Biohazard 4
کاربر سایت

لطفا بازي هايي كه بازي كرديرو بگو .1-بدون شک اولینش gow 2 هست با این که هنوز نیومده ولی از شات هاش معلومه![]()
چقدر به حرف ايشون گوش كردي...از تاریخ 31/6/87 تا 1/8/87 لطف کنید و به هر بازی که دوست دارید(با ذکر دلیل در حد 2-3 سطر)رای بدین
به نظرمن
gears of war
the darkness
grand theft auto IV
bioshockبازی نکردم ولی شنیدم گرافیکش توپه.
دوست عزیز شما حالت خوبه؟به نظر من بهترین بازی x360 از نظر گرافیک اول ninja giaden 2 بعد gears of war 2 h است!!!!!!!!
:biggrin1:این درستهاقا چقدر تاپیک تعصبی پیش می ره.به نظر من gear of war با اینکه بازی سال 2006 بود گرافیکش خوب بود .GTA IV هم گرافیکش خیلی خوبه به نظر کسایی که می گن گرافیکش بده رو مانیتور بازی می کنن رو 1080 HD TV بازی کنید اون موقع بگین بده.نور پردازی این بازی اسفالت خیابون ها مخصوصا وقتی هوا بارونیه نگاه کنید یا قطره های بارون رو صفحه وقتی می خوره ساختمون های بازی واقعا طبیعیه ماشین ها خوب طراحی شده اب رودخونه خیلی طبیعی کار شده نمی دونم چرا انقدر می گین بده.مثلا اب بازیه GEAR OF WAR با GTA مقایسه کنید.ببینید GOW اصلا ابش اصلا طبیعی نیست حتی وقتی تیر می زنی تو اب یه ضره موج نمی خوره .
به نظر خودم اول از لحاظ گرافیک BATTLEFIELD BAD COMPANY بعدش GTA IV بعدشم GEAR OF WAR
اصلا هم تعصبی نبوداا این همه دلیل اوردم