برترین بازی Xbox 360 از نظر گرافیک

• Thread starter Thread starter csbbs
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هرکسی هر نظری داره میده , اگه بخوایم بهترین گرافیک رو غیر از نظر بچه ها انتخاب کنیم که میتونیم دو تا سایت خارجی باز کنیم و امتیازهای گرافیک بازیها رو ببینیم و اینجا بزاریم و تاپیک رو ببندیم. شاید از نظر یه نفر Ninja Gaiden 2 گرافیکش بهتر از فلان بازی هست. این دیگه برمیگرده به نظر اون و شاید دلایلی مثل باقی موندن اعضای بدن توی بازی , تعداد زیاد دشمنا , ... باشه. لطفآ به نظر بقیه گیر ندین چون به هر حال آخرش یه میانگین از نظرها گرفته میشه و مهم نیست دو نفر برخلاف بقیه نظر داده باشن

هرکسی هر نظری داره میده , اگه بخوایم بهترین گرافیک رو غیر از نظر بچه ها انتخاب کنیم که میتونیم دو تا سایت خارجی باز کنیم و امتیازهای گرافیک بازیها رو ببینیم و اینجا بزاریم و تاپیک رو ببندیم. شاید از نظر یه نفر Ninja Gaiden 2 گرافیکش بهتر از فلان بازی هست. این دیگه برمیگرده به نظر اون و شاید دلایلی مثل باقی موندن اعضای بدن توی بازی , تعداد زیاد دشمنا , ... باشه. لطفآ به نظر بقیه گیر ندین چون به هر حال آخرش یه میانگین از نظرها گرفته میشه و مهم نیست دو نفر برخلاف بقیه نظر داده باشن

اگه این کارو بکنی که خیلی خوبه.بعدشم تاپیک قفل شه.
در مورد اون دوست قبلیمون هم تشکر لطف داری.:love:

به نظر من Gears Of WAr II (مناظری رو گاها در بازی مشاهده کردم که در کنسول ندیده بودم و بسیار شگفت انگیز بود)

آخرین ویرایش:
اولیش که دیگه معلومه فعلا GOW2
تو سبک FIRST PERSON به نظرم هیچ بازی به COLL OF DUTY 4 نمی رسه من این بازیو تازه 1 ما پیش خریدم واقعا عالی بود بهترین بازی عمرم به نظرم گرافیکش از FAR CRY 2 هم که تازه اومده بهتره
تو سبک OPEN WORD هم GTA IV

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or