برای تجربه CoD 4 Remaster حداقل 80$ باید بپردازید!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
3056784-codmw+remastered_crew+expendable_1_wm.jpg

با توجه به سیاست های اکتیویژن همانطور که پیش بینی می شد، برای تجربه CoD 4 Remaster باید یکی از نسخه های پرمیوم Call of Duty Infinite Warfare را تجربه کنید. این پک های پرمیوم شامل سه نسخه هستند که ارزانترین آن ها قیمت 80$ دلار دارد.

نسخه Legacy با قیمت 80$: حاوی CoD Infinite Warfare و CoD 4 Remastered
نسخه Digital Delux با قیمت 100$: حاوی CoD IW و CoD4 R و سیزن پس
نسخه Legacy Pro با قیمت 120$: حاوی CoD IW و CoD4 R و سیزن پس، کتابچه فلزی، موزیک های بازی و چند چیز دیجیتالی دیگر!

نسخه جدید CoD 4 در بخش مولتی پلیر دارای 10 نقشه خواهد بود و فقط و فقط بصورت دیجیتالی عرضه خواهد شد. با این حساب شما هیچ راهی برای تهیه این بازی از راه دیگر نخواهید داشت!

حداقل فعلا مشخص نیست که آیا اکتیویژن برای تجربه CoD4 بازیکنان را به اجبار از داخل منوی CoD IW وارد بازی خواهد کرد یا خیر!!!

آخرین ویرایش:
عزیز من remake remastred reduxتفاوت آنچنانی با هم ندارند و هر دو پیشرفت حساب میشند!
یه همچین بحثی رو یکسال پیش با یک کاربر مثل شما داشتیم
الان مشکل شما بحث و معنای لغوی remakeوremastredهست یا نتیجه ی تفاوت دو بازی؟
لطفا بحث رو عوض نکنید اینکه بازی از نظر شما تفاوتی نداشت پیشنهاد میکنم به یک چشم پزشک مراجعه کنید

بازی پیشرفت کرده ولی ریمیک نیستش!

عزیز من remake remastred reduxتفاوت آنچنانی با هم ندارند و هر دو پیشرفت حساب میشند!
یه همچین بحثی رو یکسال پیش با یک کاربر مثل شما داشتیم
الان مشکل شما بحث و معنای لغوی remakeوremastredهست یا نتیجه ی تفاوت دو بازی؟
لطفا بحث رو عوض نکنید اینکه بازی از نظر شما تفاوتی نداشت پیشنهاد میکنم به یک چشم پزشک مراجعه کنید
ﻣﻨﻢ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﻲ ﻛﻨم ﻳﺎﺩ ﺑﮕﻴﺮ ﻳﻪ ﻣﻘﺪاﺭ ﻣﻮﺩﺑﺎﻧﻪ ﺗﺮ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻲ, ﻣﺎﺷﺎﻻ اﻧﮕﺎﺭ اﺯ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺴﺘﻲ

حالم بهم میخوره از اکتی چیزه خوب بگم :D ولی متاسفانه بازی از نو ساخته شده :D
ﻛﻼ ﻳﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺗﻮ ﻣﺎﻳﻪ ﻫﺎي Gear of war ﻫﺴﺖ اﻧﮕﺎﺭ. ﻛﻼ ﭼﻘﺪﺭ اﺯ ﺑﺎﺯﻱ ﺟﺪﻳﺪﺷﻮﻥ ﻏﻴﺮ ﻣﻂﻤﻴﻦ ﻫﺴﺘﻦ ﻛﻪ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻛﺎﺭا اﻓﺘﺎﺩﻥ

یکسری الان فهمیدن اکتویژن دزده کارشون از دزدی گذشته به کلاه برداری کلان رسیدن ، این کاراشون بی جواب نمیمونه .. به جایی میرسن که مثل یوبی سافت مجبور میشن cod از تولید سالیانه خارج کنن البته امثال من که از همون BO1 به اینور اصلا سمتش هم نرفتیم چیزی از دست ندادیم کلا

امیدوارم تمام این دوستانی که از بالا تا پایین اکتی رو قهوه ای کردن .. خودشون جز پیش خرید کنندگان بازی نباشن
مگه اکتی چیزی هم گزاشته ما قهوه ای کنیم خودش داره خودش قهوه ای میکنه نیازی به ملت نیست من بعد عمری از COD:BO3 خوشم امد گفتم الان نسخه بعدی که IW میسازه باتوجه به تیم خوبی که جمع کرده اما تریلر که دیدم , دیدم نه اکتی به قهوه ای کردن خودش ادامه میده با این حرکت مسخره که میخواد MW با IW به ملت قالب کنه وگرنه چه دلیلی داشته که این دوتا با هم با این وضعیت بفروشه اگه اعتماد نداشته که MW شاید روی فروش IW تاثیر میزاره نباید این دو بازی با هم عرضه میکرد میتونست MW عرضه کنه به تیم IW وقت بیشتری بده که بازی بهتری بسازن نه این آشغالی که ما مشاهده کردیم هرچند شاید تریلر اولیه افتضاح بوده باشه و بازی به این بدی نباشه اما به هر حال شاید خیلی ها به خاطر MW هم شده بازی پیش خرید کنن نمونش خودم .

امیدوارم تمام این دوستانی که از بالا تا پایین اکتی رو قهوه ای کردن .. خودشون جز پیش خرید کنندگان بازی نباشن
به عنوان یکی از قهوه ای کنندگان (:D) و کسی که با قدرت تا زمانی که از این GIF ها بیاد تو تاپیک فعالیت میکنم (:D) میگم که اگه کسی IW رو روی پروفایل Xbox یا PS بنده دید منو ریپورت کنه که بن دائم بشم از سایت. ;)
تو این دو نسخه ی آخری که اومده BO3 (به نظر بنده) به قدری آشغال بود که حتی حاضر نشدم از کسی بگیرم و تو دستگاه بذارم و بازی کنم. AW رو هم صرفا برای اچیومنت از یکی از دوستان گرفتم و بعد از تموم کردن سینگل بهش پس دادم و یک ریال بابتش پول ندادم.
بقیه ی توضیحات در مورد قهوه ای کردن رو هم علیرضا تو پست بالا گفت. :D

Remake یعنی بازی کاملا از ابتدا ساخته بشه که اکثرا دارای تغییراتی در گیم پلی هم هست چرا که بازی از نو ساخته شده remaster صرفا برای بالا بردن کیفیت بازی از نظر گرافیک یا صدا یا غیره به کار می ره جفتشونم مختص بازی نیست در فیلم یا اهنگ سازی هم کاربرد داره. اینکه گرافیک remake بیشتره یا remaster قاعدش اینه که remake بیشتر باشه چرا کلا از ابتدا ساخته شده اما 100 درصد نیست بستگی به میزان کارش داره

• Like
Reactions: .:Overwatch:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or