برترین بازی Xbox 360 از نظر گرافیک

• Thread starter Thread starter csbbs
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی معضرت میخام ولی اینتاپیک خیلی مسخره شده :mad:
هر کی هر بازی رو که کرده و دوستش داشته میاد میگه گرافیکش بیشتر از همه بوده !
به عنوان مثال :
gta iv درسته تو سبک خودش خوبه ولی اینجا بهترین گرافیک بازی ها در هر سبک نیست ! gta واقعا
اگه در کل بخایم نگاه کنیم گرافیک متوسط و یا حتی پایین داره !
یا bourne !
من همین پریروز این بازی رو تموم کردم و واقعا کف کردم که چقد خفنه و حال میده اما این بازی گرافیک
متوسطی داره تو بعضی جاها هم پایین
این یکی واقعا دیگه ... :
dmc 4 این بازی واقعا گرافیک خوبی داره اما اگه شماها که به این بازی رای دادین یه بار lost planet رو
بازی میکردید دیگه dmc رو نمیگفتید lost planet از همون موتور گرافیکی استفاده میکنه ولی واقعا از dmc
بهتره هم نور پردازیش هم افک های گرافیکیش که فوق العاده هستن ! همین طور انفجاراش
بازم میگم اینجا هر کس از یه بازی خوشش میاد میگه بیشترین گرافیک رو داره !

از تاریخ 31/6/87 تا 1/8/87 لطف کنید و به هر بازی که دوست دارید(با ذکر دلیل در حد 2-3 سطر)رای بدین
بعد از یک ماه من میام و جمع بندی و رای گیری میکنم تا معلوم بشه توی این ماه پرطرفدارترین بازی این ماه کدوم بوده
فقط خواهشا لطف کنید یک نفر نیاد تو 10 تا پست مختلف هی پشت سر هم بگه Geow یا Assasin خوبه
ممنون
به امید موفقیت روزافزون بازی سنتر

حالا بهتر شد یکم سازماندهی گرفت این تاپیک :)

به نظر من :
1-بدون شک اولینش gow 2 هست با این که هنوز نیومده ولی از شات هاش معلومه ;)
-lost planet همون طور که گفتم گرافیک خیلی عالی نور پردازی عالی افکت های گرافیکی فوق العاده
انفجار های تحسین بر انگیز

-gow دیگه همه میدونن نور پردازی خیلی خوب تکستچر های با کیفیت انفجار های خوب کلا گرافیک خیلی
خوب

-bioshock همه چیز در حد عالی نور پردازی . انفجار . آتیش البته بعضی تسکتچر های نه چندان جالب
هم داره ولی بیشترشون خیلی خوبن مخصوصا دست شخصت اصلی که مثل دست واقعیه :eek:

- graw 2 نور پردازی فوق العاده و کم نقص انفجار های بی نظیر (به جرئت میگم بینظیر ) افکت های گرد
و غباز فوق العادده اما گرافیک دشمنا افتضاح به تمام معنا اگه یه باز با دوربین صورت یکیشون رو نگا کنید
میبینید وسایل زرهی هم خوبن عالی نیستن ولی بد هم نیستن کلا در مجموع گرافیک خوبی داره

assasin هم باید خیلی خوب باشه که دوستان میگن اما چون من زیاد بازیش نکردم نظر نمیدم
البته این 1 - 2 - 3 - 4 که نوشته به معنی ترتیب نیست فقط gow 2 که از همه بیشتره بقیه رو به
ترتیب نگفتم

1-بدون شک اولینش gow 2 هست با این که هنوز نیومده ولی از شات هاش معلومه ;)
لطفا بازي هايي كه بازي كرديرو بگو .
از تاریخ 31/6/87 تا 1/8/87 لطف کنید و به هر بازی که دوست دارید(با ذکر دلیل در حد 2-3 سطر)رای بدین
چقدر به حرف ايشون گوش كردي...
به نظرمن
gears of war
the darkness
grand theft auto IV
bioshockبازی نکردم ولی شنیدم گرافیکش توپه.

به نظر من بهترین بازی x360 از نظر گرافیک اول ninja giaden 2 بعد gears of war 2 h است!!!!!!!!
دوست عزیز شما حالت خوبه؟
قرصاتو خوردی؟
واقعا این دوستمون راست گفت که هرکی به هر بازیی که دوست داره می گه گرافیک بالا.
محض اطلاع ninja gaiden 2 از یه موتور گرافیکی فوق العاده ضعیف استفاده می کنه نمیگم بازیش بده خیلی هم خوبه ولی گرافیکش مزخرفه.
همه هم میدونن و نیازی به گفتن نیست که برترین گرافیک فقط سری gears است و بس.:love::biggrin1:

برادر versus اگه تند رفتم ببخشید اخه وقتی به صحت حرفای این دوستمون پی بردم خیلی شاکی شدم بازم معذرت می خوام

راستی یادم رفت بگم اقای desperado با حرف شما در مورد DMC4 موافق نیستم دویل می کرای از بهترین گرافیک ها بهره می بره.
دوربین طوری تنظیمه که زیاد اشکال نمیگیره اینو قبول دارم ولی افکت های انفجار و دود و اب پیشرفت زیادی کرده سرعت فریم lock60 یکی دیگه از قدرتهاشه و DMC4 هنوز یکی از برترین هاست

Last edited by a moderator:
دوستان خواهش میکنم سر گرافیک و گیم پلی و اینجور مسائل با هم بحث نکنید چون این بحث ها فقط به سلیقه برمی گرده و ممکنه موجب کدورت بین دوستان بشه و لطفا درباره بازی هایی صحبت کنید که توی بازار موجود هست(یعنی ریلیز شده)
تا آخر ماه شمارش کنیم ببینیم کدوم بازی بیشترین رای را میاره
ممنون از همه
به امید موفقیت روزافزون بازی سنتر

من که می دونم یه روزی میرسه که اینقدر به هم بد و بیراه میگین که سایت بازیسنترو ***** میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:(شوخی)
راستی بالاخره نتیجه گیریتون چی شد؟

اقا چقدر تاپیک تعصبی پیش می ره.به نظر من gear of war با اینکه بازی سال 2006 بود گرافیکش خوب بود .GTA IV هم گرافیکش خیلی خوبه به نظر کسایی که می گن گرافیکش بده رو مانیتور بازی می کنن رو 1080 HD TV بازی کنید اون موقع بگین بده.نور پردازی این بازی اسفالت خیابون ها مخصوصا وقتی هوا بارونیه نگاه کنید یا قطره های بارون رو صفحه وقتی می خوره ساختمون های بازی واقعا طبیعیه ماشین ها خوب طراحی شده اب رودخونه خیلی طبیعی کار شده نمی دونم چرا انقدر می گین بده.مثلا اب بازیه GEAR OF WAR با GTA مقایسه کنید.ببینید GOW اصلا ابش اصلا طبیعی نیست حتی وقتی تیر می زنی تو اب یه ضره موج نمی خوره .
به نظر خودم اول از لحاظ گرافیک BATTLEFIELD BAD COMPANY بعدش GTA IV بعدشم GEAR OF WAR
اصلا هم تعصبی نبوداا این همه دلیل اوردم

اقا چقدر تاپیک تعصبی پیش می ره.به نظر من gear of war با اینکه بازی سال 2006 بود گرافیکش خوب بود .GTA IV هم گرافیکش خیلی خوبه به نظر کسایی که می گن گرافیکش بده رو مانیتور بازی می کنن رو 1080 HD TV بازی کنید اون موقع بگین بده.نور پردازی این بازی اسفالت خیابون ها مخصوصا وقتی هوا بارونیه نگاه کنید یا قطره های بارون رو صفحه وقتی می خوره ساختمون های بازی واقعا طبیعیه ماشین ها خوب طراحی شده اب رودخونه خیلی طبیعی کار شده نمی دونم چرا انقدر می گین بده.مثلا اب بازیه GEAR OF WAR با GTA مقایسه کنید.ببینید GOW اصلا ابش اصلا طبیعی نیست حتی وقتی تیر می زنی تو اب یه ضره موج نمی خوره .
به نظر خودم اول از لحاظ گرافیک BATTLEFIELD BAD COMPANY بعدش GTA IV بعدشم GEAR OF WAR
اصلا هم تعصبی نبوداا این همه دلیل اوردم
این درسته
اگه همین روش را پیش بگیرم درست میشه

من نمی دونم شما به ما میگی تعصبی؟
من نگفتم جی تی ای گرافیکه بدی داره ولی هنوزم میگم به هیچ عنوان برترین نیست.
این دلایل شما هم اب تو گیرز کاملا طبیعیه,تو جی تی ای هم همینطور ولی قبول کن گرافیک بالاتر از گیرز نیست اینم دلیلش تعصب نیست چون خودم یکی از عاشقای جی تی ای بودم ولی نظرم اینه به هر حال امیدوارم برداشت بد نکنید
راستی یادم رفت بگم گرافیکه جی تی ای بیشتر تکنیکیه ولی گیرز هم تکنیکی و هم هنری هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or