HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Oct 28, 2010 #31 نوشته شده توسط CapitanArsalan: راستش رو بخوای یه دونه بیشتر نمیتونی بدیا.... . بیشتر... منم نگفتم که دادم:d. اگه مثلا فیفا نبودم گفتم به 2k میدم. اینجوریه. یعنی رده بندیه.:d
نوشته شده توسط CapitanArsalan: راستش رو بخوای یه دونه بیشتر نمیتونی بدیا.... . بیشتر... منم نگفتم که دادم:d. اگه مثلا فیفا نبودم گفتم به 2k میدم. اینجوریه. یعنی رده بندیه.:d
Electronic Arts کاربر سایت Oct 29, 2010 #33 كاشكي براي هر كس حق دو راي ميذاشتم. يه چيزي نميشه پاكش كنم دوباره نظر سنجي رو انجام بدم اينبار هر كس حق دو راي؟
كاشكي براي هر كس حق دو راي ميذاشتم. يه چيزي نميشه پاكش كنم دوباره نظر سنجي رو انجام بدم اينبار هر كس حق دو راي؟
Karchect hardcore will never die, but you will کاربر سایت Oct 30, 2010 #34 به نظر من NBA 2K تونسته به کاملترین شبیه ساز ورزشی تو این چند ساله تبدیل بشه! نمرات سری هم نشون می ده که حقشه بهترین بازیه ورزشی باشه
به نظر من NBA 2K تونسته به کاملترین شبیه ساز ورزشی تو این چند ساله تبدیل بشه! نمرات سری هم نشون می ده که حقشه بهترین بازیه ورزشی باشه
UFOPower کاربر سایت Nov 1, 2010 #35 من نمیدونم چرا MAJOR LEAGUE BASEBALL 2K تو لیست هست اما MLB سونی تو لیست نیست! متای این بازی حتی از fifa هم بالاتره و هر سال نامزد بهترین بازی ورزشی سال میشه اما اینجا... نمیگم رای میاورد ولی خوب باید میبود.
من نمیدونم چرا MAJOR LEAGUE BASEBALL 2K تو لیست هست اما MLB سونی تو لیست نیست! متای این بازی حتی از fifa هم بالاتره و هر سال نامزد بهترین بازی ورزشی سال میشه اما اینجا... نمیگم رای میاورد ولی خوب باید میبود.
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Nov 8, 2010 #41 معلومه ديگه چون هم گرافيكش عاليه هم روان و درست و حسابي روش كار شده هم ايرادات كمي داره (حداقل من نديدم) فقط FIFA
معلومه ديگه چون هم گرافيكش عاليه هم روان و درست و حسابي روش كار شده هم ايرادات كمي داره (حداقل من نديدم) فقط FIFA