه یه چند جا هم بردم برای تعمیر که نتونستن خودم حدس میزنم مشکل از نوار مغناتیسی سبز رنگ باشه چون اگه از برد بود که روشن نمیشد !!؟؟ حالا میخوام بدونم کسی این مشکلو داشته وچکار کرده {خواهشن نگید بنداز دور و یکی دیگه بخر چون مایه دار نیستیم!!} وایا این نوار مغناتیسی سبز رنگ رو جائی میفروشند که بشه بتعویضیم و قیمتش چنده ممنونم

دوستان یه سوال دیگه دارم اگه کسی میدونه جواب بده یا بگه کجا بپرسم ممنون
رفقا من میخوام دوتا دستگاه رو با هم شبکه کنم *و بازیهای COD 6-7 *رو بازی کنیم ولی ارور میده بعضی ها میگن مربوط *به کابل لن هست کابل من CAT-5 *هست ولی شنیدم یه نمونه *کابل دیگه هست بنام کراس *بعضی دیگه هم گفتن PS3 *کلا یه تنظیمات خاصی داره *اگه کسی میدونه بگه *واقعا سرگردون شدم چون من با دوتا ایکس باکس راحت مدرن2 رو شبکه کردم ولی با *PS3 *هر کار میکنم ارور میده ایا واقعا مربوط به کابله یا نه*

دوستان من رفتم تو اینترنت نزدیک 200 تا سایت رو مطالعه کردم تو این چچند روز در مورد اینکه چرا صدای فن کنسول یه دفعه مثل f14 یا بوئینگ 747 میشه و تقریبا به نظر های مشابهی تو تعداد زیادی از سایت ها بر خوردم
کلا این برای کنسول های فت 40-60 و برخی از 80 گیگ ها اتفاق میوفته و مشکلشم نه از گرد و خاکه نه از فن دستگاه چون من خودم دیروز کنسولم رو باز کردم و حسابی تمیزش کردم و خمیر سیلیکون روشو عوض کردم (با بهترین مدلی که تو بازار بود) نهایتش نیم ساعت ساکت بود بعدش دوباره شروع به سر صدا کردن کرد
امروز هم رفتم بازار و تمام تعمیر کار هایی که میشناختم رو دیدم و ازشون پرسیدم که مشکل از چیه جالبه اونها هم همون نظراتی رو که تو سایت ها خونده بودم بهم گفتن
تنها راه حل این قضیه اینه که از سیو ها و اطلاعات هارد کنسول بکاپ بگیرید و کنسولتون رو فقط برای پخش مدیا و نهایتش دانلود روشن کنید و اقدام به خرید یک کنسول جدید اسلیم بکنید چون این قضیه راه حلی نداره البته خیلی از تعمیر کار ها گفتن همینجوری هم تا 1 سالی کار میکنه براتون و توصیه کردن به حالت ایستاده کنسولو قرار بدید و سعی کنید هر 2 ساعت نیم ساعت به کنسول استراحت بدید و در فکر خرید یه کنسول اسلیم باشد چون اسلیم از این مشکلات نداره مخصوصا تولید 2010
این حاصل چند روز تحقیق من بودش خودمم مشکلم همینه و از الان تو فکر خرید کنسول جدید هستم
خدایی نکرده وسط بازی آنچارتد داغ کنه و خاموش بشه و YLOD بده هممون سکته رو میزنیم
شما (خطاب به آقا مهدی) در مورد دسته بهتون گفتم تو پروفایلتون راهی دیگه نداره
در مورد شبکه کردن شما بهتره از هاب یا سوییچ یا روتر یا همین مودم ADSL که دارید استفاده کنید چون اون ها خودشون حکم روتر رو دارن و میتونن آی پی ست کنن یه کنسول رو بزنید به روتر و اون یکی هم بزنید به یه پرت دیگه روترتون (یا همون مودمتون) خط تلفن رو قطع کنید و مودم رو روشن کنید و کانکشن ها رو تنظیم کنید تو جفت کنسول ها بعد به سراغ بازی برید و ببینید لینک میشه یا نه اگه نشد خبرشو بدید تا یکی از دوستان بیاد کمکتون کنه
درضمن نیازی به کابل کراس نیست همین کابل ها که تو جعبه مودم هست کارتون رو راه میندازه

دوستان سلام

من یه هفته هست که دستگام دیسک بازی مه توش میزارم از هر 10 بار شاید 1 بار بخونش و بازش کنه !!

در غیر این صورت چراغ دیسک (ابی رنگه) که روی دستگاس روشن میشه اما دیسک رو نمیخونه !!

احتمالی که من میدم اینه که چندین نرم افزار روش نصب کردم
مثل نصب چندین منیجر و اینا
بعد این مسله این جوری شد
در صورتی که دیسک های دیگه میزارم میخونه
مثل دیوی دی فیلم و سی دی

به نظز شما مشگل چی میتونه باشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
دوستان سلام

من یه هفته هست که دستگام دیسک بازی مه توش میزارم از هر 10 بار شاید 1 بار بخونش و بازش کنه !!

در غیر این صورت چراغ دیسک (ابی رنگه) که روی دستگاس روشن میشه اما دیسک رو نمیخونه !!

احتمالی که من میدم اینه که چندین نرم افزار روش نصب کردم
مثل نصب چندین منیجر و اینا
بعد این مسله این جوری شد
در صورتی که دیسک های دیگه میزارم میخونه
مثل دیوی دی فیلم و سی دی

به نظز شما مشگل چی میتونه باشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
برید تو بخش JAILBREAK سوال کنید کمکتون میکنن

با سلام به دوستان اساتیر ببخشید یه سوال داشتم من ps3 fat دارم بعد میخواستم بدونم میشه باهاش فیلم های 3d بلوری هم پخش کرد یه جا خوندم نوشته بود باید به اخرین فریم ور اپدیت کنید ولی اگه کار رو انجام بدم کپی خور چی میشه ممنون میشم منو راهنمایی کنید در این رابطه

دوست گرامی
1.خواهشن یه مشکل رو چند جای نامربوط سوال نکنید
2.برای مسائل هک یه بخش داریم به اسم PS3 JAILBREAK برو اونجا و سوالتو تو تاپیک خودش بپرس
والا بهتون بهتر کمک میکنن اینجوری بیشتر تاپیک رو بهم میزنید

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

سلام ps3 من وسط بازی بعضی وقتا بوق میزنه یه بوق کوتاه ولی چیزی نمیشه یا مثلا 1 ثانیه بازی مکث میکنه این مشکلی داره؟
ریجن،نوع هارد،سال خرید دستگاهتون رو بگید احتمالا مشکل حرارتی پیدا کرده

با سلام به دوستان اساتیر ببخشید یه سوال داشتم من ps3 fat دارم بعد میخواستم بدونم میشه باهاش فیلم های 3d بلوری هم پخش کرد یه جا خوندم نوشته بود باید به اخرین فریم ور اپدیت کنید ولی اگه کار رو انجام بدم کپی خور چی میشه ممنون میشم منو راهنمایی کنید در این رابطه

کپیخورتون با آپدیت بعد از ورژن 3.55 میپره و کاریش نمیتونید بکنید بهتون گفتم برید تو بخش jailbreak بهتون بهتر کمک میکنن

ممنون

با سلام به همه من ps3 اسلیمدارم ریباگ 3.55 نسخه دوم مولتی من نسخه 2.9.2 ینی آخرین ورژنش بازم بعضی از بازیارو باز نمی کنه لطفا یکی توضیح بده قضیه این ای بوت اورجینال و هک شده چی من از کدوم باید استفاده کنم راستی حتی گفت باید یه قسمتی از فایل داخل هارد داخلی نصب بشه که منم نصبش کردم ولی بازم نشد این بازی رو در هارد اکسترنال ریختم در هارد اینترنال هم ریختم ولی مولتی من می گفت این داخل هارد اینترنال اجرا نمیشه باید انتقال بدی داخل اکسترنال که در حال حاضر بازم جواب نمیده ممنون اگه سوالم رو در تاپیک اشتباهی پرسیدم ببخشین و راهنمائیم کنید ممنون

---------- نوشته در 03:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 AM ارسال شده بود ----------

راستی خیلی از بازی هارم مثل بازی داینستی وریورس 7 این ارور رو میده گفتم شاید کمکی باشه برای کمک کردن 80010017

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or