Corrinne Yu
کاربر سایت
کیوان جان فکر کنم دوستمون نمیتونسته مفهوم خودشو برسونه! شاید دوست داشته بین Pes و FIFA نظر سنجی بزاره که یوهو همه سبکها هم گذاشته!پپ بپ :
...
. . . . . . . . . . .
اگه اینجوریم بود و اون جمله رو توی نظر سنجی میدیدم بازم میزدم PESکیوان جان فکر کنم دوستمون نمیتونسته مفهوم خودشو برسونه! شاید دوست داشته بین Pes و FIFA نظر سنجی بزاره که یوهو همه سبکها هم گذاشته!
کیوان جان فکر کنم دوستمون نمیتونسته مفهوم خودشو برسونه! شاید دوست داشته بین Pes و FIFA نظر سنجی بزاره که یوهو همه سبکها هم گذاشته!
تقصیر شما نیست ، ایرانیها بسیار فوتبال دوست هستن !نه كي همچين حرفي زده كه من نميتونم مفهوم خودم رو برسونم.
من چي كار كنم كه همه FIFA يا PES انتخاب ميكنن
راستش منم یکم فکر کردم دیدم اشتب کردم به فیفا رای دادم با این حرکت بی معرفتی کردم در حق konami و pesاگه اینجوریم بود و اون جمله رو توی نظر سنجی میدیدم بازم میزدم PES
آخه از 97 داریم WE میزنیم ، یه سال به جبهه مخالفین(!)پیوستیم
پس باید نظر سنجی رو 2 قسمتی میکردی، قسمت اول : شما از چه سبکی در بازی های ورزشی خوشتان میآد؟نه كي همچين حرفي زده كه من نميتونم مفهوم خودم رو برسونم.
من چي كار كنم كه همه FIFA يا PES انتخاب ميكنن
راستش رو بخوای یه دونه بیشتر نمیتونی بدیا.... .منم به فیفا رای دادم چون واقعا یه شبیه ساز کامله و هر سال پیشرفت میکنه و صد البته پیشرفت های بسیار اساسی. بعد از اونم صد در صد به nba 2k میدم چون واقعا واقع گرایانه ترین بازی بسکتبالیه که تا بحال بازی کردم. بعد این دو هم nhl و بعد هم madden nfl و... :d.
چقدر اینجا NHL طرفدار داره ! فقط ( NHL( EA شاهکاره به جان خودم ! خیلی بازیش قشنگه .
اصلا اینجا تا حالا کسی NHL بازی نکرده نه ؟