برترین IP های جدید نسل هفتم از دیدگاه بازی سنتر (بخش پایانی ارسال شد)

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_634064hot%5Bc0fd5efeda46919e8245f800f8ecc807%5D.jpg

نسل‌ها از پی هم می‌گذرند و کنسول‌ها و تکنولوژی‌های گیم جای خود را به ساخته‌ها و عناوین جدیدی می‌‌دهند که گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر می‌شوند. عناوین ناموفق بطبع از خاطرات پاک خواهند شد اما عناوینی که کارنامه درخشانی دارند در حافظه‌ها خواهند ماند و حتی به احتمال خیلی زیاد به نسل‌های بعدی نیز منتقل می‌شوند. در ابتدا بگذارید توضیح مختصر و عامیانه‌ای در مورد کلمه IP بدهیم تا کسانی که قبلا چنین چیزی نشنیده‌اند با این کلمه آشنا شوند. در هر نسل و دوره‌ای عناوینی ایجاد می‌شوند که قبلا موجودیت نداشته‌اند و تازه متولد شده اند. یعنی برای اولین بار است که پا به دنیا می‌گذارند و با سبک و نام جدیدی که گاها با خود به همراه خواهند داشت، سعی در بدست آوردن نام و نشانی برای خود هستند. در نسل هفتم بازی‌های رایانه‌ای که کم کم پشت سر می‌گذاریم IP های جدید زیادی روانه بازار شدند که همانگونه که گفته شد گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر شدند. تعداد این عناوین کم نیست و در حدود 7 سالی که می‌گذرد شاهد عناوین زیادی بودیم اما در این مقاله که توسط تحریریه سایت بازی سنتر گردآوری شده‌، سعی شده 30 عدد از برترین IP هایی که در نسل هفتم خلق شدند را معرفی و مطلبی هرچند کوتاه در مورد آن‌ها بازگو کنیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت ببرید و با آغوشی باز به استقبال نسل بعدی بروید.

لازم است اضافه کنم که این مقاله در 3 روز بر روی سایت قرار خواهد گرفت. یعنی هر روز 10 عنوان.

آخرین ویرایش:
فعلا AC و Infamous رو خوندم،بسیار جذاب و روون نوشته شده بود مطلب:x بقیشم به زودی میخونم :d
دستتون درد نکنه:bighug:

خسته نباشید تمامی اعضای تحریریه از سردبیر تا اعضای محترمش :)
واقعاً کار سختی دارید ! اگه هر کسی دستی تو نوشتن داشته باشه می دونه نوشتن این نقدها و تنظیم نگارش، روند مطلب و تقسیم بندی اون در حجمی مشخص و .. کار سختیه ! به هر حال هر مطلبی هم نقایص و نقاط قوت خودش رو داره ! در کل ممنون از مطلب مفید و بجایی که در آخر نسل هفتم منتشر کردید. :)

بنده که منتظر MGSV هستم فکر کنم توُ روز ِ آخر ببینمش :دی

Crysis خب 1 شمارش بهترین سندباکس شوتر تاریخه ولی 2 تای بقیش نه:دی همون 1 شماره باید بکشونتش تاپ 10 ولی بازم 1؟:دی
برای من.
5- Assassin's Creed
4- Mass Effect
3- Portal
2- Left 4 Dead
1- Bioshock

CoH و Witcher هم هستند ولی چون گفتین نسل هفتم و اینا با نسلی شروع نکردن انحصار PC بودن نذاشتم وگرنه CoH میومد جای AC.:دی

ممنون خیلی خوب بود
فقط فکر می کنم در حق Dragon Age یه ذره کم لطفی کردید!:) البته اگر ویچر بالاش نباشه این رتبه هم خیلی خوبه:d

برا خودم :
1.Dragon Age
2.Gears of War
3.Mass Effect
4.Dark Souls
5.Bioshock
7.Uncharted/ TLOU
8.Borderlands
9.:dLBP/Viva Pinata
10.Dirt

آخرین ویرایش:
اول تشکر ار تهیه کنندگان این مطلب
ولی واقعا A.C. Series باید جایگاه 28ام رو داشته باشه؟ الان از هرکسی بپرسید این بازی حداقل جزو 10تا بازی اولش هست، دیگه حداقل A.C1 و الطائر رو قضیش رو از A.C3 و کانر جدا میکردید! شاید A.C3 لایق جایگاه 28ام باشه ولی A.C1 , A.C2 حقش این رتبه نبود
و این رشته سر دراز دارد.....

اصلا این مقاله ها یه حال اساسی به سایت میده مرسی از دست اندرکاران عزیز:bighug:
فقط mgs رتبش بالای ده نباشه صلوات! دژاوو و این حرفا:d
من که لیست آرمانیم اینه:
5.ni no kuni
4.alan wake
3.bioshock
2.uncharted و tlou با هم!
1.MGS

چقد زور نسل هفتم تموم شد :(
یادش بخیر اول 360 اومد و بازیای Play Box و همه منتظر کنسول سوم سونی بودن که با هک نشدنش و قیمت بالا باعث شد خیلی ازگیمرای وطنی برن سمت 360،اون اوایل PS3 قیمتش 1 ملیون تومن بود بازیا هم قیمتای 70 تومن به بالا که یه جورایی شوک بود واسه گیمرای ایرانی.

عجب بازیایی هم اومد،شاید اولین بازی همه گیر این نسل تو ایران گیرز بود و سونی هم تا اومدن آنچارتد 1 زیاد بازی درست حسابی نداشت و بازیایی مثل AC هم خوب خودشونو تو دل همه جا کردن ولی از نظر من از سال 2008 نسل جدید روی غلطک افتاد که GTA IV و MGS4 اومدن.
واسه من بیاد موندنی ترین بازیای این نسل اینا بودن:

1-متال گیر 4 که پایان داستان اسنیک بود یجورایی .
2-کیلزون 2 که از نظر من یجورایی سبک خاص خودشو داشت تو اول شخص و من خیلی باهاش حال کردم.
3-God Of War III که واقعا از نظر گرافیکی یه قدم رو به جلو بود تو این نسل و هنوز باس فایتای نفس گیرش یادم نرفته.
4-آنچارتد 2 که به نظر خیلیا بهترین بازی نسل شاید باشه.
5-سری GEOW که تو سک شوتر یه تحول اسای ایجاد کرد.
6-AC که به نظر من فقط تا نسخه دومش خوب بود.
7-Heavy rain که خلیلیا رو عاشق خودش کرد و یه عده دیگه هم حسابی بازی رو کوبیدن که به نظر من همین مساله نشون میده دیوید کیج به هدفش رسیده بود.
8-Dead Space هم که تو این قحطی بازی ترسناک فوق العاده بود.
9-L4D که زامبی کشی رو یه قدم جلو تر برد.
10-اسکایریم هم که بازیای نقش آفرینی رو یه سطح بالا تر برد،هر چند که من حوصلم نکشید بازی کنم.

خوب نسل هفتم هم با خوبی ها و بدی هاش از پاییز امسال تموم میشه ولی فک کنم تا 3 سال دیگه کنسولاش زنده بمونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or