شایعه برای تجربه کردن Watch Dogs و AC IV: Black Flags نیاز به اتصال دائمی دارید

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
چند وقت پیش یکی از اعضای مایکروسافت یعنی آقای Alan Orth در صحبت‌هایی که انجام داد به این موضوع اشاره کرد که برای اجرای بازی در کنسول بعدی مایکروسافت، نیازمند به اتصال همیشگی خواهید بود. به‌نظر می‌رسد که این شایعه در حال گسترش است. زیرا در همین راستا سایت Kotaku در یک اقدام عجیب، اعلام کرد که بازیکنان برای این که بتوانند عناوین Assassin's Creed IV: Black Flags و Watch Dogs را تجربه کنند، نیازمند به اتصال همیشگی به اینترنت خواهند بود.
یکی از نویسندگان سایت Kotaku در صفحه توئـیتر خود نوشته‌است: "AC 4 و Watch Dogs شایعه اتصال همیشگی به اینترنت را یدک می‌کشند. Watch Dogs را می‌بایست به همین شکل خریداری کنید و همین‌طور این احتمال بسیار وجود دارد که AC IV نیازمند به اتصال دائمی خواهد بود."
گفتنی است که همواره سایت Kotaku معمولاً شایعاتی منتشر می‌کند که اغلب بعد از مدتی این شایعات به حقیقت می‌پیوندند اما ماجرا جالب‌تر می‌گردد که این دو بازی برای عرضه در نسل بعدی تائید شده است و این قضیه بیانگر این است که کنسول‌های نسل بعد از قابلیت اتصال همیشگی به اینترنت بهره خواهند برد.
با این حساب باید در آینده منتظر صحبت‌های Ubisoft در این باره بود و به احتمال زیاد ممکن است اطلاعات بیشتری از این دو بازی در E3 2013 منتشر شود.

منبع 1

منبع 2

آخرین ویرایش:
من خودم میخواستم بخرم برای پلی 4 .
yahoo_22.gif
ولی میگن نت که هیچ با سرعت بالاشم باید داشته باشیم تا بتونیم بازی کنیم.
yahoo_22.gif

نه باو خالی بندیه، سونی گفته PS4 نیازی به همیشه آنلاین بودن برای اجرای بازی ها نداره. این قضیه قفل و آنلاین بودن برای نسخه PC ـه اونطور که به نظر میاد. با خیال راحت بخر حالش رو ببر:دی
گرفتیمش مسابقه می ذاریم ببینیم کی زودتر پلات می کنه:دی
همه میدونن بازی

دانلود بازی StarCraft II:Heart of the Swarm برای PC

برای نصب نیاز به 5 گیگ دانلود برای ارتقا ورژن داشت اما BlackEcho جونم کلک دانلود کردنشو از اینترنت از ریشه کند .

دیگه ازین بازی خفن تر تو حق کپی رایت نداریم وقتی همچین بازیهایی برای pc کرک میشن دیگه بازی های یوبی رقمی نیستن سه سوت برا pc اوکی میشن
:d

مهم

مثلا فرض کنید wd منتشر شد روی pc چون همه چی رو هارد انجام میشه اگه قرار باشه برای اجرا حتی نصف بازی هم از اینترنت دانلود بشه خیلی راحت یکی تو خارج کل بازی رو دانلود میکنه بعد یه پک کامل با کرک معتبر عرضه میکنه تازه زبونهای غیز ضروری بازی رو هم حفظ میکنه بعد pcgamer ها رایگان دانلود و بازی کنن حالشو میبرن .

اما تو کنسول حالا بازی عرضه بشه یکی فایل های اجراییشو دانلود کنه تا از شر سرور تایید کننده خالص بشید بعد هکش کنه بعد خدا میکنه جطوری ایمجو باس دستکاری نه اونم نسل بعدی که قفلهای وحشتناکی دارن دوباره رایت کنه رو سی دی ( حالا سی دی کپی بخونه دستگاه یا نه ):(( کلا کنسول هارو دیگه قیدشونو بزنید:d

همین کارا رو شما و امثالتون کردید که بلیزارد با سونی شریک شد>:d

همکاری بلیزارد و سونی هیچ ربطی به پایرت خوری بازیها نداره,بهتره بدونین بلیزارد کارش رو با بازیهای کنسولی شروع کرد اما چون دید زمینه کاریش روی PC موفقتر و بهتره تغییر جهت داد!!
هنوز هم اگه یه بازیش ببینه که رو کنسولها میتونه با کیفیت مطلوبش بیاد واسشون عرضه میکنه و همین دیابلو هم قبل از عرضه PC اعلام کرده بود داره روی نسخه کنسولی کار میکنه فقط این وسط مشکله کنسولهاست که نمیتونن میزبان امثال WarCraft و StarCraft باشن!!!
همکاری بلیزارد و سونی هم فعلا در حد همون دیابلو و احتمالا در آینده تایتان هست و این همکاری مختص سونی هم نیست!!!

همکاری بلیزارد و سونی هیچ ربطی به پایرت خوری بازیها نداره,بهتره بدونین بلیزارد کارش رو با بازیهای کنسولی شروع کرد اما چون دید زمینه کاریش روی PC موفقتر و بهتره تغییر جهت داد!!
هنوز هم اگه یه بازیش ببینه که رو کنسولها میتونه با کیفیت مطلوبش بیاد واسشون عرضه میکنه و همین دیابلو هم قبل از عرضه PC اعلام کرده بود داره روی نسخه کنسولی کار میکنه فقط این وسط مشکله کنسولهاست که نمیتونن میزبان امثال WarCraft و StarCraft باشن!!!
همکاری بلیزارد و سونی هم فعلا در حد همون دیابلو و احتمالا در آینده تایتان هست و این همکاری مختص سونی هم نیست!!!

به هر حال منم اگه مثل این آقای HD نمی دونم چی چی:دی استارکرافت رو دوست داشتم حتما سعی می کردم اریج بخرمش. رفتار بعضیا کلا تناقض داره. (البته شما که اریج خریدی یا اینکه نخریدی ولی با افتخار نمی گی دانلود کردم هیچ:دی)
ضمنا از خدامه بلیزارد بازی های بیشتری برای کنسول بزنه به لطف اریج و سیستم آنلاین قوی نسل بعد فیض ببریم.
کل حرفم این بود که نسل بعد دوشواری های زیادی در رابطه با کپی بازی کردن خواهیم داشت!

CDPR هم انگار AMD و انویدیا خوب جیبش رو پر کردن;)
تام هالنشید از ID :
"قبول کردن پایرسی از سوی تولید کنندگان قطعات کامپیوتر خانگی راز کثیف این صنعت به شمار می رود."
این حرف رو باید با آب طلا نوشت...وقتی اینطوریه و شرکت های بزرگی هم پشت این کارن پایرسی هست، ولی مسئله اینجاست که تو این نسل جدید شرکت ها دارن هزینه هنگفت می کنن و بالطبع به شدت باهاش مبارزه می کنن و کمتر می شه جوری که شاید بعضی از عناوین رو از دست بدید. (واسه ما کنسول گیمرا وضع بدتره البته ولی انحصاری داریم و خدمات آنلاین عالی)
یه قاعده هست که گفتم تو این نسل هزینه ساخت بازی خیلی بیشتر شده، یوبی سافت و امثالهم دارن سرمایه کلونی خرج ساختن بازی می کنن به طوری که با وجود طفره رفتن سونی و ماکروسافت خودشون پیش قدم می شن که سخت ترین تدابیر رو برای جلوگیری از پایرت شدن بازی شون اتخاذ کنن، اگه جواب PC گیمرا پایرت کردن باشه مسلما شرکت ها هم جواب این کار رو می دن...
خط اول حرفتو ندیده میگیرم چون جوابی برای اون چیزی که گفتم نداشتی.
تام هالنشید هم راست میگه. اگر نمیخوان قبول کنن که خب، راه بازه و برن جلوی پایرسی رو بگیرن که فکر کنم بیشتر از هزینه ساخت بازی صرف بالا بردن امنیت بشه که خب بازم همیشه هکرها یه قدم جلوترن;)
چی باعث شده فکر کنی ما انحصاری و خدمات آنلاین عالی نداریم؟:-/ چی باعث شده تازگیا اینقدر آینده بین باشی و از چیزایی خبر داری که بقیه نمیدونن؟:-/
یوبی سافت؟ این کمپانی همونی نیست که پز DRM تخیلیشو میداد؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که به چیز خوردن افتاد سر DRM معروفش؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که چند وقت پیش DRM بازی HAWX 2 رو برداشت و در کمتر از 30 ثانیه بازیش کرک شد؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که چپ و راست فحش میخورد از جانب مشتریاش به واسطه این DRM؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که در نهایت این کارو کرد:cheesygri؟
Ubisoft decides to ditch its 'always-on' DRM (Wired UK)
امیدوارم منو ببخشی ولی برای حرفای یوبی سافت در مورد پایرسی و این حرفا پشیزی ارزش قائل نیستم.

حالا سوالی که من از تو دارم اینه که...
چرا اینقدر خودت رو پاک و آراسته از هر گونه پایرت و اینا میدونی و PC گیمرا رو یه مشت پایرت؟:-/ چرا نمیگی 2-3 هفته قبل از عرضه رسمی به بازی کنسول داران عزیز اون بازی رو میشورن و میذارن رو بند؟ آره حرف تلخ رو اگر به ضررت باشه نباید هم بزنی:cheesygri

اینم برای بار n ام، شما لازم نکرده نگران PC و PC Gaming باشی. این مشکل ماست نه شما. شما اول به نسل بعدتون برسین و اگر مشکلی نبود بیایین اینجا و دلسوزی از خودتون درکنین. صدالبته معملومه مشکلتون از کجا ناشی میشه:)>-

در نهایت تو این کشور، اگر PC بازها پایرت هستن، شک نکن که شما هم هستین;) Happy Or Not....Face The Truth

یه معادله کوچیک

اگه بازی برای PC بدلیل کرک شدن غیر قابل هک نشدن منتشر نشه شرکتهای غول سازنده کارت گرافیک انویدیا و AMD ور شکست میشن

وقتی هم انویدیا AMD ورشکست بشن دیگه کسی نیست برای کنسولها تراشه بسازه

پس شک نکن از شرکت اینتل گرفته تا انویدیا تا AMD هزارو یک برند رو PC مثل PNY ASUS MSI ADATA Corsair صد هزارتا برند دیگه که بیشتر سودشون برای گیمینگ قطعه فروحتنه ور شکست میشن

بنابراین پرچم PC همیشه برقراره ..:>

آخرین ویرایش:
نه باو خالی بندیه، سونی گفته PS4 نیازی به همیشه آنلاین بودن برای اجرای بازی ها نداره. این قضیه قفل و آنلاین بودن برای نسخه PC ـه اونطور که به نظر میاد. با خیال راحت بخر حالش رو ببر:دی
گرفتیمش مسابقه می ذاریم ببینیم کی زودتر پلات می کنه:دی

تو اگه به من بگی بازی دیابلو رو دسته قوطی چطوری میخوای بازی کنی من قول میدم یدونه برات بخرم :x
احتمالا اون قسمت مسخره لمسی رو دسته دی:
بازی استراتژیک تمام عشقش به اینه با موس زندگی کنی :x

---------- نوشته در 10:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

به هر حال منم اگه مثل این آقای HD نمی دونم چی چی:دی!

من اقای MTV HD هستم یکی از بهترین معروف ترین شبکه های بخش موزیک در امریکا

الان جات خالی دارم رو PC High end نازنینم MTV HD نگاه میکنم .:>

شما که با جهان اولی ها رابطه دارین باید اینجور چیزارو بهتر بدونی که

06230545346711838977.jpg

خط اول حرفتو ندیده میگیرم چون جوابی برای اون چیزی که گفتم نداشتی.
تام هالنشید هم راست میگه. اگر نمیخوان قبول کنن که خب، راه بازه و برن جلوی پایرسی رو بگیرن که فکر کنم بیشتر از هزینه ساخت بازی صرف بالا بردن امنیت بشه که خب بازم همیشه هکرها یه قدم جلوترن;)
چی باعث شده فکر کنی ما انحصاری و خدمات آنلاین عالی نداریم؟:-/ چی باعث شده تازگیا اینقدر آینده بین باشی و از چیزایی خبر داری که بقیه نمیدونن؟:-/
یوبی سافت؟ این کمپانی همونی نیست که پز DRM تخیلیشو میداد؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که به چیز خوردن افتاد سر DRM معروفش؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که چند وقت پیش DRM بازی HAWX 2 رو برداشت و در کمتر از 30 ثانیه بازیش کرک شد؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که چپ و راست فحش میخورد از جانب مشتریاش به واسطه این DRM؟:cheesygri این کمپانی همونی نیست که در نهایت این کارو کرد:cheesygri؟
Ubisoft decides to ditch its 'always-on' DRM (Wired UK)
امیدوارم منو ببخشی ولی برای حرفای یوبی سافت در مورد پایرسی و این حرفا پشیزی ارزش قائل نیستم.

حالا سوالی که من از تو دارم اینه که...
چرا اینقدر خودت رو پاک و آراسته از هر گونه پایرت و اینا میدونی و PC گیمرا رو یه مشت پایرت؟:-/ چرا نمیگی 2-3 هفته قبل از عرضه رسمی به بازی کنسول داران عزیز اون بازی رو میشورن و میذارن رو بند؟ آره حرف تلخ رو اگر به ضررت باشه نباید هم بزنی:cheesygri

اینم برای بار n ام، شما لازم نکرده نگران PC و PC Gaming باشی. این مشکل ماست نه شما. شما اول به نسل بعدتون برسین و اگر مشکلی نبود بیایین اینجا و دلسوزی از خودتون درکنین. صدالبته معملومه مشکلتون از کجا ناشی میشه:)>-

در نهایت تو این کشور، اگر PC بازها پایرت هستن، شک نکن که شما هم هستین;) Happy Or Not....Face The Truth

ببین من خیلی برای PC گیمرا احترام قائلم. همین آقا مجتبی هم دوستمه. صرفا معتقدم فن بازی نباید بیشتر از یه شوخی ساده باشه. ولی هر کاری می کنم با PC نمی تونم ارتباط برقرار کنم! الان رو هاردم کلهم نصفش بازی PC ـه که تو همه شون یه بار رفتم اومدم بیرون. (البته غیر دیابلو و Civilization V) در مورد خدمات آنلاین و بحث شبکه آنلاین هم نظر شخصیمه چون توی کنسول خیلی راحت بودم. راحت هر وقت می خواستم رو دکمه مولتی پلیر می زدم می رفتم بازی می کردم بدون مشکل، خرید اینترنتی راحت، چت راحت با دوستان. مگه نظر شخصی دست خودمه؟ به خاطر سلیقه هست.
بعد من حرفم اینه این نسل برای همه مون بده از لحاظ بازی کپی. وگرنه مگه کی بدش میاد کپی بزنه. دلیلشم اینه که هزینه ساخت بازی نجومی شده. شما حساب بگیر تو نسل های قبلی خیلی از بازی های بزرگ برای دست گرمی ساخته شدن ولی الان سازنده باید کلی هزینه کنه و آخرشم معلوم نباشه چی شه و تازه با پایرسی هم دست به گریبان باشه که خب برای پایرسی اومدن وارد میدون شدن و جلوش رو می خواند بگیرن.
حالا چرا ناراحتی که بنده اینا رو گفتم؟ همه ش عین واقعیت بود. دهه 80 میلادی نیست که چند تا جوون دور هم جمع شن بازی چند بیتی بسازن. تو سال 2013 هستیم که صنعت گیم پیچیده و عظیم شده و کوچکترین اشتباه باعث ناک اوت شدن کسایی که توش سرمایه گذاری کرده اند می شه.
تمام شواهد نشون می ده شرکت های سونی و ماکروسافت و 3rd Party های بزرگ مثل یوبی سافت و EA مسئله مبارزه با پایرسی تو نسل بعد براشون در دستور کار قرار داره و می خوان از خجالت ما مردم شریف جهان سه هم دربیاند.
حالا شما می خواید فکر کنید وضعیت همینطور باقی می مونه مختار هستید. این مبارزه با پایرسی شامل PC هم خواهد شد و وضع مطمئنا فرق می کنه.
یه معادله کوچیک

اگه بازی برای PC بدلیل کرک شدن غیر قابل هک نشدن منتشر نشه شرکتهای غول سازنده کارت گرافیک انویدیا و AMD ور شکست میشن

وقتی هم انویدیا AMD ورشکست بشن دیگه کسی نیست برای کنسولها تراشه بسازه

پس شک نکن از شرکت اینتل گرفته تا انویدیا تا AMD هزارو یک برند رو PC مثل PNY ASUS MSI ADATA Corsair صد هزارتا برند دیگه که بیشتر سودشون برای گیمینگ قطعه فروحتنه ور شکست میشن

بنابراین پرچم PC همیشه برقراره ..:>

خب حرف منو به عبارتی دیگه تکرار کردید که! :
تام هالنشید از ID :
"قبول کردن پایرسی از سوی تولید کنندگان قطعات کامپیوتر خانگی راز کثیف این صنعت به شمار می رود."

تو اگه به من بگی بازی دیابلو رو دسته قوطی چطوری میخوای بازی کنی من قول میدم یدونه برات بخرم :x
احتمالا اون قسمت مسخره لمسی رو دسته دی:
بازی استراتژیک تمام عشقش به اینه با موس زندگی کنی :x

---------- نوشته در 10:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

من اقای MTV HD هستم یکی از بهترین معروف ترین شبکه های بخش موزیک در امریکا

الان جات خالی دارم رو PC High end نازنینم MTV HD نگاه میکنم .:>

شما که با جهان اولی ها رابطه دارین باید اینجور چیزارو بهتر بدونی که

06230545346711838977.jpg

موس و کیبرد USB احتمالا به PS4 هم می خوره و به احتمال بسیار زیاد می شه تو دیابلو3 نسخه کنسول ازش بهره گرفت. هر چند که بازی برای دسته طراحی می شه از نو.
در مورد اون کانال هم که فرمودید کل سرگرمیم ختم می شه به انیمه و مانگا که خودم دانلود می کنم و بازی کردن. ماهپاره رو زیاد آشنایی ندارم.

بابا نگرفتین چی شد اگه اتصال دائمی به نت برای کنسولها دائمی بشه که رسما کنسول توی ایران تعطیل میشه!!!!!!!!!
فقط با ف.لتر شدن احتمالی (من که میگم حتمی) xbox live و psn و قطع v.pn در کشور و احتمالا سا.کس در آینده نه چندان دور(البته من حدس میزنم کنسولهای نسل بعد رو به خاطر مسائل امنیتی اصلا نشه به این راحتی ها به v.pn و سا.کس وصل کرد) به احتمال زیاد کنسول توی ایران به طور کامل تعطیل میشه حالا میخواین 200 هزار تومن هم داشته باشید بدید بالای بازی!!!
در مورد pc هم اگه فقط یه کم از سخت افزار سر دربیارید متوجه میشد اگه توی بازی به جای قفل DRM از سیستم ابری یا چیزی شبیه اون در پهنای باند کمتر که حتی فقط 1% بازی روی سرور انجام بشه فاتحه کرک شدن بازیهاش خوندست!!!!!
پس به جای توی سر و کله هم زدن فقط دعا کنید که دورغ باشه چون رسما بدبخت میشیم میره پی کارش!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or